R A I Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Vand parfumuri CWS originale made in Switzerland. Am 4 variante :Blue Wave ; Mistral ; Fresh pine si Frutto. Ultima varianta este parfumul pe care il folosesc reprezentantele mari gen Nike,Adidas etc. Pret 35 ron Tel 0765511702 Link to comment
Cumnatu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 (edited) Nu stiu despre pret daca e sau nu bun dar pot sa va zic cum ca din greseala la un moment dat am pus mana pe acea hartie de sus si nici dupa 3 spalari pe maini nu disparuse mirosul. Sunt criminale. NU stiu ce miros avea respectivul dar nu mi-a placut. Vad ca esti din Bucuresti, se pot mirosii toate inainte de vanzare pentru alegerea variantei ? Edited February 1, 2009 by Cumnatu Link to comment
R A I Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 Bineinteles ca se pot mirosi eu am 4 variante ai de unde sa iti alegi ce iti place Link to comment
steph Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Inteleg ca se pulverizeaza in interiorul masinii nu? Vreau si eu. Cum facem? Link to comment
ileana Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Vino intr-o joi seara la polivalenta si sigur mai gasesti clienti. Link to comment
R A I Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 In masina e de preferat sa folosesti parfumul intr-o sticluta de Ambipur sau ceva de genu, nu are pulverizator. Daca sunt mai multi doritori increc sa ajung si la polivalenta joi seara totul e sa stiu cam cate sa aduc. Link to comment
R A I Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 De la 2 bucati in sus pretul scade la 30 ron. Link to comment
sNaKey Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Salut, mai ai Frutto? As fi interesat de unul. Link to comment
Recommended Posts