Jump to content
Sign in to follow this  
Mad MAX

Triple Albe Matiz

Recommended Posts

...Pai si pana la urma cum se numeste lacul acela la spray de dat peste triple ? ..si cam cat costa unul ?.............cred ca daca se da cu un strat nici gros nici subtire nu sunt probleme la RAR

Share this post


Link to post

Pai de numit habar n-am ce hram poarta dar are desenat pe ambalaj o tripla usor fumurie :-? . Se da in straturi subtiri de la distanta, gazat pana ia o nuanta fumurie(nu exagera). La RAR n-am ajuns inca dar cred ca se iau de ele oricum. Tre sa bagi o spaga probabil ca sa nu le observe :D .

Share this post


Link to post

oricum la RAR ori iti da revenire pt nu stiu ce chichita si mai platesti iar 100-200.000, ori dai spaga din prima si treci linistit. iar politistii nu au ei taina cu astea .In craiova sunt destul de muuulte olcituri, dacii si alte masinute cu triple albe si inca circula nestingheriti. Nu legea ar fi problema ... Problema e de unde facam noi rost de minunatiile alea?  <img src= S">

Share this post


Link to post

Eu am gasit spary pt triple...se numeste DUPLI-COLOR TRANSPARENT. Este de culoare neagra si cica se pulverizeaza de la vreo 25 cm. La magazin a fost 175.000 si ala care mi l-a vandut avea si el pe o dacie pus si era OK.

Incerc sie u sa dau la mine zilele astea sa videm cum arata , nu ! :thumbl:

Share this post


Link to post

De unde l-ai luat?Apropo ce tine mai bine autocolant sau vopsite?Trebuie pregatite stopurile sau se da direct(bininteles curatate);ma refer la faptul ca in general cand dai cu vopsea suprafata trebuie sa fie mata.De exemplu eu am vazut matiz gri cu autocolant gri pe stopuri si arata super,dar ca orice minune n-a tinut decat cateva secunde deoarece cand a pus frana nu se prea vedeau(era soare afara)

Share this post


Link to post

Sunt mai bine vopsite, ca iti poti alege cat de negre sau alta culoare vrei sa le faci...pt ca dai in straturi. Cat mai subtire stratul cu atat e mai puternica lumina.

Eu momentan am avut o mica problema...cand erau la uscat dupa ce am dat cu spray...a dat ceatza pe afara :wallbanger: si au iesit cu o chestie pe ele...cam f naspa. Si acum cred ca le sterg cu diluant (ca pe tub scrie vopsea acrilica) si sa dau din nou. [-O<

Spray gasesti la magazine de vopseluri...si ai grija ca astea sunt special pt stopuri

Share this post


Link to post

Salut tuturor!

 

Am modificat si eu aspectul stopurilor si

semnalizatoarelor. Binenteles,in asa fel incat

sa nu cad in abatere si nici sa nu deranjez pe

cel din spatele meu. Cu putina rabdare si cu

un cost foarte mic,zic eu ca se poate. :lavolan:

 

post-3147-1161527221_thumb.jpg post-3147-1161527270_thumb.jpg post-3147-1161527320_thumb.jpg post-3147-1161527359_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Daca stopurile nu sunt chiar rele, semnalele insa nu au iesit deloc bine. E spatiu prea mic ca sa faci ceva frumos acolo.

Edited by steph

Share this post


Link to post

felicitari, stopurile ti-au iesit super, pacat de semnalizatoarele alea ca arata cam :dizzy: .In rest e ok.Spor la lucru in continuare

Share this post


Link to post

Interesant , dar parca prea multe cercuri , eu asa cred! :-?

Share this post


Link to post

Sunt curios cum arata cel din dreapta...

Share this post


Link to post

Daca tot am trecut pe aici,sa mi dau si io cu parerea:nu vad care e problema cu schimbarea stopurilor.Fiecare e liber sa isi puna ce vrea pe masina si e problema lui cum se descurca cu "organu".Cat despre culoarea stopurilor,atata timp cat se fabrica masini care au ca dotare standard stopuri transparente(parca ii zice stil lexus-vezi modelele mazda),poti sa iti pui si pe o masina care vine din fabrica dotata cu niste stopuri banale.Am cautat mai demult pentru tico si am gasit unele super.Ma duc sa mi le iau zilele astea.  <img src= "> .Max,incearca la www.rxm.ro.Peace up :thumbl:

Edited by wolfgang_69

Share this post


Link to post

Ba e si problema noastra cand ziua pe soare intens unele stopuri clare nu se vad cum trebuie...

