Jump to content
Sign in to follow this  
AnoniMuS

Servodirectie Aveo Si Ac.

Recommended Posts

Salut.

 

Sunt posesorul unu Chevrolet Aveo 1.2 Standard,deci nu are asa multe dotari.Nu`l am de mult timp si acum ma cam caiesc ca am dat banii pe vopsea metalizata in loc sa`l fi luat cu servo.

Ce vreau sa va intreb:

1)Se poate pune la service Servodirectie pe masina ? Daca da, cam cat costa...

si...

2)Se poate pune la service AC pe masina ? Daca da,cam cat costa( aici am auzit ca in jur de 250E).

Multumesc.

Share this post


Link to post

Bine ai venit pe forum!

In primul rand- eu am facut invers fata de cum ai procedat tu. Adica?! In loc de metalizata- mi-am luat jante de aliaj, airbag-uri laterale si eleron hayon- adica exact difereta dintre elite si premium- 250 euro. Nu regret deloc alegerea.

Tu ai procedat ca posesorii de logan: ti-ai luat metalizata in loc de dotari. Nu ai procedat deloc bine. Servodirectia este un element obligatoriu- nu stiu la ce te-ai gandit cand ai luat masina. Aerul conditionat nu era nici el prea scump- la rata nu se cunostea aproape deloc. Nu stiu cum ai putea rezolva in service- o sa te coste f mult servodirectia. AC-ul nu cred ca o sa ti-l puna- te costa peste 1000 euro. Pacat- n-ai procedat corect la cumpararea masinii.

LE: in al doilea rand- scuze daca am fost prea incisiv. Eu am stat la calcule cateva luni pana sa-mi comand masina, am pornit de la elite si am sarit la premium- doar cu pretul metalizatei. Dar asta era in noimbrie 2006 si am prins si o reducere de 700 euro (a doua masina din familie luata de la ei). Bine, mi-a bagat vama de 840 euro de la inceput- dar asta e alta poveste (vezi la Masina mea).

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Sa o conduci sanatos desi insiprat la achizitionare se pare ca nu ai fost...nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarile tale insa ca recomandare pt. cei ce vor sa-si achizitioneze o masina sa nu renunte la servodirectie, abs, ac chiar si motorul DOHC era o optiune necesara eu unul nu am facut rabat si am luat varianta Platinum.

 

Parerea mea ca ideal acum ar fi o vanzare rapida si reinvestirea in alta mai dotata...asta ca sa pierzi mai putin insa tot pierdere se cheama. Fa calcule si vezi ce e mai convenabil. Succes!

Share this post


Link to post

Daca o are in leasing- o sa fie destul de greu ce-i propui tu. Si o sa piarda f mult. Dar asa-i in tenis- tre' sa te gandesti un pic inainte sa palesti mingea.

Share this post


Link to post

Eu cred ca l-ar ajuta un...buy-back :) >-

Share this post


Link to post

Da, nimic de spus- insa va pierge GARANTAT minim 500 euro- pot sa fac pariu. Asa e cand nu chibzuiesti inainte sa arunci banul.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...