Jump to content
Sign in to follow this  
Nicotine

Daewoo - Subiect De Bascalie In America

Recommended Posts

Am fost azi si am vazut TAXI remake-ul US made dupa seriile frantuzesti cu care ProTV-ul a ajuns sa ne asasineze noapte si zi, ooooff viata mea.

Filmul este destul de simpatic, infractoarele sunt niste bucati de fotomedele care conduc numai BMW-uri 760 si M3 cabrio.

Eroina este o big mama vitezomana ce conduce un vajnic taxi Ford Crown Victoria (model ce este folosit si de organele din NYPD) cum ar veni Loganul lor mandria Americii, preparat cu compresoare, eleroane si volan MOMO; Libarca asta reuseste sa se tina dupa superbul 7-ar care are niste jenti cromate de-ti vine sa plangi si ii da lectii infumuratului produs al bavarezilor mancatori de ciolan cu varza si bautori de bere ieftina. Totusi BMW-ul e tot bemveu (vorba cantecului: shi-un bemveu seria 7 cu numele pe meu pe acte") si eroii trebuie sa apeleze la putina viclenie pentru a scapa de amenintarea la adresa securitatii nationale.

Faza misto este cand eroii raman fara taxiul preparat si sunt nevoiti sa conduca un Lanos.

Acesta este in varianta cu 3 usi, si desi este o masina din clasa compacta,fiind parcata intre 2 libarci de 5 m produse de nea Vasile din Detroit, pare mai mica decat un Lastun.

"WTF! What car is it?"

" It's a Daewoo!"; care are geamuri la manivela, nu porneste in clipe critice si sfarseste incendiat.

Daewoo mi se pare ca a ajuns in USA, masina care a inlocuit Yugo in materie de masini "bune".

Misto a fost ca ,dupa film,am fost cavaler si am dus o tipa acasa,care nu stia ce automobil conduc si cand am ajuns in parcare i-am spus " Look it's a Daewoo!!!".

Cred ca dupa vizionarea acestui film o sa raman cu ceva sechele :P  <img src= S"> :banana:

Share this post


Link to post

La foamea din Romania astea cu Look it's a Daewoo nu se pun.

Lumea inca n-a uitat Cileo ala alb alergat de taur, Matizul din jurassic Park, Tico care coboara scarile cu brio si nu in ultimul rand Leganza care n-ai tu volum la tv ca s-o auzi...

Intr-adevar era o tipa la o intersectie din Buc.care se uita de la inaltimea unui seria 7 la mine si cred ca-si zicea in gand: " Uite domle' ce greu se traieste in Romania" :P

Share this post


Link to post

pe mine m-a spart faza cu "Please Daewoo, please start. I take back everything i said about you" sau ceva de genul asta. Si, guess what? Wooul, inteligent, a stiut ca nu o sa se intample asta si ca minte gagica si nu a pornit! Deh, avem masini cu personalitate. :) >-

Share this post


Link to post
Intr-adevar era o tipa la o intersectie din Buc.care se uita de la inaltimea unui seria 7 la mine si cred ca-si zicea in gand: " Uite domle' ce greu se traieste in Romania"

bai, expero asta-i o afirmatie pretentioasa ca sa zic asa.

eu cred ca esti prea dur cu tine si sper ca afirmatia ai facut-o gandindu-te la tine.

pt ca eu consider, ca si proprietar de espero, ca daca-mi permit sa tin o asa masina nu mai pot sa mai ma plang de viata grea sau sa ma considere cineva c-as fi vreun amarat.

atentie, e o diferenta mare intre a avea o masina si in a-ti permite masina respectiva.

 

vizavi de film, fi-ti realisti. filmul american cat si cel francez au un subiect oarecare si o doza imensa de subiectivism.

eu am ce am cu seria frantuzeasca Taxi. personajul principal e atat de simpatic, corect, destept, priceput, respectuos si conduce atat de bine ca iti vine sa-l asasinezi...daca poti. si ce sa mai zic ca Peugeot-ul ia la misto masini ca Mercedes 300E, Mitshubishi Lancer.

Share this post


Link to post

Bai hellcat da' ce masina ai tu nene?in puii mei costa 4000-5 de euro...nici cat un clio...

Hai sa fim realisti ca daca te simti prea ciumeg intr-un espero ti-o induci singur ca la ce masini circula pe langa mine cand ma duc la Predeal ma intristez...

smecheria incepe de la Leganza in sus, intelegi?? :) )

Share this post


Link to post

...Deci cel mai "amarit" jmecher are minim Leganza, nu?..... :D e bine de stiut pe viitor... :) >-

Share this post


Link to post

Eu ce > :) sa mai zic cu Tico-ul meu ?

