Jump to content
Sign in to follow this  
ticolino

Nu Va Duceti La Radacini Romseki Militari!

Recommended Posts

Nu-mi vine sa cred ce tocmai mi s-a intamplat. Si-asa imi era frica de mecanici, acuma s-a transformat in ura X(

 

M-am dus la service-ul asta ca e aproape de mine, pt o verificare a franelor. ajung pe la 10:30. vorbesc cu tipul de la receptie, zice da, imediat, vorbeste cu un mecanic care schimba toba la un matiz sa ma ia pe mine dupa aia.

 

astept, astept, peste vreo ora vine un alt client cu sefu de-acolo de mana, ca vrea sa cumpere un matiz si sa-l revizuiasca. il baga, bineinteles, inaintea mea X(

 

mai astept, astept astept. intreb pe-acolo daca chiar nu mai e nici un mecanic liber ca vreau sa plec. bineinteles, cum sa nu fie, dar mai asteptati oleaca, ca termina acu. peste vreo 5 minute, ma baga si pe mine (era vreo 12:30). asteptasem deja 2 ore. in picioare.

 

se-apuca mecanicul sa verifice, temeinic, mi-a reglat intai la spate, apoi a trecut la fata. pe dreapta era cilindrul blocat. bun, schimbam cilindrul. da jos etrierul, si se apuca de batut in cilindru. il scoate pe ala vechi, il baga pe asta nou, si cand sa puna etrierul la loc, nu intra surubul. ce sa vezi, cand batuse in cilindrul vechi a stricat filetul de la etrier. Se apuca sa refaca filetul (dupa ce cauta vreo juma de ora o piesa din aia de facut filet) si ce sa vezi, strica filetul de tot, prin largire. Si imi zice, stiti, ca acuma trebuie schimbat etrierul cu totul, ca s-a stricat filetul cand am deblocat pistonul. dar nu acuma, ci luni, ca s-a inchis magazia. va trebui sa lasati masina pana luni aici.

 

deci, in concluzie, ma duc pentru o banala verificare de frane, astept 2 ore in picioare ca boul si ma trezesc fara masina 2 zile + plus imi mai si strica etrierul care costa 5-6mil ! si bineinteles, tot eu trebuie sa il platesc!

 

ma duc sa vorbesc cu patronul, ii zic prezint situatia de mai sus si ala foarte senin, ca asta e. ba se apuca si sa ma apostrofeze cum de imi permit sa am pretentii, ca daca aveam un vw si ma duceam la service-ul porche plateam tot fara sa zic nimic. si cum adica nu e normal sa platesc etrierul, ca daca eram la porche mi-l schimbau cu totul de la inceput! X( i-am zis bine, atunci vreau sa imi oferiti manopera gratuita de valoare etrierului. "a, nu, in nici un caz, ca un etrier costa mult. cum adica, ne puneti pe noi la plata???" bai, deci am simtit ca turbez! X( X( inca nu mi-am revenit.

 

 

mecanici incompetenti + patron nesimtit = nu va duceti la acest service!

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Si pana la urma cum a ramas?? :spumelagura:

Share this post


Link to post

a ramas masina acolo. si ca trebuie sa cumpar etrier. X( daca nu m-am putut intelege cu patronul, am pierdut orice speranta.

Share this post


Link to post

Nu poti sa te adresezi OPCului sau cum se mai numeste acum? De obicei astia ajuta!

Share this post


Link to post

Asta e ala de dinainte de Politehnica?

Daca DA, atunci acolo mi-am facut eu revizia gratuita de 1500 km.

 

Inaintea mea mai era un Matiz tot pt revizia aia. I-au schimbat omului filtrul de ulei si cind i l-au pus pe cel nou, nu si-au dat seama ca garnitura a scapat pe jos. Au infiletat filtrul, au turnat ulei si au dat drumul la motor. L-au lasat nitel sa mearga apoi i-au urat lu ala drum bun, omu s-a suit in masina si a iesit din service, in urma lui ramanand o mare baltoaca de ulei si un firicel subtire de ulei care ducea exact sub masina lu ala! Am alergat dupa el si i-am strigat sa opreasca motorul. Le-am zis la aia ca pierde ulei si au recuperat garnitura din baltoaca de ulei, au scos filtrul iar si de data asta l-au pus cum trebe, apoi au completat cu ulei (nu l-au pus sa plateasca).

La mine au fost mai atenti si nu mi-au facut nici o duda!

Share this post


Link to post

Telefon la Craiova + OPC. La OPC suna LUNI dupa ora 9:00 dar pina-n 12:00.

