Jump to content
Sign in to follow this  
aurace

Relanti Instabil, Tremurat Aveo1.2

Recommended Posts

Am un kalos 1.2. La 8000 km s-a apris engine check, motorul se oprea din senin la relanti. Dus in service la GTT( garantie), durata reparatiei 3 zile. Dupa reparatie, au notat pe caietul de garantie interventie mistfire, daca nu gresesc, nu se mai aprinde engine check, insa motorul huruie ingrozitor, ca un diesel, la relanti tremura, nu are putere. Intors la service, pus pe tester, totul ok. Mesterii mi-au spus ca e normal zgomotul si tremuratul , ca doar nu mai e masina noua! are deja 8000. Am mers la Di-bas, acelasi raspuns de meseriasi plictisiti in astepatarea spagii. Zic, Ok, nu se poate , merg la reprezentanta GM, pe sos Buc- Ploiesti, dar surpriza, s-au mutat si nimeni nu stie unde.

Daca aveti ceva idei , experiente asemanatoare, as fi foarte recunoscator.

Share this post


Link to post

Multam, maine dimineata il pun sa invete.

Share this post


Link to post

Ok, am procedat ca la carte, idl learn. Am castigat cred ceva putere, e mai agila la demaraje, tremuratul si zgomotul "diesel" au ramas. Intre timp, am aflat despre o adresa a GM Romamia, undeva in Floreasca, Fabian Center, o sa incerc sa dau de ei.

Share this post


Link to post

Eu stiu un numar de la Chevrolet Asistenţă, e util in caz că rămâi în pană dar poate te ajuta să faci şi reclamaţia la service: 021 2234690.

 

edit: pe site la chevrolet.ro apare si numarul Contact Center Chevrolet: 080-10-22555

Edited by perfidus

Share this post


Link to post

Aurace, ai mers la GTT si la DI-BAS. Parca mai exista si RADACINI pe bulevardul Timisoara. Poate acolo sa nu fie oamenii plictisiti.

Edited by bucata

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...