Share this post


Link to post
Fiecare e liber sa isi puna ce vrea pe masina

Asa este, omul e liber, doar masinii i se suspenda dreptul de circulatie. Atata timp cat nu se intelege ratiunea reglementarii, discutiile pe tema legalitatii sunt inutile.

Share this post


Link to post

Ce sa-i faci ,unii vor sa fie mai catolici decat papa! :banana:

Share this post


Link to post

In postul initial este o poza cu un Matiz care are praguri si aparatorile de la roti din plastic alb. Cat costa asa ceva? Si unde se gasesc?

Share this post


Link to post

stopuri albe sau clare(nush exact)face cineva...Nea Rotea din Bucuresti-0722703062.ieftine...km la 1.200.000 buc. si eu vreau sa fac,dar nush daca sint clare(tip lexus) sau albe pt a cumpara becuri sau led-uri.(bec=20.000buc;led=350.000buc)

 

Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie, te rog. Nu mai abuza de prescurtari si renunta la IRC.

post-5413-1163944789_thumb.jpg

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

"nush daca sint clare(tip lexus) sau albe pt a cumpara becuri sau led-uri.(bec=20.000buc;led=350.000buc)"

 

Sa inteleg ca vrei intai sa cumperi becurile sau ledurile si apoi stopurile...?

In alta ordine de idei Rotea ti le va face cum le vrei tu , adica ori clare ori tramsparente.

Eu mi-am facut semnalele fata la el si m-a intrebat cum le vreau.

Multa bafta...

 

P.S. Bullbar-ul ala chiar e pe masina sau e Paintshop?

Edited by dxr

Share this post


Link to post

In concluzie stie cineva unde pot gasi stopuri clare pt matiz?

Edited by Mendex

Share this post


Link to post

Vezi ca s-a mai discutat pe aici, Rotea Service parca si se manufactureaza, trebuie sa te duci cu cele originale ca omu nu are matrita !

Share this post


Link to post
Dacă tu crezi că prin 2 plastice transparente îmbunătăţeşti la nivel de " :shock: " o maşină gândită pentru economie şi fiabilitate, nu pentru sportivitate şi aspect ... :-j

 

În Ploieşti am văzut o firmă pe care scria "fabricăm stopuri, semnale, faruri la comandă" ... dar nu am testat produsele, nu am intrat să văd ce şi cum. Cum vii din Bucureşti, după Tătărani, imediat pe dreapta după ce cobori podul. Dacă mai am drum p-acolo mă uit şi de un număr de telefon.

Salut...ai un nr de tel de acolo?....ma intereseaza si pe mine niste stopuri clare..hehe..bafta multa!

 

Inlocuind culoarea stopurilor risti sa-ti traga unul un shut din spate sa nu te vezi. Incearca sa stai in spatele unuia cu stopuri modificate cand bate soarele din spate. Apoi o sa te gandesti la motivele pentru care semnalizarea pe autovehicule este foarte strict reglementata. In plus, daca te loveste cineva, atunci esti bun de plata, vinovatul se stie din start.

ma mai uit si eu la ce a-ti postat pe aici si sa stii ca nu sunt deacord...pai frate,..nu te interbi de ce sa te risti sa faci ceva mantuiala in loc sa iti pui unele de la koreeni,etc firme specializate(gasesti in Polonia ieftin) care respecta gradul de luminozotate cand calci frana, plus ca daca iti este frica sa nu se urce cineva pe tine pui niste becuri mai puternice nu? :lavolan:

Share this post


Link to post
... plus ca daca iti este frica sa nu se urce cineva pe tine pui niste becuri mai puternice nu? ...

Nu, ca si puterea lor este legiferata. Sau poate ca n-ati inteles ce urmeaza, in ce societate s-a intrat.

Share this post


Link to post

HIV, spune'mi te rog, de unde ai fkt rost de vinilul ala ?; si daca ai folosit autocolant la stopuri si semnalizari

Edited by alex-nkn

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...