Jump to content
Sign in to follow this  
Lucian M

Eurovision 2008

Despre "Eurovision"  

46 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Cele mai nasole trupe, cele mai slabe interpretari, cele mai aiurea costumatii. Romania s-a prezentat cu ceva de bun gust, din pacate nimeni nu a apreciat ecest lucru (locul 20). Germani-a varza la interpretare. Si exemplele pot continua. Nu m-a impresionat cu nimic acest "concurs". "Cerbul de aur", "Callatis" sau "Mamaia" sunt mult mai reusite din punct de vedere muzical.

Bine, rusii s-au prezentat f bine, insa Romania nu merita locul 20.

 

LE: scuze pentru greseala din poll, dar venise ploaia si nu stiam cum sa inchid mai repede pc-ul.

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Nup, merita locul 23 :D .

Apropo, misto sondaj.

Share this post


Link to post

Eu am vazut doar prima melodie din concurs. S-a mai prezentat cu ceva Romania dupa Nico si Vlad Mirita?

Share this post


Link to post

Nu, Zmeu, fiecare tara participa cu cate un "reprezentant" solist sau trupa. Hai, ca totusi Ro s-a prezentat destul de bine. Nu ma dau in vant dupa Nico si Vlad Mirita, insa chiar au avut o prestatie ok.

Share this post


Link to post

Cred ca nu te-ai prins si trebuie sa subliniez: prestatia a lor nostri a fost penibila. Melodia a fost slaba. Nu a fost nimic special. De aia am intrebat daca a mai fost ceva ce eu nu am observat. Le dadeam ultimul loc chiar daca ar fi fost singura melodie pe care as fi vazut-o. Si chiar a fost asa. Bine ca a fost prima ca nu a trebuit sa sufar. P E N I B I L.

Share this post


Link to post

Ca spectacol Eurovision e un spectacol de obicei reusit si sunt destul de multumit sa vad creeatii din mai multe state.

Sistemul de votare si cine ajunge sa fie ales, fie sa participe in concurs, fie desemnat ca si castigator este o cu totul si cu totul alta poveste, care nu ma pasioneaza si nici nu e prinsa in sondaju de fata.

 

La noi comisia de specialistii lu' peste, care a dat note decisive a facut totul ca medolia castigatoare a lu Nico si Vlad Mirita sa iasa in fata.

Decizia lor a facut ca Romania sa iasa la concursu asta pe locu pe care a iesit.

De fapt dupa mine ar fi trebuit sa iasa si mai jos, dar in sfarsit romanii din Moldova si Spania i-au impins in ceva mai in fata din patriotism nu din pricina ca piesa respectiva merita mai mult in comparatie cu altele.

 

Nu e urata melodia si nici interpretarea lu Nico si Vlad nu a fost usoare. DAR eu consider ca piesa a lor nu a fost potrivita pentru audienta Eurovisionului -asta mie mi-o fost clar din start, dar eu nu sunt specialist cu diplome in muzica... specialistiilor nu le-o fost clar si am ajuns unde am ajuns.

E o piesa dificila, face senzatie intr-un spectacol DAR nu e o piesa care sa imi doresc sa o pun in masina si sa ii dau repeat de un numar de ori.

Este o piesa mai degraba stearsa, ai ascultat-o si treci la urmatoarea fara sa iti para rau si in viitor nu iti mai aduci aminte fara efort refrenu...

Nici nu suporta comparatie cu "Tornero" a lu Mihai Treistariu ori "Let Me Try" a lu Luminita Anghel si Sistem piese care vrand nevrand a intrat si prin topuri fara sa fie nevoie de impins de la spate.

Or piesa asta "pe o margine de lume" e faina dar nu tocmai te prinde(nu suficient de ritmata sin un pic cam prea lesinata). Nu a avut succes nici la radio, acum pe bune de ce sa zicem ca Eurovisionu e nashpa cand de fapt noi am trimis o piesa nepotrivita cu genu concursului??

Oricum astistii Nico si Vlad merita aprecierea noastra fiindca au dat tot cea au putut mai mult din ei sa ne reprezinte. Nu au nici o vina, vina e strategia celor care i-au trimis acolo ...

 

Personal as fi preferat de o mie de ori sa ne reprezinte Catalin Josan cu Run away or Biondo cu Shine.

DAR trebuie sa revin si sa amintesc ca pana la urma, in calificarea pentru reprezentartea Romaniei la Eurovision in juriu nu s-o votat cel mai bun ci so votat "las sa fie mediocru dar macar sa fie roman verde". Acum doar am cules rezultatele si recunoasterea pe masura votului specialistiilor. :) )

 

Iata si clasamentul final al Eurovision 2008:

 

Rusia - 272 p.

Ucraina - 230 p.

Grecia - 218 p.

Armenia - 199 p.

Norvegia - 182 p.

Serbia - 160 p.

Turcia - 138 p.

Azerbaijan -132 p.

Israel - 124 p.

Bosnia Hertegovina -110 p.

Georgia - 83 p.

Letonia - 83 p.

Portugalia -69 p.

Islanda -64 p.

Danemarca -60 p.

Spania - 55 p.

Albania - 55 p.

Suedia - 47 p.

Franta - 47 p.

