Jump to content
Sign in to follow this  
alin01

Reduceri De Pret Cielo

Recommended Posts

Cielo e mai ieftin cu 600 Euro pâna în martie

 

 

În perioada 1 februarie - 31 martie, Daewoo Automobile Romania S.A. ofera spre vânzare autoturismele Cielo la preturi reduse cu pâna la 600 Euro. Aceasta este prima oferta promotionala din 2005 a producatorului de la Craiova si se adreseaza tuturor cumparatorilor, fara deosebire.

 

Modelul Cielo este disponibil în doua variante de echipare: Standard (varianta mai ieftina) si Executive (varianta cu echipare completa), iar cumparatorii pot opta, la oricare din aceste variante, pentru alimentare pe benzina sau pentru alimentare duala - benzina si GPL. Instalatia de aer conditionat este optionala pe varianta Standard, în timp ce la varianta Executive ea face parte din echiparea normala. Reducerea de preturi este de 600 Euro la varianta Executive fara GPL, 500 la variantele Standard (cu sau fara aer conditionat) si de 400 Euro la variantele cu GPL (atât Standard, cât si Executive).

 

Începând din luna martie a anului trecut, Cielo este echipat cu motor Euro 3, care asigura un consum redus de combustibil si o buna protectie a mediului înconjurator. Anul acesta, toate variantele de Cielo vin echipate cu un sistem antifurt integrat în contactul de pornire. Sistemul, denumit "immobilizer", nu permite pornirea motorului decât daca este utilizata una din cheile originale ale autoturismului, care contin un chip electronic de identificare.

Edited by ToPser

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...