geti Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ce credeti e posibil ca rotile sa stea inclinate datorita unor amortizoare strambe.Masina de care vb e un cielo,care dupa ce a mers la unghiuri i s-a spus ca are ambele amortizoare fata strambe si jamba de pe stanga de asemenea stramba.Intrebarea mea,e daca este posibil sa fie acesta singurul motiv al rotii in a sta inclinata(asemenea rotilor spate la BMW sau mercedes).Va multumnesc si astept pareri Link to comment
smailmiami Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Trebuie sa specifici ce fel de inclinare au. Daca ambele roti au partea superioara inclinata spre motor si partea de jos (evident) inclinata spre exterior, atunci de vina sunt pivotii. Daca rotile au inclinarile la fel, adica una are partea superioara inclinata spre exterior si cealalta are partea superioara inclinata spre interior atunci e ceva stramb. Jamba stramba am avut eu dupa ce mi-a lovit unu masina in roata stanga. Eu am schimbat si telescoapele. Link to comment
Lao Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Le aveam şi eu la primul Cielo, dar din păcate era de la "oalele" telesccoapelor, care se apropiaseră intre ele. Asta am constatat-o când am mutat bara care venea între ele de pe Cielo-ul vechi pe cel nou (a trebuit să o mai lungesc). Link to comment
smailmiami Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 De curiozitate, la ce bara te referi ? Link to comment
Pedala Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Strutbar sau bara de ridigizare intre oalele amortizoarelor Link to comment
Lao Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Cea galbenă din avatarul meu. Link to comment
Recommended Posts