Treba nasola e ca nu poti sa demonstrezi ca etierul era OK cind ai venit cu masina.

Ce sa-ti zic inafara de BAFTA ca e de prisos :( !

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

RECUPEREAZA ETRIERUL CU ORICE PRET!! Se poate demonstra ca etrierul a fost bun la inceput si a fost deteriorat de un geamgiu! Mama lor de hoti! OPC, Craiova si tot ce poti face ca nu este de lasat o asemenea mitocanie! :(

Multa bafta!!

Share this post


Link to post
Treba nasola e ca nu poti sa demonstrezi ca etierul era OK cind ai venit cu masina.

 

Cum sa nu poata? Da ce a venit cu masina in brate?!?

Share this post


Link to post

Deteriorat si cu surubul blocat de exexplu :(

Share this post


Link to post

Mama lor de incapabili eu i-as pune sa plateasca din salariul lor sa vedem cand nu mai au ce bani sa duca acasa cum lucreaza.

Eu cand mam dus la revizia de 1500 acu 2 zile nici nu m-au lasat sa intru sa stau langa masina ca vai doamne protectia muncii si altele da cand i-am spus sefului de atelier ca de meserie sunt si eu mecanic auto de 9 ani de zile a ramas blocat si m-au lasat sa stau langa masina ca sa nu mai zic ca atunci cand au vazut stickeru' cu DaewooClub.ro au inceput sa o purice pa toate partile.

Pana la urma mi-au facut si scaunu' si maneru' la usa...cu toate ca nu aveau nici o legetura cu "alte probleme mecanice mai aveti ???"

Pana la urma sa speram ca o sa iasa bine si sa nu te puns sa platesti stricaciunea facuta de ei pana la urma sunt alaturi de tine ca si eu ap patiu chiestia asta cu Dacia si nu numai odata si sa stii ca iti dau perfecta dreptate :mda: .

PS Eu am facut revizia la Grand Garage asa ca atentie mare si acolo.

Share this post


Link to post

Eu as face scandal mare. E nesimtire pe fata..cum adica "asta e..." !!??!! :spumelagura: Si chiar as face plangere la OPC... ai semnat undeva ca trebuie sa iei la cunostinta faptul ca au mecanici imbecili???

 

Daca poti si te tin nervii, mergi pana in panzele albe ca altfel nu se va schimba nimic. Pacat ca trebuie sa invatam the hard way! :mda: Succes.

Share this post


Link to post

o sa ma duc (luni) si o sa fac scandal. craiova, opc, tot ce pot. problema e ca masina e la ei, pe butuci, si odata demarat acest proces (de scandal), nu mai pot sa plec de langa masina, ca nu cumva sa se razbune in vreun fel.

Share this post


Link to post

la dobitocii astia mi-am lasta masina anu trecut pentru vopsitorie si cand am venit sa o iau, pe langa faptul ca era o potrivire de culoare de mai bine nu (noroc ca m-a rezolvat unu acu vro 2 luni si am facut-o la arian plevnei) nici nu o gaseau si o dadeau din colt in colt... pt ca mai apoi sa-mi spuna ca e la gara ca au trebuit sa o mute acolo... frectii, la vro doua luni am vazut un mecanic de la ei care a lovit o nubira cu plasticele alea pe scaune de le pun ei in service si era imbracat in salopeta... asa ca sa nu cumva sa va ganditi macar sa puneti piciorul pe acolo!!!!

Share this post


Link to post

Confirm ca sunt idioti si ageamii...Pe vremea cand aveam Cielo am fost la ei sa-mi schimbe o banala curea de la aerul conditionat si mi-au pus una de alta dimensiune (mai mare) care patina...sa vezi distractie cand dadeam drumul la aerul conditionat in timpul mersului sau cand motorul era putin turat: ziceai ca se rupe motorul in doua...facea ca si cum ai pune o frana d-aia la sange cu scartait..am dat o data drumul la aer cand era o tanti mai in varsta chiar langa masina mea si era sa lesine... :"> M-am intors la service dupa 2 zile si au inceput cu tarantele ca s-a stricat electrocupla, ca nu poate sa fie cureaua, ca o fi ca o pati...m-am tinut de ei pana le-am demonstrat ca este cureaua si mi-au schimbat-o pe gratis...Lucreaza mizerabil si sunt niste jegosi...

Share this post


Link to post

Prietene nu te lasa ca de-asta fac asa.Mori cu ei de gat ,astia nu sunt mecanici ci killeri de masini

Share this post


Link to post

Iti doresc BAFTA ! Merita sa te lupti cu ei.

