Jump to content
Sign in to follow this  
viorel607

Motoru Moare Cand O Trec Pe Liber In Mers

Recommended Posts

Exact, bujii noi -doar cele recomandate de producator(neaparat si urgent)si talpa multa (cateva drumuri de peste 100km extraurban la turatii de peste 3500rpm). Nu e nevoie sa incalzesti masina 5 min, pornesti si pleci. Doar daca e f frig stai pana intr-un minut sa o incalzesti.

 

Daca situatia nu se remediaza inseamna ca problema e destul de grava si va trebui desfacut motorul si pasuite supapele,

Share this post


Link to post

Am rezolvat problema cu DURA LUBE– Curăţător pentru sistemul de injecţii (benzină şi motorină) şi lubrifiant pentru partea superioară a cilindrilor. Inclazesc masina 2 minute si plec. Am parcurs distante de peste 100 de km extraurban la turatii de 3000-3500. Merge ca noua.

Edited by toro123

Share this post


Link to post

Daca tot zici ca ai rezolvat problema eu iti recomand sa bagi ca test o perioada benzina MOL si sa vezi cum ti se comporta masina. De departe mi se pare cea mai buna benzina de pe piata romaneasca. :)

Edited by Elfu

Share this post


Link to post

Benzina de la MOL este buna, dar de un timp alimentez de la OMV.

Share this post


Link to post

Salut! Si mie imi moare motorul(aveo 1.4 16 V) cand schimb vitezele sau cand scot din viteza la stop..doar atunci cand masina e rece. Si asta se intampla doar in anotimpul rece. Ca totul sa fie cat de cat ok trebuie sa se incalzeasca bine, numai ca de multe ori nu am timp sa o incalzesc 10 minute.

Share this post


Link to post

Ca o concluzie, cred ca la pornire se tine seama de ceva senzori si de aia masinii trebuie sa-i asiguri anumiti parametri la pornire cand e mai rece afara. Partea urata e ca daca ai patit-o, e posibil s-o tot mai patesti.

Share this post


Link to post

Am si eu o problema. Mi s-a oprit intr-o zi motorul in mers cand am schimbat din 5 in 4 dar nu s-a simtit. Mi s-au aprins matorii in bord exact ca si cand ii dai cheie nimic altceva si s-au stins repede. Dupa care am mai mers vreo suta de metri si i-am dat din 4 in 3 sa ma bag la benzinarie. Atunci s-a oprit de tot, nu am mai avut frane,servo. Culmea ca am continuat dupa aia in jur de 40 de km dus intors si nu s-a mai oprit. Adevarul ii ca am mers 120 - 120 si. Nu mi-a facut niciodata asa pana acuma.

Edited by Salex
Tentativa de aducere la coerenta. Verifica-ti cele scrise inainte de a posta.

Share this post


Link to post

Poftim...??!!! :-/

Share this post


Link to post

nu stiu ce o apucato,poate ma puteti ajuta cu niste pareri. Am iesit si azi si vad ca merge normal

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...