Jump to content
Sign in to follow this  
body

S-a umblat sau nu la rezultatul alegerilor?

Recommended Posts

Mai nenica !

Parere personala !

S-AU MANARIT LA GREU ALEGERILE !

Exemplu:

La mine la sectie (unde sora-mea a fost in comisie ) au fost urm rez:

Basescu 466

nastase (cu n mic) 202

La cealalta sectie din acelasi sediu

Basescu 545

nastase 194

SI CAM LA FEL PRIN ALTE SECTII PRIN PLOIESTI

Si vin mesterii de la BEJ si-mi spun ca nu e asa si rez sunt Basescu 43.4

Nastase 39.7

LAMURITI-MA SI PE MINE IN CE BAZA (MATEMATICA) AU FACUT ASTIA CALCULELE CA LA MINE NU IESE :shock: :shock: :shock: :shock:

Pot proba cele spuse cu copii dupa procesele verbale

Share this post


Link to post

pai mai sunt si sectiile de la 'tara"

Share this post


Link to post

Simplu: da, s-au fraudat.

Share this post


Link to post

Body,...am mai scris undeva dar scriu si aici:

 

Am fost delegat din partea Aliantei PNL-PD pe sectia de votare 702. In urma numararii voturilor la mine pe sectie Base si cu Alianta au avut dublul de voturi fatat de PSD. Tin minte ca la Camera deputatilor Psd-ul a avut 221 de voturi iar Alianta D.A. a avut 449.

 

Sunt curios in turul 2 cum se va vota. Din cate vad s-ar putea sa iasa Base la prezidentiale (cel putin in mod normal), tinand cont ca timisoara va vota cu Basescu (acum au votat cu ciuhandru), iar cei care l-au votat pe vadim nu-l vor pe poponel, deci...daca sunt cinstite...scapam de jugul PSD cruce PUR - defapt se mai usureaza.

DOAMNE AJUTA.

Share this post


Link to post

Nene, s-a furat ca la Vadu' Surpat. Au furat toti, care cum a putut. Doar ca unii au fost mai multi, mai furaciosi din tata in fiu si mai are inca doi baieti la educatie. Numai ca justitiarul ala de carton, care scrie la Pravda, ne cere sa bagam kktu sub presh, cum face el la casa lui. Si apoi se intreaba de ce nu-i mai vine nimeni in vizita. Deformator de opinie. Lu' baiatu' i s-a fript cpu de la overclockin' daca crede ca toata lumea traieste in cocina, ca el. Dupa faza asta sper ca tirajul Pravdei sa ajunga unde merita, ca si ratingu' emisiunilor care-l baga pe cablu.

Share this post


Link to post

:ontopic:

 

...s-a umblat si la parul(ala de pe cap) asta :(

Share this post


Link to post

Luni si marti eu si cu Body (Dambovita si Prahova) eram portocalii, apoi brusc, miercuri, ne-am transformat in albastru  <img src= "> !

Share this post


Link to post

*Balada* lui Bombonel

 

În Bucuresti traia odata

Un baietas cam brunetel,

Dar rotunjor la poponeata

Supranumit si Bombonel.

 

Înca de-atunci, precum se zice,

Avea un aer cam tembel

Iar pentru ca era pe invers

I se spunea si Poponel.

 

Dar uite, Bombonel al nostru

Împins din spate de ai lui

Ajunse, dupa '90, sa fie

Jupânul cozonacului.

 

Sub guvernarea lui tâlharii

S-au îmbuibat din cozonac

Capuse pe spinarea tarii

Ii-n cârca omului sarac.

 

De lege nu se pomeneste

În patria lui Bombonel

Caci peste tot treaba e clara:

"Furam si noi, fura si el".

 

Acum, de când e prim-ministru

A pus slanina de trei coti

Tara slabeste, el se-ngrasa

Cu toata trupa lui de hoti.

 

Ca-i saracie-n România

Ca a pus tara pe butuci

Ca nici sa mori nu se mai poate

Pe el îl doare fix în... buci.

 

Ce-i de facut cu Bombonica?

Se-ntreaba omul suparat.

Pai hai sa-l facem noi, mai vere,

Sa-l doara cu adevarat.

