Jump to content
Sign in to follow this  
emilian_anghel

Aerul Conditionat La Tico

Recommended Posts

Salut

 

Odata cu caldura asta, cred ca multi dintre noi s au gandit deja la AC ul de pe masina, cine are ... la fel am facut si eu.

 

Insa din pacate nu am reusit sa aflu care este problema. Am bagat solutia verde pentru fisuri, nici o fisura ... apoi am bagat tot freonul necesar. Compresorul functioneaza ... si totusi in masina nu baga frig.

 

Ce vreau sa aflu ... daca cineva a mai patit asta ... daca mai este ceva pe acolo, vreun filtru sau ceva ce trebuie inlocuit periodic ori cumva daca dupa ce bag freonul trebuie mers mai mult pana sa inceapa sa bage frig.

 

Thanks

Share this post


Link to post

mai pe calduri de peste 30 grade plus aeru ala e subdimensionat nu prea face fata la tico si matiz ;) atat poate el,ce ai vrea sa curga turturi din aeratoare.

Share this post


Link to post

In primul rand nu sunt calduri de peste 30 de grade si in al doilea rand...nu-i deloc adevarat!Deloc!

Share this post


Link to post
;) atat poate el,ce ai vrea sa curga turturi din aeratoare.

 

Duminica pe autostrada pornit pe direct(cu + de la baterie) chiar mi-a facut turturi,bruma pe teava care intra de la compresor in masina.Si dupa 15-20 km nu imi mai baga deloc aer in masina chiar si cu ventilatorul la viteza a 3-a.Banuiesc ca gheata a obturat tubulatura de admisie a aerului.

Share this post


Link to post

Io vb in oras domnilor nu pe autostrada,in traficu din bucuresti vino sa vezi ce sughitza ELV ala ;) de nu mai face fatza sa raceasca si freonu si apa si urca acu de la apa peste jumate.

Si sunt calduri de 30 grade aici in bucuresti :P

Share this post


Link to post

emilian_anghel, eu nu inteleg un singur lucru:

- de vreme ce pe forum este deja un topic despre Aer Conditionat Tico, de ce ai mai deschis unul cu acelasi titlu???

Tu nu stii ca inainte de a propune un nou subiect de discutie pe un forum, trebuie intai sa verifici daca acel subiect nu cumva deja exista?

 

Toate cele bune.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...