Jump to content

kpuxxl

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About kpuxxl

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    ph-08-fyx
  1. Caut si eu o fata de usa de SE pentru Matiz stanga sofer.
  2. Sal.Mai multi mecanici au spus ca nu au intalnit pana acum sa fie 2 tipuri de arbori dar in acelasi timp altii sustin ca exista.Acum ma intereseaza o parere exacta a unei pers in masura care a avut deaface cu o astfel de pb si care poate spune clar diferentele dintre cei 2 arbori.Eu vreau sa cumpar dinainte arborele si cuzinetii ca sa ma pot apuca de montaj.
  3. Sal.Anul 2000 ,798cm3 ,38kw,F8CV. dar in talon se specifica la observatii ca ,,Motor fara serie nu se poate poansona".Am inteles ca asta apare scris deoarece la unele blocuri motor seria este stantata pe bloc intre cutie si bloc.Motorul este E2 si are delco.
  4. Neata.Detin un matiz din 2000 si am o problema cu arborele.De curand am desfacut motorul si se pare ca are o uzura destul de grava la manetoane.Mentionez ca si prin rectificare nu se poate remedia complet ,tot raman urme unde a frecat pe cuzinet.Solutia... alt arbore. Problema ar fi ca am intrebat de un arbore la magazin si mi sa spus ca exista 2 tipuri de arbori si ca sunt diferente in E2 si E3 dar ca sa intamplat ca si cel de E3 sa fie pe motor de E2.Acum in alta parte am intrebat si mi sa spus ca nu exista diferente intre arborii de matiz. Pe cine sa mai cred??
  5. da a fost adus de afara tipii de la rxm nu au si ei un nr de contact nimic ,ca vad ca pe site nu e trecut nici un nr sau adresa.
  6. pai nu gasesc acea chiulasa...si pot sa fac rost usor de chiulasa din 2003 fara delco..dar numai daca stiu ca se potriveste sigur sa o pot comanda.adik sa o pot adapta
  7. Faza este ca am intrebat de acea chiulasa si cica nu are acel capac.Personal nu am vazut-o decat pe cea de e2 care o posed.De asta am nev sa stiu daca SIGUR se potriveste.Si inca ceva,acea canelura am incercat sa o scot de cand am desfacut axa si nu iese ptr delco.astept un rasp si respectiv poza sa vad sigur ca acea chiulasa o pot comanda si ca se potriveste sigur.ms acea chiulasa care o pot achizitiona este din 2003 cica fara delco,iar a mea are delco si vroiam sa stiu care ar fi solutia si daca se potriveste cu eventualele modificari sa o pot pune pe acea fara delco sau daca i se poate adauga delcou( daca are capat sau nu)
  8. Buna ziua.Detin un matiz din 2000 cu prbleme la axa cu came respectiv chiulasa.Prin urmare aceastea trebuiesc inlocuite cu o alta chiulasa si restul pieselor.Problema este ca aceasta are delco iar ce am gasit eu am gasit doar de la modelele fara delco( la sh ) ,deoarece una noua cu axa ma costa ENORM.Ce adaptari se pot face ptr a putea folosii chiulasa fara delco pe acest tip de motor? stiu ca trebuie bobina individuala + senzorul de pe volanta ptr pozitia axei.Ms.
  9. am schimbat si eu cablu de km la matiz,si pot spune ca am gasit un singur tip care are la un cap clema(bord) si celalat piulita de fixare (olandeza parca ii zice) (cutie).Daca nu puteti desface piulita de la cutie puteti scoate surubul care tine suportul din cutie,si apoi il trageti afara ca sa il puteti desface.
 

×
×
  • Create New...