E cunoscut ca americanii au ceva cu masinile asiatice si nu rateaza nici o ocazie sa se ia de ele. Cat despre magaziile lor pe patru roti, pot ei sa le laude in filme pana nu or mai putea, ca cine vrea sa se dea smecher (mai ales in SUA) se va afisa cu un Mercedes, BMW, Porsche, etc si nu cu Ford, Chevy sau Chrysler.

 

PS Pararea mea e ca cei care isi cumpara masini ca sa fie smecheri, afla repede ca masinile sunt mai smechere decat ei (adica unii nu isi permit sa le intretina, altii nu au creier sa le foloseasca)

Edited by 13nov

Share this post


Link to post

Nu-si cumpara nimeni masina sa fie smecher ci isi cumpara masina care si-o permite,nu?Asta nu inmseamna ca eu daca am bani tre' sa-mi iau Leganza sau Chrysler 300M in loc de E klassse.

In America e un cult pt.faptul de a cumpara numai produse americane.Ei sunt cei mai impunatori,opulenti,etc.Si prin asta se aseamana cu asiaticii care sunt la fel de opulenti in privinta masinilor.

Uitati-va la chrysler neon sau 300m si uitati-va si la hyundai XG. Imi par cam concurente modelele astea.

Si ganditi-va ca noi nu stim modelele pe care le fac asiaticii pt.America.

dealtfel nici nu s-ar vinde aceeasi Avensis facuta pt.americani pe piata europeana.In conditiile astea e normal sa faca misto de masinile asiatice daca vor sa le elimine de pe piata,nu?

Aceeasi similitudine o gasim si in cazul Fiatului,Alfei in Germania.Deja sunt mituri mistourile pe adresa fiatului, a siglei lui,etc( nu stiu sa vi le reproduc pt.ca nu cunosc germana).

Atat in America cat si in Germania , marcile asiatice si cele italiene( in germania) sunt f.ieftine.

Share this post


Link to post
PS Pararea mea e ca cei care isi cumpara masini ca sa fie smecheri,  afla repede ca masinile sunt mai smechere decat ei (adica unii nu isi permit sa le intretina, altii nu au creier sa le foloseasca)

IMi amintesc de un interviu luat unei gagici de prin america in FHM despre parerea ei de cei cu masini "bengoase": nu prea au nimic in pantaloni si vor sa compenseze cu masina =)) . Si tipa era cineva, o realizatoare de emisiuni sau nu stiu ce.

Eu de exemplu nu m-am dat niciodata mare cu masina mea, in primul rand pentru ca n-am produs-o eu si in alte randuri pentru ca nu-mi sta in fire. La mine, dimpotriva, prefer mai degraba sa ma dau jos dintr-o Dacie decat dintr-un Wolksvagen, si spun asta pentru ca am ocazia sa le conduc pe amandoua cand vreau. Multi chiar ma intrebau de ce nu ies cu WV-ul in oras (cand sunt in gl) si le-am zis: pentru ca nu-mi place sa se holbeze toata lumea la mine de-aiurea, prefer sa trec neobservat. Daca mi se intampla sa merg cu ea si ma intreaba cineva:" e a ta? nu! e a lui taica-miu." NU-mi place sa umblu cu ceva ce nu ma reprezinta. MTZ-ul e masinutza mea de suflet, desi la caracterul si la starea mea de spirit mi-ar trebui Oltcit :dizzy: Cand voi ajunge la banul meu ma voi mai gandi si (daca-mi voi permite) voi lua ce mi se va potrivi. Bine ca totusi eu ma consider zgracit si principiu meu e: "de ce sa car atata fier dupa mine?" :tongue:

Nu i-am inteles niciodata pe boracii de 16-18 ani de ce vor (sau viseaza) ei nu's ce masini enorme si de prestigiu (stiti voi ce) de parca ar avea nevoie de asa ceva. Sau sa mai vezi gagici cu ditamai X5-ul desi bagajele lor incap intr-un Smart.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Pt.ca la valoarea lor ( a gagicilor) nu-si permit sa umble cu un Smart.Lumea te judeca,esti in anumite cercuri, ai o anumita functie si nu-ti permiti sa te duci intr-un week-end cu afaceri intr-un Smart...Aici nu vorbim de bagaboante care au muncit din greu pt.X5.

Si de ce sa-mi fie rusine cu ce am?Datorez ceva cuiva?A muncit altcineva pt.Passat sau ce? astea cu modestiile de Oltcit cand eu am Passatu' in garaj, muncit de mine si nu primit la loto mi se par deplasate.

Asta este frate am reusit sa realizez ceva nu trebuie sa-mi fie rusine pt. 2.000.000 de oameni care traiesc la limita saraciei.Decat sa-mi fie rusine mai bine fac ceva pt.ei, in alta ordine de idei, dar aici intram in alta discutie.

