Jump to content
Sign in to follow this  
danuzz

"Mineriada" la Romania libera!!!

Recommended Posts

Ultimul bastion pleaca steagul ... trist ... :? :? :?

 

Nu m-am dat in vint niciodata dupa R.l. dupa '94, ca parca erau niste cioclii si mai ales ma enervau zecile de pagini de mica publicitate ... dar ACUM se pare ca e grav ... R.I.P!

Share this post


Link to post

Bine ca ne-a mai ramas Academia...  <img src= "> ... RL R.I.P. :cadelnita: :cadelnita: te-a aranjat PSD-ul :yousuck:

Share this post


Link to post

Trist, dar se pare ca Ringier si-a schimbat politica si au aparut si lucruri nasoale in Libertatea despre Nastase si ai lui. Asta citesc in Academie cel putin ca Libertatea nu prea o vantur...

Si nici EVZ nu pare prea schimbat sub noua conducere.

Share this post


Link to post

ideea este ca au incercat, mai ales de cand a inceput batalia pentru locale sa le impuna ce sa scrie. Voi ati auzit de "investigatii pozitive". Ei bine asta se doreste, la fel ca si mondenitati si alte lucruri "pozitive", ca doar in romania se intampla tot ce e mai frumos. Ieri au convocat o AGA ilegala, presedintele societatii R, in speta Petre Mihai Bacanu neconvocand in prealabil Consiliul de administratie, al carui presedinte este. A fost o echipa de trei nemti care au decis ca sunt sefi. Ei n-au nici un fel de delegatie sau scrisoare oficiala de la trustul WAZ. Overbeck, asa-zisul reprezentant al parti germane, nu are nici macar drept de munca in Romania... Au incercat ieri sa scoata un ziar paralel cu cel al lui PMB, dar n-au reusit...Si asta s-a intamplat cu o zi inainte de inceperea alegerilor. Despre legaturile lui nastase cu bodo hombach, cat si despre afacerile mamei lui nastase cu personaje din lumea interlopa s-a tot scris in RL. ...

Share this post


Link to post
.... si mai ales ma enervau zecile de pagini de mica publicitate ...

 

FLEX, acolo mi-am gasit eu toate joburiile de pina acum!!!!! Asha ca ... sa nu te aud ca vorbesti de rau! :mrgreen: Vesnica recunostintza acelor pagini!!!! Daca nu erau ofertele alea de joburi din RL, si astazi mai trageam la visle intr-o fabrica imputzita si conduceam un Oltcit ruginit. Referitor la ziar, nu stiu ce au cu el, parerea mea ca este profitabil, din moment ce la chioscuriile de ziare dupa 10-11 ziua, nu mai gasesti nici o RL!

ps: Totusi daca WAZ detine 72% actiuni ar fi cam stapini acolo, nu??

Share this post


Link to post

aseara am fost in tipografie si am printat paginile 1 si 3, ca pe ce-i de acolo i-a amenintat cu demisia. Majoritatea oamenilor din redactie au venit acolo sa supravegheze tiparirea ziarului asa cum a plecat din redactie.

Am ajuns ca pe vremea comunistilor! Sa ne fie ingradita libertatea de exprimare! Parca am scoate un ziar clandestin... A fost o zi de cosmar! Din pacate... s-ar putea sa continue...

Share this post


Link to post

vor deveni stapani. E vorba doar de legalitatea acestor actiuni. Daca urmau calea legala, toata umea s-ar fi supus. Dar n-au mai avut rabdare deoarece azi incepe batalia electorala. Mesajul transmis de putere a fost, spun eu, destul de clar: PUMNUL IN GURA!

Share this post


Link to post

Deci EVZ ramane singur pe baricade. Sunt curios daca apuca 15 nov. Ar fi cea mai mare tragedie in tara asta sa-l acapareze si pe asta (mie personal mi se pare cel mai serios si cel mai documentat).

Share this post


Link to post

Salve !

Voi chiar nu intelegeti ca daca nastase ( cu n mic) vine la putere avem 2 variante ":

-fie plecam din tara

-fie plecam pe lumea cealalta

Nu o sa mai miste nimeni si nimic in tara asta de rahat decat cu acceptul partidului stat.

MIE PERSONAL MI SE PARE FOARTE PERICULOS CEEA CE SE INTAMPLA CU PRESA IN ROMANIA.

 

Asta e

Share this post


Link to post

Eu zic ca, indiferent cine castiga.. noi PIERDEM!!!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...