Eu m-am pacalit cu cei de la CITYCENTER si nu mai dau pe acolo.

Sunt curios daca cei de la Radacini (Dimitrov) sunt tot asa neseriosi.

Share this post


Link to post

Lupta-te cu ei, nu te lasa. Eu sunt alaturi de tine, moral. Poate te ajuta fizic colegii din acelasi oras. Merita sa mergeti "o delagatie numeroasa", sa vada si aia ca suntem uniti si nu mai doriti astfel de servicii. Daca poate cineva aduce si media, atunci va cresc sansele. Oricum, aparate de pozat si camere. Obiectul delict trebuie sa ti-l dea, este proprietatea ta. Succes.

 

PS Poate un moderator sau un admin deschide o lista cu cei din club care merg sa-l sustina pe Ticolino. Ar fi o proba ca suntem un club real si nu unul virtual.

Share this post


Link to post

M-am gandit si eu la o actiune in masa a forumului, da am tacut ca sa nu ma ia adminii la rost(sunt mai nou). Poate si o sesizare la OPC si Craiova din partea DaewooClub ar merge... putem fi oricare dintre noi in aceasta situatie.

 

Daca am deranjat pe cineva cu postul asta va rog sa-l stergeti...

Share this post


Link to post

Nu cred ca ai deranjat, din contra, esti bine venit.

Share this post


Link to post

ar trebui ca la fiecare asemenea nesimtire fiecare membru sa trimita cate o reclamatie la radacini si la craiova si cred eu ca suntem destui, si da o actiune comuna ar fi binevenita, dar majoritatea suntem angajati si nu stiu daca am gasi timp liber pentru asa ceva, in schimb putem face o "lista neagra" unde sa se contabilizeze reclamatiile si sa boicotam asemenea nesimtiti, ca pana la urma noi ii tinem in viata, la fel ca si copii: cum ii cresti asa ii ai...

Share this post


Link to post

In privinta actiuni de protest comune eu sunt complet de acord! X(

Dar am si eu o curiozitate: am auzit ca service-ul Sebastian de la Brancoveanu este destul de scump; dar o fi oare si bun, profesionist. Aveti cumva experiente cu acest service?

Merci frumos.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Vezi ca esti cam offtopic. discutie despre serviceuri aici

Share this post


Link to post

multumesc tuturor pentru suport =D>

 

daca este cineva dispus sa vina maine dimineata la service (ca sa fie martor macar), ma poate contacta prin mp sau la tel 0722 898304. sau sa treaca pe acolo, daca ii este in drum (vizavi de apaca), pe la 9-10-11. de prisos sa spun cat de recunoscator ii voi fi si ca voi face la randul meu acelasi lucru cand va fi nevoie.

 

cum se va derula operatiunea de maine:

 

ma duc acolo cu sotia mea (lucreaza in presa) si le zic ca ma astept sa-mi faca masina gratis, cu scuzele de rigoare pentru cum s-au purtat cu mine si pentru timpul pierdut si nervii consumati. daca nu accepta (cum ma astept sa se intample), o sa trec la amenintari cu opc si craiova, directorul general radacini. sotia mea o sa ma sustina cu amenintari specifice presei, adica pichetarea service-ului si chemarea presei (ziare, reviste, televiziuni).

 

daca nici atunci nu o sa cedeze, o sa iau masina de acolo asa cum e, o imping daca e nevoie, dar nu o mai las nici o secunda la ei. ma duc la cel mai apropiat service auto si cer o constatare la etrier, ca sa am o dovada. pe urma ma duc la medicul de familie si cer o constatare la durerile de cap pe care le am incepand de sambata. apoi ma apuc de pus in practica amenintarile de mai sus. o sa-i dau inclusiv in judecata, asta asa, ca sa aibe un proces pe rol. oricum, nu o sa ma las pana nu se face dreptate!

Share this post


Link to post

Ticolino, tata (cu toate ca sint nou) ce-as mai veni cu tine, da' nu-s in tara! Iti tin pumnii si poate vor veni si citiva membri, poate ne iau astia frica! Ar fi o idee sa fim solidari si la cite-o actiune de-asta! Nici nu ma gindesc cum ar fi sa traiesc pe pielea mea asa ceva, ca doar masina am cumparat-o cu bani cinstiti, nu la babaroase si sa-si bata joc un prost de ea???!!!! Vezi ca Mecmar are un service adevarat, poate te poate ajuta si el in acest sens! Inc-o data, bafta multa!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...