Share this post


Link to post
smecheria incepe de la Leganza in sus, intelegi?? :) )

 

Asta ma bucura cel mai tare, ca nu vreau sa fiu catalogat drept smecher...

Share this post


Link to post

Nici cu leganza nu mai esti catalogat jmeker.Esti considerat ca un om de afaceri care ia mers bine candva de si-a luat leganza iar acum nu ai mai merge pentru ca nu a schimbato :D

Share this post


Link to post
IMi amintesc de un interviu luat unei gagici de prin america in FHM despre parerea ei de cei cu masini "bengoase": nu prea au nimic in pantaloni si vor sa compenseze cu masina

...

Eu de exemplu nu m-am dat niciodata mare cu masina mea ...

Bine ma, am inteles... tu ai ceva in pantaloni! Respekt! :thumbl:

 

=)) =D>  <img src= ">

Share this post


Link to post
Hai sa fim realisti ca daca te simti prea ciumeg intr-un espero ti-o induci singur

bai expero, eu cred ca in graba ta de a scrie cat mai multe mesaje nu citesti ce scriu ceilalti. arata-mi mie unde am afirmat eu ca ma simt ciumeg in espero.

tu ori n-ai inteles subiectul ori nu stii sa-ti exprimi gandurile.

Share this post


Link to post

Io's cel mai jmeker de la mine de pe scara(noroc ca'i bloc cu patru etaje =)) ) pentru ca am Cielo(ca de cind l'am luat pe primu' m'am stricat la matze cu toti vecinii :wallbanger: ) .

Dar si asha tot is jmecher :

- am o mashina care'mi place si ma reprezinta . ;)

- pot s'o intretzin fara sa ma string la buzunar :scarpin:

- am confortul necesar . ;)

 

Concuzie :

"Sunt cel mai baiat deshtept shi pentru ca am Cielo " =D> :lavolan:

Share this post


Link to post

Fraţilor !

 

Topicul ăsta zici că e topicul dorinţelor neîmplinite.

Cred că e nevoie de consiliere psiho-pupu.

 

Ce importanţă are ca se uita unul sau altul din gipan de sus la tine ?

Dacă ai Matiz, te uiţi la Trabant cu... BLEAH ..ce carton de troacă ?

 

Totul ţine la urma urmei de bun simţ, nu de banii pe care i-ai dat la un moment dat pe maşină.

 

Am avut Cielo in '97 cand incă erai considerat DOMNULE, de la Cielo in sus, acum cu Peugeot 206 abia dacă aspiri la DOMNULE categoria Cadet. Şi care-i zmecheria?

Unii se cred şmecheri dacă se droghează sau urla la doua noaptea printre blocuri, sau dacă scot boxele pe geam, injură sau trag scuipaturi exact când treci pe lânga ei, fără a uita să se scarpine vârtos la p..ă în aşa fel încât să nu treci cu vederea cât sunt ei de şmecheri.

 

Şmecheria este o dovadă de prostie, incultură, nesimţire.

 

Noi suntem mai şmecheri decât americanii, pt. că ne costă benzina mai mult. Suntem mai şmecheri decât ei pentru că dăm TOATĂ leafa noastră pe doi ani pe o maşina pe care ei , americanii, ar trebui să fie invidioşi.

 

Aţi văzut la cât a fost estimat ultimul tip de Hummer ?

60.000 USD. Sigur se vor găsi o droaie de şmecheri români care să facă liste de aşteptare, unii chiar vor fi dispuşi să dea şpagă, numai să devina mai devreme şmecheri cu Hummer H3, pentru că de-acolo, nu-i aşa, ai o cu totul altă perspectivă.

 

Am sa lansez un topic de genul, "DaewooClub - doar pe forum sau şi pe stradă ?"

Share this post


Link to post

Insasi notiunea de smecher, cred eu, ca defineste un prost care stie sa se descurce. Daca pe langa asta se adauga si ceva frustrari atunci avem smecherul perfect.

Nu cred ca poate fi calificata o persoana ca fiind smecher numai dupa ce masina conduce ci dupa atitudinea lui. Masina nu are nici o vina, producatorul ar fi nebun sa impuna o limita minima de IQ sau bun simt pentru a-ti vinde o masina, asa ca e normal sa fie apreciate masinile in mod separat de proprietarii lor.

Pe mine nu ma intereseaza ce statut social crede proprietarul ca ii ofera masina, daca atitudinea lui e de neam prost sau sub clasa masinii (vezi maieu cu manele la maxim in BMW serie 5), consecinta va fi ca masina buna va scoate in evidenta prin contrast, proasta calitate a proprietarului.

