Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Crin l-a tratat pe Basescu cu manusi ?! In primul rand omul este civilizat, nu ultimul badaran ca Basescu. Ce vroiati sa se injure si sa se paruiasca ? Doar nu vroiai sa ii zica :cuvânt_urât-ti mortii ma-tii de marinar ai vandut flota ! L-a luat la misto intrebandu-l unde o sa lucreze ca nu mai avem flota acum ... Daca s-a purtat cu manusi cu Basescu spuneti-mi si mie daca a lasat vreun subiect naspa pentru baselu neatins ? i-a zis si de panaramele de Udrea, Ridzi pe care le-a promovat in politica, i-a zis si de fie-sa care a devenit parlamentar fara sa seremarce cu nimic, casa din mihaileanu, l-a facut si comunist, i-a zis si c-a fost in acelasi partid cu Iliescu (lucru subliniat si de mine odata), i-a zis si c-a fost sustinut de moguli, ca a colaborat si cu Hrebe, zau daca mi s-a parut ca a lasat ceva neatins. S-a luat de Geoana ?! Pai normal, pentru ca este campanie electorala si pana una alta este contracandidat ! Nu inseamna ca daca au faqcut o alianta se duc toti 4 cu nevestele la un club de swingers. Ca i-a mai zis una-doua de bine lui baselu ?! eu zic ca a fost o tactica, si chiar daca nu, revin din nou la faz cu civilizatia. Iar baselu s-a tranformat dintr-un lup de mare intr-un catelandru de curte, are cam mlte tinichele legate de coada ... Parerea mea este ca e terminat ca om politic.

Edited by smailmiami
  • Like 1

Share this post


Link to post

In 2009 ai crezut ca PSD vine la guvernare, fie si 9 luni, dupa ce a pierdut alegerile ?

 

@zmeu > alianta este suspendata, nu anulata. In plus, n-am auzit sa treaca pe la tribunal s-o legifereze, asa cum pretindea un jucator viitor spectator.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

@tolin, da. a fost clar dupa ce PNL s-a spalat pe maini si a refuzat guvernarea.

 

Cine zice de suspendare,cand protocolul spune clar pana unde e valabila alianta? Deja o dai in se-fe-uri...

Share this post


Link to post

Pai, nu faci decat sa-mi dai dreptate. Nu exista nicio bariera in a se repeta figura. Asta este baselu, el se infrateste si cu dracu ca sa treaca puntea. L-ai caracterizat acum perfect pe baselu.

 

"Art.8 - (1) Prezentul Protocol este valabil pe durata mandatului Parlamentului ales la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008 (2008 - 2012).

 

(2) Prezentul Protocol intră în vigoare după semnarea sa de către Preşedinţii celor două părţi, sub condiţia adoptării ulterioare de către părţi a Programului de guvernare.

 

(3) Încetarea prezentului Protocol are loc în următoarele situaţii:

 

1. la expirarea duratei prevăzute la alin (1)

 

2. prin convenţia părţilor

 

3. prin încălcarea, de către o parte, a prevederilor prezentului Protocol, a Programului de guvernare prevăzut la art.6. şi a altor înţelegeri ulterioare, constatată în cadrul BPCC."

 

E clar sau e o supriza pentru tine ?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Mi-a placut confruntarea. Culmea, mi-a placut Crin. Basescu este om politic de anvergura, ca intotdeauna, foarte bun in confruntari live. Geoana a fost genial ca a stat ascuns: daca se prezenta, era facut terci.

Scoruri:

 

Basescu - Geoana 3-0 (neprezentare)

Crin - Geoana 3-0 (neprezentare)

Basescu - Crin - nu s-a jucat.

Ambii aveau un adversar absent in teren, Geoana: Crin vrea sa intre in turul 2 pe locul lui Geoana, Basescu vrea transfer de voturi de la Geoana la Crin, astfel ca Geoana sa intre in turul 2 cu handicap mare de puncte, pentru demoralizarea sustinatorilor, apatia votacilor si sponsorilor, etc.

Faza de final (regretul lui Base ca nu intra Crin in turul 2) a fost devastatoare. Eu cred ca protoculul aliantei pnl pdl este deja redactat, postat intr-un folder draft, cu mesajul "NU PUBLICA INCA" scris cu majuscule.

Edited by zet

Share this post


Link to post

Cum ai putea declara existenta acestei aliante atat timp cat baza, art2, nu mai exista? Incălcarea, de către o parte, a prevederilor prezentului Protocol, cum ar veni.

Share this post


Link to post

Desfiintarea Protocolului este definita la Art.8, in clar, nu in fanteziile tale. Abia astept sa-ti vad fatza dupa 6 Dec, cand o sa afli ca ai votat PSD in guvern.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Eu cred ca protoculul aliantei pnl pdl este deja redactat

Pur si simplu ma uimeste disperarea unor oameni de a sustine ceva cu care cel putin la prima vedere nu au nici o treaba. zet, si tu prevezi viitorul ca si zeneseu ?! Zi-mi si mie ce te face sa crezi acest lucru ?! Ce vroiati fratilor sa arunce cu cutite unii in altii ?

