MCojo Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Immo aici te contazic... dupa cum il vazui aseara urca sigur la giga... Si da cred ca ar trebui sa trecem pe ora de vara... adica 19:00. Link to comment
mike.omega Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 Domne cum umbla vorba prin targ! Mai ceva ca netu de la Romtelecom @Andrew: nu-s pierdut definitiv, pan la urma am ajuns aseara, deci inca mai am de lucru... @Immortal: bre, la mine nu merge chestia asta cu slabitu asa usor, trebuie mult... antrenament! Link to comment
Immortal Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Eh' las' ca stiu eu cat de tarziu ai ajuns. M-ai ingrijorat )"> Scade'n statut, wa. Ajunge 'membru ocazional'...la burtica, stiu si eu prea bine ca nu'i prea simplu /me se bucura de ideea lu' 19.00. Link to comment
mike.omega Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 Rectific: tu te bucuri ca o sa dormi mai mult! Eu ma bucur ca o sa am timp sa bibilesc mai mult masina Link to comment
Immortal Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Maestre, da' totusi...cum ziceai ca-i cu gravitatia? Si...nu, dorm la fel, presupunand ca stam mai mult Ete, Domne, cum n'ai voie sa te bucuri de binele altuia ca, repede, "ai tu un motiv ascuns"... Descumpanitu' . Link to comment
mike.omega Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 Eh, partea cu gravitatia e cu subinteles, o sa va tin o demonstratie saptamana aviatoare! La cum te stiu eu de somnoros si de "in ceata", m-am gandit ca daca apuci sa mai dormi ceva o sa poti fi apt de un frappe! Aaaa! Apropo! Ce frappe a fost ala de aseara?! S-a aplicat gravitatia si pentru el sau cum?! Nu numai ca era mai slab si mai mic decat orice membru al nostru dar parca lipsea ceva... Link to comment
andrew Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Cine ar fi interesat de asa ceva? Nu neaparat saptamana viitoare, dar poate ne strangem o data sa testam pista Link to comment
Immortal Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 EU! Oricand, cu cea mai mare placere. Ar fi o premiera: activitate menita sa scada burtile... Link to comment
mike.omega Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 Scade burta doar daca alergi pe langa Kart @Andrew: buna idee! Ce n-am pricepit eu cati CP au karturile astea si daca merg pe GPL sau nu Link to comment
Recommended Posts