Jump to content
Sign in to follow this  
bestiutza_Crazy

Gpl Aveo 1.4-rentabil Si Fiabil?

Recommended Posts

AM ACHIZITIONAT DE CURAND UN AVEO...PROASTA AFACERE DIN PRISMA CONSUMULUI!!!!!!

11l-CHIAR 12l/100km  <img src= (">

IN MOMENTUL CONSTATARII M-AM DECIS:GPL!

DAR AS VREA SA MAI AUD CATEVA PARERI DESPRE ALTII CARE AU ASA CEVA PE AVEO{1.4-16V}.

CE MARCA DE GPL MERGE CEL MAI BINE...CAT COSTA ...SI ORICE M-AR PUTEA AJUTA IN ACEASTA PRIVINTA.

SI NU IN ULTIMUL RAND...LA CE PRET SE MONTEAZA ASA CEVA????

P.S.-IN GALATI-BRAILA EXISTA CEVA MAI LA PRETURI ''STUDENTESTI''??? :D

post-24402-1252251896.jpeg

Share this post


Link to post

Eu nu as mai monta instalatie GPL pe masina cu injectie multipunct euro 3 sau 4. Daca nu iti permiti consumul la ea, vinde-o si ia-ti un Tico sau un Matiz. E mai simplu si mai lipsit de batai de cap.

Eu am si acum GPL pe Clio, chiar am vrut sa-l vand la un moment dat, pot sa zic ca toate problemele pe care le-a avut masina au aparut in perioada in care am mers numai pe GPL, fie si fara vreo legatura cu acesta. Cum am reinceput sa merg pe benzina, alte probleme nu au mai aparut si masina merge brici.

Daca este sa trag linie, pot sa zic ca am iesit pe minus cu toata afacerea. Nu am mai vandut insa instalatia deoarece ramaneam cu o groaza de gauri pe masina (la rezervor, la roata de rezerva, pe galeria de admisie, corpul clapeta, etc), cerand 50% din valoarea ei (2000 de lei) nu a interesat pe nimeni, asa ca am preferat sa o pastrez si, odata cu expirarea leasingului, sa o omologhez pe masina si sa o trec in CI si in talon. Cand voi vinde masina, va fi un argument foarte bun pentru un consum redus, dar pentru mine insa n-a fost deloc asa.

Nu mai zic ca toti meseriasii de GPL sunt paraleli cu totii, la BR la un schimb de filtre mi-au ciupit o garnitura si scapa gaz la greu (fasaia pur si simplu), nimeni n-are habar de realizarea unei mape de gaz corecte sau ce inseamna toti parametrii de diagnoza, preferand sa imi creasca in schimb presiunea pe vaporizator, firma importatoare refuza categoric vanzarea de interfete de diagnoza persoanelor fizice, fiind nevoit sa imi confectionez una si multe altele.

Ori iti cumperi masina care are instalatia de GPL din fabrica si ai si garantie la asa ceva, ori mai bine te lasi pagubas.

O masina ca sa mearga cat mai bine si sa ceara cat mai putini bani trebuie lasata cat mai aproape de starea ei de noua, fara modificari.

Share this post


Link to post

Se discuta aici, deci se inchide. ...Crazy, nu mai deschide topicuri aiurea fara a cauta inainte.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...