Jump to content
Sign in to follow this  
BAD_MF

[vand] Super Dura Lube Cu Sr3

Recommended Posts

DE VANZARE 3 FLACOANE DE DURALUBE

NOI NOUTZE SIGILATE

FABRICATE in octombrie 2007

TERMEN DE VALABILITATE: pana in octombrie 2013

ATENTIE !!!! FABRICATE DE DURA LUBE CORPORATION SUA

 

Pret: 119 RON per flacon.

 

Tel: 0753 35 24 97

 

sdl_mare.png

 

Super Dura Lube nu este un ulei, nu este un aditiv de ulei, ci un lubrifiant care conditioneaza metalul, reducând astfel în mod formidabil frecarea, prin penetrarea suprafetei metalice, netezirea si acoperirea microporilor si asigurarea unei supra-alunecari între partile metalice, fapt datorat unora din proprietatile revolutionare ale moleculelor sale de SR3.

 

Super Dura Lube este un amestec de înalta precizie de componente petroliere de înalta tehnologie aduse împreuna printr-un proces tehnologic unic, dând nastere astfel la cea mai eficienta formula de reducere a frecarii testata vreodata (SR3).

 

Super Dura Lube nu a fost conceput sa înlocuiasca uleiurile din motoare. Evident, atunci când uleiul folosit nu este de calitate superioara sau nu este schimbat la timp, sau motorul a lucrat în regim de suprasolicitare sau nu a functionat la parametrii normali, Super Dura Lube preia si sarcina uleiului de a lubrifia motorul pe care acesta nu o mai poate îndeplini. Mai mult decât atât, datorita proprietatilor sale revolutionare, Super Dura Lube face ca, în situatii limita, atunci când motorul ramâne total fara ungere, motorul sa continue sa functioneze, evident pentru un timp limitat (în functie de multi alti parametri) asa cum este prezentat si în testele filmate. Acest lucru nu îl poate face nici un fel de ulei de motor.

 

 

Important!

 

Super Dura Lube contine solventi si esteri neclorurati, deci care nu formeaza la temperaturi înalte compusi acizi ai clorului, nocivi motorului dar si mediului ambiant. Din aceasta cauza, Super Dura Lube nu ataca în nici un fel simeringurile sau garniturile de cauciuc.

 

 

Care este compozitia Super Dura Lube cu SR3?

 

Super Dura Lube nu contine nici unul din elementele potential daunatoare ca ingredient, cum ar fi plumbul, siliconul, bisulfura de molibden, PTFE, grafitul sau teflonul, care se gasesc în ceilalti aditivi de ulei sau tratamente de motor. Aceste ingrediente, în timp, îmbatrânesc si se exfoliaza de pe suprafetele metalice de care s-au atasat în straturi vizibile, masurabile, si se descompun în pãrticule solide care conduc la patru efecte distrugatoare pentru oricare motor:

 

 

Înfundarea filtrelor de ulei.

Înfundarea canalelor fine (de ex. cuzineti), nemailasând uleiul din motor sa faca lubrifierea în acele zone.

Patrunse în camera de ardere, formeaza acizi care ataca pistoanele si camasile.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...