Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

Laurel And Hardy... Reloaded

Recommended Posts

Da, ati citit bine! Cand semnalizez dreapta (e adevarat ca mi s-a ars, cred, becul din fata dreapta, deoarece acesta nu se mai aprinde) imi pornesc stergatoarele de parca as actiona spritiera de parbriz.

A mai patit cineva asa ceva?

Oricum va tin la curent cu evolutia...hmmm... problemei. :rolleyes:

Share this post


Link to post

Ai vreun scurt pe undeva. Da masca aia de plastic a volanului jos si uita-te pe la fire sa vezi daca e sectionat vreunul. Daca nu.. mai intreaba pe aici :P

Share this post


Link to post

Eu am patit la berlina, cand aprindeam farurile, incepeau si stergatoarele :)

Share this post


Link to post

Nu te impacienta ... vre-un mecanic/electrician sau ce-o fi fost ... a fost incomodat de niste mufe/fire ... iar cand le-a pus la loc ... #-o

 

Eu, acu' multi ani, la Tico, eram in plina zona crepusculara ... flash-ul baga avarii, stripitoarea pornea stergatoarele fata si stropea in spate (asta a fost cea mai simpla ... au schimbat furtunelele intre ele), semnalizarea era pe dos, vitezometrul nu se misca, indicatorul de benzina nu se mai ducea pana jos (in urma acestei probleme am facut prima si unica ... pana acum ... pana a prostului din viata mea de sofer :D ), avariile aprindeau pozitiile ... tot felul de cretinatati de genul asta, nu mai tin minte exact totul.

 

Masina fusese facuta bucati dupa un accident destul de zdravan ... si cum electricianu' de la service primise ucenic nou ... l-a lasat pe ala sa monteze totul la loc. Ala venea direct din scoala :o .

 

Mare noroc ca nu am luat foc !!

Share this post


Link to post

Update la aceasta problema.

La circa doua trei zile si-a revenit singura! Intre timp verificasem becul, sub masca volanului, etc. Totul era la locul sau, becul bun...

Dar sa dau o explicatie mai detaliata a comportamentului:

- in momentul in care semnalizam dreapta, becul din fata nu se aprindea, frecventa era ca si cum becul ar fi fost ars si imi porneau si stergatoarele ( patru curse )

- in acelasi timp, la actionarea spritierei, presiune foarte mica!

 

Si-a revenit si s-a comportat normal pana acum o saptamana. Acum nu mai pornesc stergatoarele ( ma rog, a mai facut o singura data ) dar in schimb semnalizaza rapid, fara becul din fata! iar presiunea la spritiera e un pishu mic ( scuzati cuvantul: "mic" ). Mi-as dori din toata inima sa pot apela la un electrician bun, dar numai daca il gasesc seara dupa orele 19.00 sau Sambata dupa ora 13.

Banuies ca este o masa comuna... lipsa sau cam asa ceva, comuna, ziceam, la becul din dreapta si spritiera... nu stiu #-o .

Totusi, mai intreb inca o data, poate are cineva o idee. Va rog, sunt disperat! @-)

Edited by roberth

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...