Jump to content
Sign in to follow this  
dan_m

Inchiriere Garaj La Bloc

Recommended Posts

De curand mi s-a propus sa inchiriez in garaj la bloc. Este vorba de un garaj tip Granitul, amplasat cumva in spatele unui punct termic. Proprietarul spune ca are autorizatie, de altfel are o placuta aurie cu numar de la Primarie.

Am practic doua dileme:

- daca masina incape relativ lejer inauntru - vorbesc de Peugeot 307

- ce preturi se practica? Omul a cerut 40 EUR (aprox. 140 RON) iar eu am oferit 100 RON; a ramas ca mai discutam.

 

Voi ce ziceti? As avea avantajul ca nu mai curat la masina dimineata iarna, iar cand e vreme buna nu mai joaca nimeni fotbal pe ea. Pe de alta parte la 140 ROn pe luna as putea sa ii fac un polish la fiecare 2-3 luni. Ar mai fi o chestie ca din cate spune lumea primariile s-au apucat de demolat garaje, cu sau fara autorizatie.

Share this post


Link to post

Daca e in Sect. 3 nu te baga, ca sigur se va demola; au demolat si garaje construite in anii '60 (construite in acelasi timp cu blocurile).

Share this post


Link to post

Pai atata timp cat inchiriezi nu vad care-i problema. Il demoleaza, nu mai platesti. Ma indoiesc ca faci contract pe un an sau ceva similar :) .

 

Iar la dilema "daca incape masina lejer inauntru" eu nu vad decat o singura modalitate de a afla, nu?

Share this post


Link to post

Normal ca daca platesti de la luna la luna nu e nicio problema; :o fftopic: ai grija in schimb cu punctu' ala termic din spate, ca astea mai bubuie din cand in cand  <img src= S"> ...glumesc.

Share this post


Link to post

Am un prieten care plateste 100ron doar pt loc de motocicleta (si-o tine pe langa masina aluia). Mie mi se pare cam mult cat plateste el, dar iti spun ca sa vezi ca se poate si mai rau. Apropo, pe unde e garajul?

Share this post


Link to post

Garajul e in Berceni zona Sura Mare. Este ascuns cumva in spatele unui punct termic si de aceea mi-e teama ca va parca cineva pe aleiuta de pe langa punctul termic si ma va bloca. Momentan eu parchez pe aleiuta dar strans langa perete si nu incomodez.

Share this post


Link to post

Ia-l ca e pomana daca reusesti sa-l scoti la 1-1.200...in Dr. Taberei unde stau eu e nebunie, cer astia si 80-100E/luna pt. garaj...chiar si la banii astia se gasesc greu.

Rezolvi tu cumva sa atragi atentia(in mod civilizat, evident) celor care parcheaza pe langa garaj, asta in cazul in care te incomodeaza.

Share this post


Link to post

Ca sa nu raman dator cu informatia, am inchiriat pana la urma garajul cu pricina cu 1 milion ROL pe luna. Masina mea intra destul de lejer (mai ales pe latime), Megane-ul cred ca m-as cam chinui sa il bag (mai ales la lungime - garajul e destul de scurt). Avantaj pana acum: dimineata se incalzeste mai repede motorul (cand afara era 1 grad inauntru erau vreo 5 grade). Dezavantaj: am ramas blocat de cateva ori / m-am chinuit sa scot masina din cauza de soferi indolenti care parcheaza fara sa se uite daca blocheaza ceva. Per ansamblu sunt multumit.

Share this post


Link to post

:o fftopic:

Am vazut un garaj de vanzare in Crangasi la pretul de 2.000 EUR :shock: , are autorizatie de constructie, dar totusi atatia bani pentru un garaj mi se pare un pic piperat.

Share this post


Link to post

Ieftin, sa vezi cum cer 450 de bulionen pe un garaj la mine in zona. Ar fi si culmea sa-l cumperi ca sa bagi Loganu-n el. =)) :) )

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...