Jump to content
Sign in to follow this  
steph

CATERINCA

Recommended Posts

Va spun eu,singura diferenta intre traficul din Bucuresti si cel din provincie(numai spun constanta)este:In bucuresti se aplica legea junglei iar in provincie se aplica codul rutier.

Sincer, mi se pare exact invers! ;) In Bucuresti circul mult mai bine decat in Craiova! Pt. ca e alta mentalitatea majoritatii soferilor, care in ciuda aglomeratiei si infrastructurii aiurea, au invatat sa fie ingaduitori! Asta poate si pt. ca merg cu nr. de DJ(si orice alt sofer din alt judet cred ca e tratat la fel). Pe cand in provincie soferii de B. am vazut ca sunt tratati tare aiurea.

Share this post


Link to post

Te invit sa conduci 3 ore in Bucuresti in intervalul 12-15, in orice zi de luni pana vineri, pe traseul P-ta Iancului- Pta Victoriei - calea Victorie- Splai- Militari. O sa te loveasca si pe tine jena!

Share this post


Link to post

Daca si Mircea se scuza, atunci e de rau (asta era inainte sa vad postul lui Mircea- eu faceam referire la matrix). Pai la cum se circula in Bucuresti, eu ori ii bat pe vreo cativa (s ajung la spital sau morga), ori ma calmez, ca n-am ce face. Venit din provincie in traficul din B- ai un soc. Te obisnuiesti (de voie, de nevoie) in cateva zile.

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Eu zic ca pe tine te-au speriat masinile de la oras.

 

PS: Sustin tot ce a spus Razvan. De fapt cand citeam ce a scris vizualizam intersectia de la Soveja. Tot ce se intampla acolo se intampla indiferent de "sezon" sau "extrasezon" deci nu puteti da vina pe turisti. De fapt am observat o chestie: constantenii intotdeauna se plang de turisti, ba ca le incurca traficul, ba ca sunt o povara vara si trebuie sa ii suprataxeze cu taxa pe statiune... Eh, dar asta e alta poveste.

Share this post


Link to post
Bre, o dati in diverse? Hotarati-va, normal sau "pe invers"? Ca-s zapacit rau...

 

Nu stii cu cine sa votezi, nu?

Share this post


Link to post

Lasa, ca si prin Piatra ai parte uneori de niste conditii de trafic- de-ti vine sa maergi pe jos. Mai ales pe centura- e nenorocire. Daca la mine te refereai cu socul- stai linistit. Nu ma sperii asa usor. - EDIT pt Zmeu: nu, deloc, dar e un trafic greu. Voi v-ati obisnuit.

@Satori: pai ba cu fata, ba cu spatele... sa se hotarasca omul. Facem un poll?!

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post
... de-ti vine sa maergi pe jos. Mai ales pe centura ...

 

Revenim, iarasi si din nou. Cu fata? Sau cu spatele?

Share this post


Link to post
S-o crezi tu! Ia mergi tu in Valcea cu nr de CT sa vezi ce Cod Rutier iti aplica aia  <img src= )"> Sau in Ploiesti, sau in Pitesti =)) Sa vezi acolo Cod!

Sincer, nu mi se pare mai deloc diferenta in comportamentul soferilor cand merg in Pitesti fata de Bucuresti. Dar e surprinzator, ca te-ai astepta sa fie mai calmi si ingaduitori; doar orasul e mult mai mic. Aiurea, la fel de agresivi unii. Sau o fi clasica respingere a bucurestenilor? :) )

Share this post


Link to post

Bucurestiul respinge bucurestenii. De ce nu ar face la fel si alte orase?

Share this post


Link to post
Am auzit de atatea ori "daca nu avea centura scapa!" Oameni arsi de vii, oameni inecati, oameni striviti doar pentru ca centura era pusa si nu au putut parasi autoturismul. Deci iata ca centura salveaza cateodata vieti! E mai bun sloganul asta.
Si eu am auzit de atatea ori "Traiasca Becali!!!". Dar ma ajuta destul de mult umbrela gatului sa nu ma "ud".

Vino cu statistici, chestii reale si mai vorbim.

Un raspuns fara logica.

Poate pentru @matrix.

Deh, de unde nu e... nici Dumnezeu nu cere...

Share this post


Link to post
Sincer, nu mi se pare mai deloc diferenta in comportamentul soferilor cand merg in Pitesti fata de Bucuresti.

 

Asta poate pentru ca esti din Pitesti si stii orasul? :D

Eu recunosc ca atunci cand ajung in Pitesti ma simt cam pierdut in spatiu din cauza sensurilor unice de care este plin, iar soferii de pe-acolo (in special taximetristii) au grija sa ma taxeze de fiecare data cand au ocazia, apeland la diverse manevre care mai de care mai "dragute" :mrgreen:

Edited by Brainiac

Share this post


Link to post

Dosarul în care Dumnezeu a fost dat în judecată de un deţinut din penitenciarul timişorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara deoarece nu a fost găsită adresa Creatorului.

