Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Cel mai adevarat spam!!

Recommended Posts

Asta am primit aseara pe mail...habar n-am cum a ajuns la mine pe mailul de yahoo...  <img src= ">

 

Va salut cu respect !!

Sunt Adi Gurzau, deputat PD de Cluj. Am 27 de ani, si sunt socotit cel mai tanar parlamentar roman.

 

Vrei sa duci o viata mai buna? Da un clik . Tu decizi.

 

În 28 noiembrie, tinerii Romaniei sunt chemati la vot. De ce ar veni însa tineretul acestei tari sa voteze si pentru ce o va face? Eu, ca cel mai tânar parlamentar român, le ofer zece motive pentru care duminica ar avea de ce sa stampileze buletinul de vot.

1. Tinerii au facut Revolutia din decembrie; acum 15 ani ei au iesit în strada si au varsat sânge pentru libertatea noastra.

2. Libertatea de ei obtinuta a fost exploatata de clica iliesciana si de fostii securisti în folosul propriei îmbogatiri.

3. Tara pentru care ei au luptat este tara care lor nu le-a dat nimic.

4. Au ajuns capsunarii, zidarii sau cersetorii Occidentului pentru ca tara lor nu le-a putut oferi nici pîinea zilnica.

5. 96% dintre tinerii de la sate nu pot urma o forma de învatamânt superior din lipsa banilor, ei sunt condamnati la ratare de catre acest sistem nedrept si ticalos în care unii s-au îmbogatit peste masura, iar cei mai multi nu au nici macar sansa unui drum decent în viata.

6. Somajul în rândul tinerilor este în crestere la noi, spre deosebire de alte tari europene unde el scade de la an la an.

7. Puterea din România le flutura promisiuni în fiecare an electoral, iar ei ajung sa ia drumul Occidentului si sa trimita bani în tara: capsunarii si cei mai inteligenti copii ai acestei tari care s-au realizat prin lumea larga au bagat sume imense în România, ei au salvat înca o data, aceasta natie de la foamete. Lor trebuie sa le multumim.

8. Tinerii trebuie sa mearga la vot. Ei trebuie sa mai faca o REVOLUTIE, în acest noiembrie, ei pot sa SCHIMBE totul.

9. Tinerii trebuie sa-si ceara drepturile, ei merita sa fie promovati, sa ajunga în locul sefilor lor, prea batrâni si prea comunisti, prea corupti si mânjiti de sistemul mafiot întretinut de oligarhia politica.

10. Tinerii trebuie sa intre în acest decembrie cu steagul tarii spalat de rusinea neocomunista. De la ei asteapta aceasta tara, înca o REVOLUTIE - CURATATI ROMÂNIA DE CORUPTIE!

Am absolvit teologia. Am ajuns in Parlament inlocuindu-l pe Emil Boc, ca urmare a sistemului de lista. NU mi-am dorit cu tot dinadinsul acest lucru, dar din ziua in care am jurat cu mana pe Biblie in Parlamentul tarii, sa apar legea si interesele poporului, aceasta a devenit principala mea grija. Chiar daca o faceam doar pentru 100 de zile, chiar daca nu mai candidez la alegerile din aceasta toamna, eu m-am implicat in lupta pentru DREPTATE si ADEVAR, pentru ca n-am vrut sa-mi bat joc de aceasta sansa si nici sa mananc banii tarii degeaba.

De aceea, va trimit acest mesaj, este crezul meu sincer, al celui mai tanar parlamentar care a renuntat sa mai candideze, dar nu a renuntat sa lupte. Eu NU va indemn sa ma votati si NU va cer votul. Eu ma adresez tuturor celor care vor sa ia in serios lupta pentru mai binele tarii.

Stiu ca 74% dintre voi sunteti nemultumiti de modul in care au mers lucrurile in tara. Stiu ca 69% dintre voi urasc coruptia, ca 62% nu-si pot cumpara o locuinta si ca 58% au probleme in a-si gasi un loc de munca si tot atatia isi fac griji pentru traiul de maine. Stiu ca 60% dintre voi sunteti nemultumiti de cum arata viata politica de la noi si ca 37% dintre voi sunteti nemultumiti de veniturile voastre. Stiu ca ati plecat sa munciti peste hotare, sacrificandu-va tineretea, ca sa puteti castiga banii de care aveati nevoie. Stiu ca ati plecat sa cereti ajutor de la tarile altora pentru ca tarii voastre i-l cereati degeaba. Eu sunt unul dintre voi. Ma regasesc alaturi de voi la fiecare raspuns din chestionarele sociologice, alaturi de cei multi si nemultumiti. Eu am ales sa ma revolt. As vrea ca si voi sa faceti la fel. Merg in fiecare luni dimineata in Parlament pornit sa le spun in fata ce cred despre cei care si-au batut joc de aceasta tara.

Si o fac.

Eu spun ce cred chiar si cand imi infrunt propriul partid. Eu sunt teolog: am votat pentru Catedrala Neamului. Am descoperit ca poti sa fii un om liber. Nu am castigat nimic, dar am mai multa incredere in mine. Eu am incredere si in voi. In 28 noiembrie mergeti la vot si SCHIMBATI lucrurile. Doar voi puteti sa faceti asta. Din 4 în 4 ani puteti sa-i trageti clasei politice un sut în fund. De ce sa n-o faceti?

*************************

Imi cer scuze daca v-am deranjat cu acest mesaj dar mailul dvs. nu a fost inclus in nici o lista de mailuri. Nu este nevoie sa incercati sa va scoateti din lista de email pentru ca NU exista asa ceva. Nu veti mai primi vreun mesaj de acest gen din partea mea. Va multumesc.

Deputatul Adrian Gurzau, Partidul Democrat

Share this post


Link to post

Grăbiţi-vă, că e groasă!!! =))

 

"Yahoo se inchide pe 15 februarie 2009!17.00. Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell… aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge…! sorry de mass"

 

Mai tare e că l-am primit azi, 17 februarie 2009. Înainte de ora 17.00. =))

 

Dacă de închiderea mess-ului se pare că aţi scăpat, de asta sigur nu mai scăpaţi:

"Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara intr-un magazin, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! . acest mesaj l-am pr si eu,da-l mai departe pt sanatatea noastra.. "

Share this post


Link to post

O sa ma uit pe sticlele de whiskey de acuma.. daca scrie de la 7 in sus.. e bun. Distilat de dl jack, nu pasteorizat de dl pasteur.

Share this post


Link to post

A fost dat raspuns pe aceasta ema de tetrapak producatorul ambalajelor si acelenumere sunt strict legate de ambalaje in caz de avarie la ambalare sa descopere lotul E un fel de trasabilitate

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...