Romania - 45 p.(in mare datorita 12pct Spania + 12 pct Moldova)

Croatia - 44 p.

Finlanda - 35 p.

Germania -14 p.

Polonia - 14 p.

Marea Britanie - 14 p.

Edited by sorin77

Share this post


Link to post

Am votat NU.

Piese bune sunt, dar sistemul de votare e imputit tare.

Sistemul de valori dupa care se voteaza nu are nicio legatura cu muzica, doar cu asa-zisa prietenie intre popoare (anul acesta Ro a primit maxim de puncte doar de la Moldova si Spania, anul trecut a fost aceeasi poveste). Parerea mea e ca ar trebui sa urmam exemplul Italiei, sa ne retragem, si asa nu are rost.

Circ si la selectia nationala, si la finala Europeana. Doar atat!

Share this post


Link to post

Am votat NU si nici nu am urmarit ... In total cred ca am vazut cca 30 secunde. Din spusele cuiva de incredere si cu oarece gusturi si capabilitati de apreciere a valorii, ai nostri (si citez) "parca au fost 2 ciini care latrau la luna fiecare in legea lui". O fi fost chiar asa, nu o fi fost ... daca e sa judec doar dupa pozitia ocupata, as inclina sa cred ca a cam fost :(

Share this post


Link to post

Şi eu aş recomanda retragerea noastră.

 

Parcă văd, la anu' câştigă Croaţia sau altă ţară din spaţiul fost iugoslav, apoi Armenia sau altă ţară din spaţiul fost sovietic şi tot aşa.

 

N-am avut noi piesa care să rupă gura târgului, da' înaintea noastră au fost destule cucuri care au primit voturi pe prietenie şi vecinătate şi ele ioc calitate! Ca să nu mai spun de piese eliminate în semifinale care au foat mai bune decât o parte din finală!

 

Aşa că, vorba cuiva mai sus - stăm acasă că avem Callatis, Cerbul şi o să mai fie cu siguranţă şi altele.

Share this post


Link to post

Eu l-am ratat, dar nu ma deranjeaza (adica, in prezenta de TV, m-as fi uitat). Mult-blamatul sistem de votare ne-a adus chiar si un loc 4, daca nu ma-nsel, deci nu e el chiar atat de 'nemernic'.

 

Cat despre 'opera' alor nostrii... :|

Share this post


Link to post

Prefer un playback cinstit decat mizeriile cu care ne prezentam de ani de zile la eurovision. Nici eu ca roman, nu as fi votat melodia alor nostri, ce pretentii sa avem de la altii.

Si totusi, Mamaia '88 a fost, de ce trebuie sa o reinviem?

Share this post


Link to post

Azi la un post de radio (21, parca) spunea dj-ul ca trebuia sa participe Tom Boxer cu Anca Parghel. Sincer- ii dau dreptate, melodia celor doi ar fi facut ceva valuri la "vision". Si mai spunea ceva de compozitorii vechi, gen Moculescu and Co, sa se ... impuste. Cine a ascultat azi pe la 5 fara un sfert radio 21 poate sa confirme. Eu n-am urmarit cu atentie "concursul", insa pe viitor n-am sa-l mai urmaresc deloc. Sincer- nu merita.

Share this post


Link to post

Nu ma intereseaza. :)

Share this post


Link to post

Te cred si te inteleg. Mai bine bagau manele, macar asa avea si romania o sansa =)) , tiganeala prinde bine in uie.

Share this post


Link to post

Cred ca Satori se referea ca nu-l intereseaza 21... :D

nu ca ar fi fost cine stie ce EV de-a lungul timpului...un super/mega/cantatStar consursul asta...:S

 

De cand cu ipod in masina a inceput sa-mi treaca si de Guerilla... :P

Share this post


Link to post

Nu, nu ma intereseaza dracia asta de concurs. E pointless si muzica e slaba.

Share this post


Link to post
Nu ma intereseaza. :)

 

Bine spus :P

Scopul? Nush. Interesant? Nici pe departe. Moare cineva pe-acolo? Nu. Macar atunci era interesant, pana atunci prefer sa ma uit la filme cu Steven Seagal si sa-l vad cum bate tot.

Share this post


Link to post

Da, ideal ar fi sa-i bata si pe aia de la OTV...

Share this post


Link to post

Neah, pentru aia e nevoie de Chuck Norris. Sunt prea puternici. Segal poate salva lumea de bombe atomice, nu poate invinge OTV.

Share this post


Link to post

Bre, da voi n-aveti telecomanda la teve?

Share this post


Link to post
Neah, pentru aia e nevoie de Chuck Norris. Sunt prea puternici. Segal poate salva lumea de bombe atomice, nu poate invinge OTV.

 

Bre...mai incet sa nu va auda Bruce Willis :D

Share this post


Link to post

Concursul a decazut mult in ultimii ani. Dar rusii au fost beton! Nici ucrainianca nu a fost rea. Insa ai nostrii au fost...insipizi. E genul de melodie care nu iti spune nimic si ai uitat-o din clipa in care s-a terminat...

Share this post


Link to post
E genul de melodie care nu iti spune nimic si ai uitat-o din clipa in care s-a terminat...

 

Pai ce, a fost manea? :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...