 

Sa-l dam de-a rostogolu-adica

Cu tot cu mafiotii lui,

Sa-si ia baronii si coruptii

Si sa se duca dracului!

 

Edit Shenck: pe viitor replace ã cu a

Share this post


Link to post

Tocmai am ascultat la TV ca seful de campania al PSD-ului a fost arestat in Israel (era evreu) pe motiv de frauda si inselaciune.

Ce sa zic altceva decat...NO COMMENT!!!!!

Share this post


Link to post

S-a umblat si s-a furat pe rupte... :(

Share this post


Link to post

oricum nu conteaza. psd-ul controleaza totul: si pe verticala si pe orizontala.

 

este exact ca in romanul 1984 (cand il tortureaza, pe la sfarsit): daca psd-ul spune ca 2+2=5, atunci asa este. totul este o chestiune de credinta. e la fel de credibil ca psd-ul a facut alegeri cinstite, cat e de credibil ca ne tragem din adam si eva, si nu din maimute, sau ca lumea a fost facuta in 7 zile. crede si nu cerceta! sau pleaca in congo!

Share this post


Link to post
Luni si marti eu si cu Body (Dambovita si Prahova) eram portocalii, apoi brusc, miercuri, ne-am transformat in albastru    <img src= "> !

Prahova a ramas portocalie dar la dist f mica de psd (doar 2 procente diferenta) in contextul in care luni la pranz erau 18 procente!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Share this post


Link to post

mai nou astia de la PSD auanuntat ca nastase va castiga cu cca 60% scrutinul de sapt viitoare... Asa, ca sa aiba acoperire pentru viitoarele fraude...

Share this post


Link to post

Simplu. S-a furat. Ca-n codru. Dar dupa cei patru ani de dictatura era si normal. La ce va asteptati. In Bucuresti maine se vorbeshte de un meeting de protest. Pe la 11-12 parca. Eu vreau sa ma duc. E ultima solutie.

Share this post


Link to post

problema mea mai mare e 'daca nu s-ar fi furat, ar fi castigat da?'

pentru ca daca ar fi castigat, e buba mare de tot.

acuma noi avem o istorie de frauda destul de veche - unirea principatelor in valahia s-a cam votat cu satârul la beregata - problema e sa fie tinuta in frau treaba in asa fel incat rezultatul sa nu fie afectat.

daca e adevarat ca s-au furat 450.000 de voturi, asta inseamna vreo 3% ca de fapt da si psd-ul au fost foarte apropiati, ceea ce este intr-adevar ingrijoartor.

dar, pe de alta parte, stau eu si ma gandesc, absenteismul in randul votantilor da a fost devastator fata de absenteismul in randul pensionarilor si al taranilor votanti de psd, care au votat incolonati. adica, ei au furat, dar nici noi nu ne-am omorat sa ne exercitam drepturile. asta imi cam suna a sictir, si cand sictir dai, sictir primesti... stiu ca nu este corect sa ierti pe unii pentru ca nici ceilalti n-au fost de doamne ajuta, dar trebuie sa tinem cont ca suntem in romania, nu la civilizatie si daca incerci sa faci democratie cu alde minerii, nu iese tocmai bine.

Share this post


Link to post

Tovarasi! ma scuzati ca intervin.in 2000 cv tudor a sarit dupa alegeri ca cica a fost frauda.ala macar e nebun si nu-l baga nimeni in seama.acum a sarit si basescu,si vadim si baciul becali.si cam care ar fi trebuit sa castige? un singur caz a fost semnalat ca cineva a vrut sa bage mai multe voturi in urna si ala era un parlamentar de la alianta.stiti traba cu hotii striga primii hotii.campania asta a fost cea mai spurcata din toate de pana acum.au vazut ca romanii nu mai pun botul la promisiuni ce si-au zis:hai sa aruncam unii in altii cu noroi si ala care iese mai putin porcait ala sa fie seful.plebei tre sa-i dai paine si circ.si circ s-a facut destul!

