gabimok Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Acum e o concurenta acerba intre firmele de asigurari,unde ati auzit sau stiti ca au cadouri sau bonusuri? Link to comment
gabimok Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 La BCR-asig,o vesta reflectorizanta! Link to comment
LYM Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 OMNIASIG - o asigurare de locuinta pe 12luni + asig. medicala pt. 2 sapt @gabimok - DA?! eu am facut la ei si nu mi-au dat nimic. Link to comment
Gamerul Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 @LYM - si eu tot la BCR am facut asigurarea si nu se mai dadeau veste reflectorizante, dar mai scadeau 10 ron din pretul asigurarii (am aflat asta de la un prieten care a avut inspiratia sa intrebe inainte). Link to comment
SSorin Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Si eu am facut la B.C.R. 2 asigurari si nu au dat nici un "bonus" Link to comment
Miste_R Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 (edited) Damn it! Maine imi expira RCA-ul..Aveti idee de vreo societate de asigurari care lucreaza maine(sambata), sau vreo banca ceva...? M-am trezit si eu in ultimul ceas... Later: am aflat ,merci! Edited March 2, 2007 by Miste_R Link to comment
nonel Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Pai si daca ai aflat nu ne spui si noua? Noi sa te ajutam pe tine dar tu sa nu dai informatii. O fi corect asa? Link to comment
zeneseu Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 @nonel - Suni omniasiguratorul si vine acasa(in zbor). Sper sa nu sparga tavanul ) Link to comment
Miste_R Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 I-am gasit la Udriste..e raiul asigurarilor acolo,cred ca stau si noaptea Link to comment
Recommended Posts