Jump to content
Sign in to follow this  
zack

Casco

Recommended Posts

Pe parcursul a 2 ani, m-am "pricopsit" cu mai multa ciupituri + o harjaietura pe partea dreapta(usa spate)+oala.

Urmeaza sa ma duc sa le fac, dar as vrea sa stiu cum se procedeaza, deoarece as vrea sa le fac pe casco.

In bot(pe capota), am o indoitura + vopsea luata de la o pietricica, pe aripa am 2-3 "zgaibe" de la un borcan aruncat de la etaj, pe masina de langa a mea, o indoitura la portbagaj unde scrie kalos, pe "arcade" am 2 indoituri. Toate acestea am de gand sa le fac...(deoarece e pacat...la numai 2 ani sa aiba...atatea)

ps: As vrea si niste sfaturi, unde sa fac toate acestea...

Share this post


Link to post

Chiar nu stie nimeni ?!!  <img src= (">

ps: Scuze de post consecutiv...

Share this post


Link to post

Sfatul meu este sa le faci atunci cand vei vrea sa vinzi masina, nu acum, pentru ca pana atunci vor aparea altele, pe care poti sa fii sigur ca nu le vei mai face pe casco :D . Pentru felul in care poti sa procedezi, ti-am dat PM ;) .

Share this post


Link to post

Te duci la societatea unde ai casco pentru anexa 2, apoi la politie sa dai declaratii, inapoi la casco pentru dosar si poze, la service sa-ti repari masina, la societatea unde ai casco pentru acceptul de plata, iar la service sa-ti ridici masina pe baza acceptului de plata si gata. :)

Share this post


Link to post

@Brainiac, nu faci publice procedurile in astfel de situatii?Poate mai sunt persoane care au nevoie de astfel de informatii, zic si eu...

Share this post


Link to post

Din pacate, societatile casco nu te despagubesc pentru zgarieturi/ciupituri/harjaieli si alte asemenea mici probleme aparute la vopseaua masinii. Iar in acest caz trebuie sa procedezi altfel, pentru a-ti repara totusi masina, fara costuri. Iar aceasta metoda nefiind cea mai ortodoxa, as prefera sa nu o fac publica.

Share this post


Link to post

Pe mine m-au despagubit! Am vopsit bara spate pentru ca era harjaita in ambele colturi(una mai vizibila si alta doar daca era masina impecabil de curata si te uitai dintr-un anumit unghi de aproape).

Share this post


Link to post

Daca masina este in leasing sau credit te despagubeste si pentru 0.0001 microni de ciupitura. In orice caz trebuie mers la politie pentru dovada. Alta solutie nu exista.

Share this post


Link to post

Eu mi-am reparat aproape tot ce am avut la masina (zgarieturi, indoituri etc ... nu multe ... dar au fost cateva) pe CASCO.

M-am dus la politie si am zis ca am gasit-o lovita/zgariata/un panou metalic cazut pe aripa dreapta/etc. Toate astea in PARCARI PUBLICE!! Si cu asta basta (in mare parte erau chiar reale ... dar se intamplasera mai demult ... sau in alta parte).

Mi-am luat dovezile de la ei, am facut dosarele (ultima data, cand cu cainele ... am avut doua dosare simultan) si am reparat masina.

Procedura completa e cea descrisa de CieloFan.

 

Acum urmeaza portiera de la sofer .. mi-a intrat un cosciug bai reno cu spatele in ea si e putin indoita (se vede doar cand e proaspat spalata  <img src= ("> ).

Mai greu o sa fie cu parbrizul (am doua ciupituri) si capota (asta are o caciula de ciupituri incasate in timp). Dar gasesc eu ceva ... sa o fac si pe asta ca e pacat sa ramana masina asa!

Share this post


Link to post

Pentru parbriz si capota faci exact ce-ai facut si in cazul anterior .

Edited by CieloFan

Share this post


Link to post

Eu am inceput sa strang mici probeleme de genu asta. Daca incep sa le fac pe toate cred ca adun toate nuantele de verde pe masina. :(

Share this post


Link to post

Depinde la ce service te duci :D

 

Aveti grija ca unele societati de asigurari nu dau accept de despagubire pentru autor necunoscut daca toata masina e zgariata. Se considera vandalism si se procedeaza in alt mod ... nu stiu care.

In orice caz ... cum apare o zgarietura, direct la casco si apoi la service, altfel riscati sa nu va rezolvati problema asa usor.

Share this post


Link to post

Am fost la casco...imi trebuie dovada de la politie. Cand am facut revizia...am aratat la baiatu care s-a ocupat de masina...si mi-a zis ca trebuie revopsita toata masina...

Nu prea stiu ce sa fac  <img src= S">

ps: Pana si pe plafon am 2 adancituri...de la o piatra, respectiv cred o gutuie...care a cazut din copac asta toamna la tara  <img src= (">

LE:Casco am la BCR.

Edited by zack

Share this post


Link to post

Pana la urma ce s-a mai intamplat? Ai rezolvat cazul? Cum?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...