 

Cei care spun ca s-au purtat cu manusi unii cu altii, spuneti-mi si mie o problema pe care i-ar reprosa-o orice contracandidat lui Basescu si pe care nu i-a reprosat-o Antonescu ?? Pe langa faptul ca badaranul de Basescu l-a acuzat pe Antonescu practic ca este vinovat de sinuciderea nevestei sale, adica un grobianism urias. Astia sunt oameni care au semnat o alianta ?!?!

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

@tolin, da, art 8, alineatul 3: 3. prin încălcarea, de către o parte, a prevederilor prezentului Protocol, a Programului de guvernare prevăzut la art.6. şi a altor înţelegeri ulterioare, constatată în cadrul BPCC., cu referire la incalarea Art.2 - Cooperarea dintre cele două părţi are la bază principiul asumării în comun a guvernării, printr-o colaborare la nivel parlamentar, guvernamental şi local, conform prevederilor constituţionale, legale şi ale prezentului Protocol.

 

Mai precis, asumarea in comun a guvernarii.

Share this post


Link to post

Cum vad unii Alianta pentru Romania, creatia basescului: http://www.youtube.com/watch?v=LVsHmmXzN1U

 

@zmeu > Alianta nu mai functioneaza ? Eu vad ca gionel da derogari si ii spune lui boc ce sa faca. Se inteleg perfect. Din fericire pentru tine, nu iese baselu si n-o sa vezi continuare intelegerii pdl cu psd.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Alianta nu mai functioneaza ? Eu vad ca gionel da derogari si ii spune lui boc ce sa faca. Se inteleg perfect. Din fericire pentru tine, nu iese baselu si n-o sa vezi continuare intelegerii pdl cu psd.

eu cred ca pnl-ul s-a maturizat in ultimul an, nu mai pretinde postul de p.m. de pe locul 3, cu un sfert din parlament. Daca iese base, alianta va fi pdl pnl.

Share this post


Link to post

eu cred ca pnl-ul s-a maturizat in ultimul an, nu mai pretinde postul de p.m. de pe locul 3

Ai dreptate, pnl s-a maturizat, se aliaza cu pdl fara baselu.

Share this post


Link to post

Ai dreptate, pnl s-a maturizat, se aliaza cu pdl fara baselu.

 

 

Daca baselu pierde, inseamna ca presedinte va fi Geoana. In aceasta situatie, pnl se va alia cu psd, nu cu pld.

Share this post


Link to post

@tolin "asumarea in comun a guvernarii" nu inseamna "faceti voi bugetul, desi v-am dat jos, treaca de la noi". Ar fi insemnat "hai sa facem bugetul".

Share this post


Link to post

Aceea este o varianta. Cealalta este baselu pres si guvern pdl + pnl, cu Iohanis premier (conditie a neamestecului lui base la guvernare).

 

@zmeu > pai, nu refac bugetul dupa alegeri, cand Alianta reintra in articolele protocolului ? Bugetul de acum este de sanchi, pentru fmi, nici nu apuca data de valabilitate.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Adica premier PNL? =))

 

@tolin, nu, nene, inainte de asumarea raspunderii/motiune de cenzura, PSD a iesit de la guvernare.

Share this post


Link to post

Daca nu, sa mai propuna baselu pe altul la respingere ! Cred ca nu intelegeti ca base, si daca castiga, pierde. Isi va inghitii toate minciunile spuse in campanie. Sau poate credeti ca pdl vrea sa plece acum de pe posturi, in teritoriu ?

 

Iesirea de la guvernare nu reprezinta desfiintarea protocolului. N-ai auzit pe cineva, dintr-o parte macar, declarand asta.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Daca nu, sa mai propuna baselu pe altul la respingere !

Urmatoarea propunere a lui Baselu nu va fi respins. Apud Ghise, cu creditele pentru campania electorala.

Share this post


Link to post

Parca ziceai ca baselu n-a mancat usturoi si nici gura nu-i pute in acea alianta ! baselu si-a inchis toate iesirile, ori repune protocolul cu psd, ori il pune pe iohanis peste pdl + pnl. El singur a creat alternativa.

 

PS voi aveti un dezavantaj, n-ati trait vremea cand mai erau adus "oamenii muncii" din alte judete, cu 100 de autobuze, in zi lucratoare, la mitinguri presedintelui in functie. Daca ati mai vazut asta, atunci v-ati da seama ca acesta este sfarsitul.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Am ceva notiuni de logic la activ, dar implicatiile tale nu se pupa cu nimic din ce stiu. Altfel, la fel de logic ar fi ca Basescu sa il readuca pe Ci0rbea la guvernare.

Share this post


Link to post

Am ceva notiuni de logic la activ, dar implicatiile tale nu se pupa cu nimic din ce stiu ...

Oricum, acesta nu-i un motiv, nici macar de lauda.

Share this post


Link to post

Da, stiu, logca devidcoperfiliana inca nu o stapanesc.

Share this post


Link to post

Pai, baselu, si daca castiga, nu mai are nicio parghie sa impuna ceva. Situatia este mai simpla decat crezi. Azi ai avut o mostra a viitorului comportament al basescului.

Share this post


Link to post

Adica ala in care inteapa doar putin? Cam nasol, sper sa scape de retinerea asta din perioada campaniei electorale.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...