Jump to content
Sign in to follow this  
geof

Cum Pot Afla Cine Este Inregistrat La Adresa Mea?

Recommended Posts

Am primit de la o banca un plic prin care erau comunicate niste informatii unei persoane care este inregistrata la adresa mea - apartament de bloc. Persoana respectiva a luat un credit si i se confirma acceptarea creditului plus alte aspecte. In acest moment mi-am amintit ca pe la sfarsitul anului trecut am primit si o instiintare de la Casa de asigurari de sanatate cu talonul de analize a unei alte persoane cu acelasi nume de familie ca persoana cu creditul.

Exista vreo posibilitate legala sa aflu daca aceste persoane figureaza la adresa mea? Mentionez ca sunt proprietarul apartamentului si mi s-ar parea normal sa stiu aceste lucruri. Este posibil ca aceste persoane sa fi fost luate in spatiu de fostul proprietar (dar acest lucru se intampla mult timp in urma) si nu si-au schimbat domiciliul.

Share this post


Link to post

Cel mai simplu ar fi să suni la bancă, sigur cei de acolo au un telefon al împricinatului. Partea proastă e că rişti să-i strici omului creditul. Eventual mai stai câteva zile, să-şi ia omul banii.

Dacă mai ai cum să dai de fostul proprietar, încearcă cu el. Sau sună la Vodafone şi la Orange şi întreabă dacă îl au pe respectivul abonat, iei numărul şi îl suni.

 

LE: sau întrebă-ţi soţia pe cine a luat în spaţiu fără ca tu să ştii - :) - joking...

Edited by rm.popa

Share this post


Link to post

La banca nu stiu daca imi vor da detalii. Eu ma gandeam mai curand sa ma duc la Politie, la Evidenta Persoanelor. Poate totusi este doar o eroare undeva si s-a trecut vreo adresa gresita.

Share this post


Link to post
... Eventual mai stai câteva zile, să-şi ia omul banii...

 

Da, poate ca a si girat imprumutul cu apartamentul.

Share this post


Link to post

Si eu tot primeam tot felul de citatii de pe la politie si plicuri pe numele fostului propietar, culmea e ca a avut si tupeul sa vina la usa si sa-mi ceara daca vreau sa-i dau o factura de utilitati pentru ca ar vrea sa faca un credit si ar avea nevoie la banca respectiva, abia atunci am aflat eu ca el avea in continuare pe buletin aceeasi adresa si de aici toate necazurile.

Share this post


Link to post

Dupa vanzarea unui apartament, multi proprietari intarzie voit foarte mult schimbarea domiciliului la noua locatie.

Impreuna cu un coleg de birou am cumparat in septembrie 2 apartamente, de la aceeasi persoana, proprietara avand (inca) domiciliul la adresa mea iar sotul acesteia la adresa colegului. Mai rau, in cazul colegului, in luna noiembrie fostii proprietari au infiintat un anume SRL pe adresa colegului meu.

Poate da cineva un sfat, care e modalitatea prin care ii pot determina pe fostii proprietari sa isi schimbe actele? Pot sa ma duc la evidenta persoanei, in calitate de proprietar, cu actele de vanzare-cumparare, si sa declar ca respectivii nu locuiesc la adresa respectiva, astfel actele lor devenind nule?

Share this post


Link to post

Poti sa-i dai in gat la politie, au obligatia prin lege sa-si schimbe buletinul intr-un termen (30 zile parca).

Cu SRL-ul e o idee proasta sa-ti faci sediul social la o adresa la care nu ai acces deoarece toate comunicarile oficiale (admin. financiara, reg. com) iti vin pe adresa aia si e destul de nasol sa nu le dai curs.

 

Dar nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine ca aia nu si-au schimbat adresa? Tu ai actul de vanzare/cumparare datat si orice alt act facut de respectivii dupa acea data este (teoretic) nul.

 

La fosta adresa imi veneau o gramada de hartii pe numele unor fosti proprietari si le aruncam la gunoi. La un moment dat mi-a venit o notificare de la Distrigaz ca li s-a aprobat montarea unei conducte de gaz la adresa la care locuiau ei dar nu am vazut nici un motiv pentru care sa-i dau in gat.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...