dflorin10 Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 salut la toata lumea . Aseara mi-am luat un mp3 pioneer , toate bune si frumoase . De dimineata neavand stare m-am apucat si l-am montat singur ...stiu sigur ca nu mi-a iesit din prima dar pana la urma l-am facut sa mearga doar ca acum seara am observat ca nu mi mai merg avariile si nici plafoniera ( masina este un espero ) . Ce sa verific ? maine pe zi am zis ca o sa verific sigurantele , poate sa fie de la altceva ? a si inca ceva ce am observat dupa ce scot cheia din contact mp3-ul o ia de la capat , adica nu retine setarile . Link to comment
cris06 Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Verifica sig. nr. 15 (conform schemei) dar mai bine uita-te pe capac. De ce nu ai luat un adaptor cu mufe ISO-Daewoo si scapai de probleme! Orice interventie la partea electrica se face intai prin deconectarea bateriei (borna minus). Memoria aparatului nu lucreaza pt. ca ai legat firul destinat acestui scop pe alimentarea dupa contact. Sfatul meu: desfa toate improvizatiile (sigur asa ai facut), refa cablajul original al masinii si monteaza un adaptor de care ti-am scris. Nu costa mai mult de 15 lei. Link to comment
dflorin10 Posted September 18, 2008 Author Share Posted September 18, 2008 pai iti dai seama ca am improvizat eu pe acolo , din lipsa de ocupatie am zis sa mi bag nasu . O sa verific maine dimineata siguranta , nu stiam ca exista mufe speciale pt asa ceva , eu am dat vechiu casetofon jos si am vazut acolo o mufa din care ieseau alte 2 mufe cu mai multe fire si am dedus eu cam ce si cum ar fii pe acolo . Multumesc mult pentru raspuns Link to comment
madkat Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 (edited) foarte ciudat... cassul original de espero are O SINGURA mufa... cablajul masinii intra direct in acea mufa - sa nu ai ceva aftermarket cu adaptor daewoo-ISO (cele doua mufe) - in care caz ti-ar trebui adaptor ISO-pioneermodelultau... ar fi interesanta o poza... cu cassul si mufele... Edited September 19, 2008 by madkat Link to comment
dflorin10 Posted September 19, 2008 Author Share Posted September 19, 2008 cass-ul vechi sincer e la gunoi , cel nou este pioneer deh-200mp ( luat la oferta din carrefour , nu mi pare rau , se aude super frumos cu boxele originale de pe espero ) . Da , este o singura mufa , cass-ul vechi era conectat la mufa aceasta cu alte 2 mufe , adica in cea originala intrau 2 mufe din care ieseau mai multe fire ( scuzati exprimarea ) care duceau in cass-ul vechi , nu am taiat mufa originala ci ce iesea din ea si am lipit firele dupa cum am crezut eu mai bine ( prima data prost , a 2 a oara aproape bine , zic aproape pt ca de fiecare data cand scot cheia din contact mp3-ul isi pierde setarile ) . Maine promit sa revin cu poze , multumesc inca odata celor care mi-au raspuns . Link to comment
Recommended Posts