iuzar Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 dati-va si voi cu parerea ca eu habar n-am ce-i asta...poate ma lamuriti si pe mine Link to comment
sprite Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 ...pai ia uite cum zic pe pagina lor: CAUTAM DILLER PENTRU COLOBORARE IN TOATE ORASILE DIN ROMANIA ...imi inspira incredere "la greu"! Link to comment
Lucman Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 este rusi de aia nu stie rumaneste Link to comment
hitman Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Mama, ce mistho: cind se apropie motorul de segmentare tragi un tub de gel si gata, nu mai mergi la mecanic sa-ti scoata segmetzii!!! Reparare din 'puanie'!!!! Asta seamana cu faza aia: la vitan-tirg se practica pusul de ulei de cutie in motor. Avantaj: motorul merge mai 'smooth' pt. o perioada de timp si dupa aia buuummmm ))))))) Link to comment
Shenck Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Eu nu pricep de de metoceramica asta ar dori sa se depuna exact acolo unde e nevoie de ea si nu in alta parte. NU ma pricep dar nici nu-mi insipira incredere. Link to comment
VAXXi Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Ca la Duralube... dacă e aşa bună de ce nu o fac din fabrică ? Link to comment
Recommended Posts