 

Potrivit rechizitoriului, Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru omor, l-a chemat în 2005 în instanţă pe Dumnezeu deoarece, contrar 'contractului' făcut la Botez, prin care Divinitatea trebuia să-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a ţinut de cuvânt şi l-a lăsat pradă în calea Satanei, care l-a împins la omor.

 

Mai mult decât atât, deţinutul, în vârstă de 40 de ani, s-a constituit şi parte vătămată, acuzându-l pe Dumnezeu de luare de mită şi înşelăciune şi cerându-i Acestuia să-i înapoieze toţi banii pe care el i-a cheltuit pe lumânări şi slujbe plătite la preoţi care nu au avut nici un efect.

 

Soluţia pusă de anchetatori pe plângerea deţinutului a fost aceea de neîncepere a urmăririi penale sub motivaţia că Dumnezeu nu este o persoană reală şi nu are domiciliu.

 

Directorul Penitenciarului Timişoara, Ioan Băla, a declarat că de-a lungul timpului au mai fost plângeri ciudate ale condamnaţilor, mai ales pentru a face şi ei scurte 'plimbări' prin oraş, până la Tribunal şi înapoi, dar cazul de faţă a atins 'gradul de excelenţă' în materie.

 

Sursa: Adevărul, 10 iulie 2007

Share this post


Link to post

Ha Ha M-ai prins,bravo Vaxxi.Jos palaria am incercat si eu un misto.Cam ieftin ce-i drept , dar si voi ati dat-o in mistouri.Ce avem de impartit, din partea mea nimic.Singurul lucru care am vrut sa-l arat a fost in topicul cu centuri.Iar Satori vine si ma contrazice ca nu se poate muri chiar daca ai centura pusa,pe urma totul a degenerat intr-un atac la persoana,eu singur impotriva unui admin si vreo 4 moderatori.Ok e normal zic eu sa faceti front comun impreuna,e forumul vostru puteti face ce vreti.Mai sint si moderatori care gindesc cum este ovi sau tu,care nu s-au amestecat in probleme care n-ui privesc si au tratat lucrurile cu respect.Dar care-i faza cu administratoru ca n-am priceput-o?Poti sa rizi cit vrei si asa am dat-o in caterinca acum,dar vreau si eu sa pricep.Si ultimul lucru care vreau sa-l spun este,eu am avut ce-am avut cu Satori chiar daca este admin,dar ceilalti care s-au grabit sa-l pupe in...,si i-au sarit in ajutor,cu toate c-am avut dreptate in ceea ce-am spus[chiar daca o cred numai eu,sintem liberi sa credem ce vrem].Culmea este ca toti care au raspuns,n-au mai mult de 25 de ani.

 

 

PS.Banati contul,este ok si pe asta si pe cel cu ilie radu

Share this post


Link to post
PS.Banati contul,este ok si pe asta si pe cel cu ilie radu

Asta n-are altceva ce face ? E frate cu maximus, doar ala-i turbat pe el insusi ?

Share this post


Link to post

Ce suspendare? Ce ban? Stii cum e cu calul ranit, nu?

 

Iar Satori vine si ma contrazice ca nu se poate muri chiar daca ai centura pusa,...

 

Daca tu poti sa imi arati unde am scris eu asta, atunci mai tin glontul pe teava.

Share this post


Link to post

Au mai fost inca 2 raspunsuri dupa mine, a lui Vaxxi si Lucian14. De ce le-ai sters?Erau in topicul caterinca,aha inteleg te deranjau.

Share this post


Link to post

Tinere nu te lua de moderatori ca au gashca mare...si te linseaza instant :D

Se mai intampla sa dispara posturi, cica pentru binele general :) )

Share this post


Link to post

cu o mica shpaga se rezolva problema...sunt si ei uameni, nu? (oare?!?) :P

Share this post


Link to post

Declar razboi lui satori si celorlalti moderatori care il pupa in ...Si cer public sa mi se stearga contul de pe acest forum.

Share this post


Link to post

Nu putem sa rezolvam cu un PNA ceva?

Share this post


Link to post

Terminati ca astia imi strica topicu ...

Share this post


Link to post

Acest forum a devenit o caterinca totala datorita unui admin incapabil pe nume satori sii citiva moderatori care vorbesc sa se afle in treaba.Propun un sondaj sa vedem ce scoli au acesti admini gen Satori care pun frina cu stingul si ceilalti moderatori care vorbesc fara sa stie. Asta asa ca sa vedem sii noi ce fel de persoane ne dasu sfaturi.Singurul moderator capabil este ovi.

Share this post


Link to post

:o fftopic:

Singurul moderator capabil este ovi.

 

Mai sunt si altii

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...