Jump to content

Dilema

Guest Mecmar

Recommended Posts

Asta-i grea a dracului... :-? Daca ne referim numai la obiecte :o biblioteca (sa imi tina preocupat creierul, sa nu ma plictisesc), un laptop cu tel satelit(se considera numai unul :P , ca sa comunic cu lumea) si un generator AC(cu rezerve substantiale de combustibil sau un panou solar :D ). Restul se rezolva la fata locului...O naufragia vreun vapor cu gagici pe insula :) ) si m-am scos.

Daca plec chitit sa stau acolo, mi-as lua un cutit multifunctional (gen Rambo & Co.), o scula de facut focul care sa fie cat mai rudimentara si fara combustibili consumabili si o scula de desalinizat apa de mare.

VIPER said:
Daca plec chitit sa stau acolo, mi-as lua un cutit multifunctional (gen Rambo & Co.), o scula de facut focul care sa fie cat mai rudimentara si fara combustibili consumabili si o scula de desalinizat apa de mare.

pai si daca insula pustie a lui macmar nu are vegetatie, ce faci? ii dai foc lui andreea marin? eu i-as da. a naiba, parca o vad: Surprize-Surprize, ti-am dat gaurele in barca ca sa fie cu picatzele!

iuzar said:
aaaaa... simplu... eu iau o Roshkata, o Blonda si o Bruneta... restul se rezolva...

le pui sa gateasca sau le mananci pe ele, pe rand?

macmare, tu ce ai lua?

Presupunand ca pe insula aceea exista un izvor de apa potabila exclud aparatul de desalinizat apa a lu viper. Astfel ca as lua cu mine un panou solar pt energie electrica, un calculator AMD cu conexiune la internet prin satelit, si un cutit. Am ales AMD-ul ca sa-l pot folosi si pe post de plita electrica :D

iuzar said:
si sapun, Laure, sa alunece mai bine, altfel te irita si se vede urit...  :) >-

Nu se incadreaza in alea 3 lucuri :mda: . ei, ce sa fac, raman urat. da n-as suporta sa stau singur chiar si cu o curva langa mine, te cam saturi de aceeasi **** si nu ai cu cine sa iesi la o bere. de asta am preferat franghia si taburetul.