 

Asa ca "smecherii" cu masini tari ii impresioneaza doar pe "smecherii" fara masini tari, sau pe unele parasute, iar cei care iubesc cu adevarat masinile stiu sa priveasca si sa aprecieze atat un Trabant cat si un S Classe si nu simt nevoia sa ii sfideze pe ceilalti.

Share this post


Link to post

sa mergeti in Italia sa vedeti cate matizuri sunt pe acolo, mie nu imi venea sa cred, ei folosesc masini mici in orase. americanii care vor masini de cel putin 2000 si care consuma 20l/100km cred si eu ca fac bascalie de matiz. :) >-

Share this post


Link to post

Salut!

 

In mare parte corecte afirmatiile de aici. Personal anul trecut in Italia am primit Matiz de la rent-a-car, neobisnuit chiar!

Sa-i fi vazut ce ochi holbau cant treceam pe la 150km/h pe langa ei pe autostrada!

E drept ca la pante abia mergeam cu 100...  <img src= (">

Asa Matiz eu nu am vazut aici, cica Matiz Power, motor cu 4 cilindri, 1000cc!

5 trepte la cutie, si servo-directia dezastru, la viteza nu trebuia sa sufli peste volan, ca vira singura!

Oricum o experienta interesanta.

 

Cu stima,

Costel

Share this post


Link to post

marea majoritate a celor care se cred smecheri...nu prea sint proprietari...

sint soferi de smecheri, sint masini de firma, masini inchiriate, masinile cunoscutilor...etc.

Share this post


Link to post

In Buzau de exemplu mi-ar fi rusine sa-mi iau Passat nou. De ce? Din cauza smecherilor in treining,adidasi si sapca care conduc Passaturi.

Nu mai ai loc de ei! Buzaul este orasul Passaturilor si al Seria 3 !

Cred ca daca ar vedea producatorii publicul tinta al masinilor lor le-ar scoate de pe piata :D

Share this post


Link to post

asta-i un punct al problemei. si ce fac cei care sunt oameni respectabili in societate, au o situatie materiala dobandita pe cai cinstite si chiar isi doresc un vw passat, indragesc modelul? isi vor cumpara alt model pt ca le va fi rusine?

Share this post


Link to post

daca tin la imagine, da. daca nu tin la imagine pot sa faca ce vor.

masina este accesoriu pentru imagine si mijloc de transport in acelasi timp, doar ca difera proportia celor doua. stiu oamenii cu pretentii care merg cu dacia pentru ca dupa parerea lor nu le trebuie grija unei masini scumpe sau pretentioase si oameni care si-au cumparat megane II pentru ca aveau nevoie de imaginea data de ea (=0, dupa parere mea, dar in fine....)

Share this post


Link to post
si ce fac cei care sunt oameni respectabili in societate, au o situatie materiala dobandita pe cai cinstite si chiar isi doresc un vw passat, indragesc modelul? isi vor cumpara alt model pt ca le va fi rusine?

 

Isi iau A 4? :D

Share this post


Link to post
Nu i-am inteles niciodata pe boracii de 16-18 ani de ce vor (sau viseaza) ei nu's ce masini enorme si de prestigiu (stiti voi ce) de parca ar avea nevoie de asa ceva.

 

Eu te inteleg ca nu suporti sa ai o masina puternica si frumoasa, pt. a demonstra femeilor, ca nu compensezi nimic, dar eu nu de la 16 ani ci de la 10 ani visez sa am un ferrari dinala din pozele de la "cingo" Turbo, si asta nu ca sa agat fomei, sau ca sa compensez ceva din pantaloni, ci pt a compensa lipsa de adrenalina din corp. Mai tarziu m-am emancipat, nu mai vreau ferrari, vreau ceva mai normal dar tunat rau, si asta inainte sa apara the fast and the furious, sau NFS Underground. Deci cand vine vorba de pasiune de masini, la molti copiii de sub 18 ani nu e vorba de pasiune de femei, ci strict de masini, eu cand ies cu prietenii la o bere vorbim de masini la modul: cilindri, cc, V, l Boxer, de ce cursa mai scurta, de ce alezajul?!? :scarpin: , daca pun turbo? [-X sare motorul, ba nu ca pun si de aia, ba eu i-mi fac masina de 1,4 si 1000000 HP, de ce ma? ca sa agat gagici!!!! =)) .

 

De aia visam si inca mai visez la motoare puternice, ca sa le exploatez. motoarele nu femeile.

 

Bafta si nu mai judeca pe altii dupa un tipar anume, adica rusinea de alti sau foamea de fomei, pt. ca foamea de cai putere e cea mai mare in cazul meu si o nu o las pt. nimic in lume.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...