Varga Francisco Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Oare putem sa punem becuri H4; H3 etc. cu tenta Blue la Matiz. Nu ne fac probleme politaii ? Sunt autorizate RAR!!! Link to comment
ToPser Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Pai daca sunt autorizate RAR politzaii n-au voie macar sa te intrebe ce-i cu ele. Link to comment
andreib Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 nu stiu daca sunt autorizate rar dar eu am luat Philips cred si le-am dat jos pentru ca nu-mi placeau cum bat(erau mult mai chioare pe ambele faze).cele originale lumineaza super fain, ce ai cu ele?eu am se cu proiectoare in bara standard si pot sa spun ca e lumina ca ziua in fata mea... Link to comment
sprite Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 ...dar eu am luat Philips cred si le-am dat jos pentru ca nu-mi placeau cum bat(erau mult mai chioare pe ambele faze).cele originale lumineaza super fain, ce ai cu ele? ...pai si "cele originale" tot Philips sunt... Link to comment
kpuxxl Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Oare putem sa punem becuri H4; H3 etc. cu tenta Blue la Matiz. Nu ne fac probleme politaii ? Sunt autorizate RAR!!! Sal.Ca fiind primul meu reply spun ca eu am luat amenda pentru becuri albastre dimineatza la 7:30 , chilotatu spune ,, Si ziua mergi cu ele aprinse '' .Deci alegerea si riscu tau. Link to comment
deyu05 Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 mai eu mi-am pus blue xenon sunt multumit de ele si pana acu nu am avut probleme, si din cate stiu eu ai voie Link to comment
deyu05 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Si eu mi-am pus blue xenon si sunt multumit de ele , numai ca becurile de pe pozitie tre sa le schimb ca sunt galbene are idee cineva ce becuri sunt?? ale de la pozitie Link to comment
vasiledintomis Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Mai bine luati-va becuri cu lumina cat mai alba...daca e xenon preferabil 4300 k . Lumina albastra oboseste ochiul mult mai repede. Link to comment
Recommended Posts