Share this post


Link to post

Povestire pt cei ce nu stiu:

Joi in timp ce eu eram la intalnire la forum, taicamiu se uita la OTV unde era invitat C.V. Tudor. In timpul emisiunii omul pe care il numim cu totii "nebun" a afirmat ca s-au furat foarte multe voturi la alegei si a dat ca exemplu cateva sectii de votare la care procesul verbal de la BEC diferea cu cel pe care il duce fiecare delegat de pe sectia respectiva la partid. Printre aceste sectii se afla si sectia 702 din Bucuresti, sectia pe care -surpriza- am fost eu delegat din partea Aliantei PNL-PD, sectie de pe care au "disparut" fara urma 700 de voturi. Mi-am spus:"este imposibil ce vb si asta aiureli", doar era sectia mea si stiam rezultatul: Aliante D.A. avea in medie cu peste 50% fata de PSD si culmina cu 100% la Camera deputatilor unde Alianta avea 449 voturi in timp ce PSD avea 221, iar PRM avea in jur de 123. Culmea este ca vineri am fost sunat din partea aliantei si intrebat daca procesul verbal completat de mine in data de 28 Noiembrie a fost completat corect. Raspunsul meu a fost afirmativ, mai ales ca a fost completat la fel de toti cei 7 membrii ai comisiei (PRM, PSD, Alianta DA, PNTCD, URR, AP, PNG). Curios fiind am intrebat de ce iar raspunsul pe care l-am primit a fost unul cam evaziv: "Pt ca sunt anumite neconcordante cu cel de la BEC". Problema se mai pune intr-un fel: eu am fost impreuna cu sefa de comisie si cu reprezentanta AP la primarie unde am predat procesul vrebal completat intocmai cu cel al meu.

CUM DE S-A SCHIMABT PROCESUL? DE UNDE AU APARUT ANUMITE VOTURI SI AU DISPARUT ALTELE (cele 700 disparute erau de la PRM, Alianta D.A., de la PNG si din cele declarate nule sau din cele anulate)?? CINE A FACUT ASTA (tinand cont ca presedinta de sectie a plecat odata cu noi ducand-o pe reprezentanta AP acasa cu masina proprie)

 

Sa mai zicem noi ca Liderul PRM - C.V. Tudor este nebun. Deja imi pare rau ca nu a iesit el in 2000, desi din ceea ce am auzit chiar au fost fraudate alegerile din 2000 (este sursa destul de sigura).

Share this post


Link to post

...cum s-a schimbat procesul verbal???? n-ai auzit de Nastase-mina iute? :lol: sau QuickHand Nastase, sa fim mai moderni...

Share this post


Link to post

Am o vaga impresie ca exista tendinta in randul lumii de a zice "da, au furat, asa e! Life sucks! Viata merge totusi inainte!". Resemnarea asta nu prea imi place.  <img src= "> Mi se pare mie sau e o impresie corecta?

Share this post


Link to post

eu unu zic ca frauda PSD e de peste 5%.....

 

iar chestia cu 1 milion de morti nu e de ras! mortii chiar au votat !!! o colega de-a neveste-mii, cand s-a dus sa voteze, nu era pe liste, in schimb era verisorul ei mort de cativa ani si in plus era semnat in dreptul lui!

 

Daca nu cumparau 95% din mass-media si nu fraudau alegerile, PSD-ul era acu frumusel in opozitie! A ramas la putere prin metode comuniste (dictatorial-comuniste, de fapt).

 

nu stiu daca s-a mai dat link-ul, aici este o petitie pe care eu am semnat-o:

http://www.petitiononline.com/rom28nov/petition.html

 

in plus, joi e un miting de protest, autorizat, la ora 11, la universitate

Share this post


Link to post
iar chestia cu 1 milion de morti nu e de ras! mortii chiar au votat !!! o colega de-a neveste-mii, cand s-a dus sa voteze, nu era pe liste, in schimb era verisorul ei mort de cativa ani si in plus era semnat in dreptul lui!  

 

Si nu a facut scandal???? Moooooama, daca eram eu in locul ei...  <img src= "> !!!!!

Share this post


Link to post

oricum, ce putea sa faca? plangere la politie? la bec? toti sunt ai psd-ului... daca astia de la alianta, care au filmat autobuzele psd si listele contrafacute nu au reusit nimic, ce sansa are un om obisnuit?

 

cu toate acestea, si eu as fi facut un scandal monstru! dar tare mi-e teama ca m-ar fi arestat pt tulburarea linistii publice, in loc sa-l aresteze pe sefu sectiei care a semnat acolo.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...