Jump to content

Cerere de ajutor umanitar ... odorizante auto D.A. !!!!

FLEX

Recommended Posts

Prin amabilitatea lui Leutzu si NFS, aseara am intrat in posesia unor cartoane de-alea odorizante portocalii de la D.A. ... dragilor, imi_place la_nebunie mirosul ala! si al dracului sa fie daca se gaseste in comert aroma respectiva (portocale, deh :lol: ).

Fac un apel umanitar catre cine nu le foloseste sau are mai multe sau nu ii plac cum miros sa mi le doneze, ca am devenit addicted la portocale :lol: :lol: :lol:

Fara urma de misto, la ce murdara e masina mea, macar sa miroasa frumos inauntru :P

In semn de profunda recunostinta, voi purta poza donatorilor in buletin! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bafta si ... MERGETI LA VOT!

Prin amabilitatea lui Leutzu si NFS, aseara am intrat in posesia unor cartoane de-alea odorizante portocalii de la D.A. ... dragilor, imi_place la_nebunie mirosul ala! si al dracului sa fie daca se gaseste in comert aroma respectiva (portocale, deh :lol: ).

He, he! Am primit si eu unul la stop astazi! E mistocut!

Da' ce mi-a placut mai mult, tipu' care le impartea, se uita intai la moaca soferului! Dup-aia ii dadea sau nu... :lol: Era alaturi un mosulica cu Octavia care il tot claxona, da' n-a vrut sa-i dea! :lol: :lol: :lol:

Edit: Nu ti-l dau. L-am agatat deja! :lol:

O fi fost membru DeuClub :) :) :)

Ete fleoshc! Nu bai, deci fara nici o urma de misto: ala se uita intai la fata ta, dup-aia iti ciocanea in geam! A mai dat doar la vreo doua masini, cu soferi mai tinerei!

Pe bune, p-asta l-au ales bine ca sa le faca "propaganda electorala"!