Jump to content
Sign in to follow this  
reb

Dotare Standard Aveo Sedan Premium

Recommended Posts

Se pare ca nu numai pe saab este pus acelasi sistem. Si pe chevy impala, chiar si altelele(din america evident) este acelasi sistem :) >-

post-851-1164724409_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Sistemul audio e OK (personal nu inteleg obsesia unora sa aiba n W).

 

ce as fi vrut eu sa aflu e daca nu ar trebui sa-mi fie teama ca mi se poate fura. din cate inteleg (si vad) fata nu e detasabila. pai si atunci cum te poti pazi de hotzi?

am patit-o la Cielo (oricum, aveam casco, dar e vorba si de deranj...)

Share this post


Link to post

Pai nu prea vad cum ar putea sa il fure ca e fixat in bord. Poate doar cu ranga :tongue:

Share this post


Link to post

Cd-playerul este Blaupunkt,scrie in cartea tehnica.Nu mi-e atat de frica ca mi-l fura,dar vine un prost si iti mai strica si bordul,fortandu-l ca sa iasa cd-playerul.Masina mea e cumparata in mai,Platinum dar pe atunci se gaseau jantele de Al separat,pe la 300 Eu/buc. :o :spumelagura:

Share this post


Link to post

Vedeti, bey, c-am avut dreptate? E Blaupunkt sistemul audio !

Share this post


Link to post
Cd-playerul este Blaupunkt,scrie in cartea tehnica.Nu mi-e atat de frica ca mi-l fura,dar vine un prost si iti mai strica si bordul,fortandu-l ca sa iasa cd-playerul.Masina mea e cumparata in mai,Platinum dar pe atunci se gaseau jantele de Al separat,pe la 300 Eu/buc. :o :spumelagura:

Si ce face hotul cu el ca din cate m-am uitat la dimensiuni nu se va nimeri la multe masini. Oricum ai casco. Daca rupe bordul, intra si ala pe casco, care-i problema. :)

Daca e sa ti-l fure, ti-l fura si daca l-ai avea cu fata detasabila, numai sa faca rau. Tu crezi ca aia se uita ce e in masina? Mie de exemplu cand mi-au spart masina veche, mi-au furat o pereche de ochelari din ea. Atat. Nici macar nu aveam CD-ul pe ea. De fapt nu aveam nimic in ea decat ochelarii de soare pusi la parasolar (deh pe vremea aia locuiam in Rahova). :dizzy:

Ca o paranteza, la cat costa acum un mp3 player nu prea vad cine se risca sa dea 2 milioane (aproximativ) pe unul second cand la 3-4 milioane gasesti mp3 playere brand in Carrefour cu garantie. :)

Share this post


Link to post
Si ce face hotul cu el ca din cate m-am uitat la dimensiuni nu se va nimeri la multe masini.

 

Il pun marlanii la Dacii si tot ii gases intrebuintare. Bine ca maimuta, dupa ce s-a coborat din copac, s-a gandit sa inventeze CASCO, scutind primatele ce au evoluat ulterior in oameni si hoti de o bataie de cap (oamenii stau lejer ca au CASCO, iar hotii stiu ca oamenii au CASCO). Deci e o ajutorare reciproca! Noroc insa ca s-a mai inventat si alarma, care face ca dreq (se poate rezolva sa faca precum tac-su punand INCA O GOARNA, in compartimentul motor sau, de ce nu, sub scaun sau sub bord, cum a mentionat p-aci si Satori, parca). Da pana scoate cineva sistemul audio de pe masina cred ca imbatraneste sau inebuneste de la tiuiala de la goarna. Deci spor la furat, scumpi compatrioti obisnuiti cu ciordeala, ca daca va prindem in fapt va taiem degetelele !

Share this post


Link to post

Tu chiar iti pui baza in alarma? =))

Din punctul meu de vedere are doar scopul de a deranja vecinii. Atat. Tot la masina veche... cand mi-au fost furati ochelarii, alarma era armata si pe bune ca am gasit-o dezarmata.

Mie imi oferise dealerul la Lacetti alarma moca si am refuzat-o din 2 motive:

1. Nu am vrut sa-mi umble la masina ca sa mi-o monteze si sa ma trezesc ulterior cu sunete de greierasi.

2. Nu am chef sa-mi gasesc urme de chei pe masina lasate de vecini binevoitori deranjati de goarna (cum am patit tot cu masina veche).

 

Am ales in schimb sa-mi fac casco la Alians. Dau un ban in plus, dar macar dorm linistit. Sper sa nu apelez niciodata in schimb la polita casco, ceea ce doresc la toti.

 

Si ca sa nu fiu complet offtopic... E misto mp3-ul de pe Aveo, usor de utilizat, excelent amplasat dar se aude bine doar la volum mic. Daca dai putin mai tare si cu ceva basi (peste 50% volumul@basi la maxim)... vibreaza boxele de le ia dracu. Probabil sunt subdimensionate sau sunt la limita.

Intreba cineva de subwoofer... E loc suficient pentru el in porbagaj si daca vrei o sonorizare de calitate (personal imi plac mult basii) e recomandat. :)

Share this post


Link to post

Chiar am umblat ceva timp singur in masina si am profitat din plin de comenzile de pe volan- adica am dat ca prostu' la maxim: pot spune ca se aude fain pana la 95% din volum, depinde de postul de radio/cd. Unele melodii se aud f bine, altele ca dreq, depinde cum au fost codate etc. Pe aveo 4dr chiar nu ar trebui tun de bass, am vorbit cu taximetristi si aia au spus ca, pe langa faptul ca le ia mult din spatiul din portbagaj, dupa cateva zile de bubuiala cica "ne-a venit acru de la atata bass". Ce n-as da eu sa am sistemul vostru audio pe 5dr...  <img src= (">

Share this post


Link to post
Punem pariu ca e acelasi Blaupunkt ca si pe actualele modele Aveo si Epica ? La drept vorbind, sunt niste scule bune, se aud destul de clar, nu insa si prea tare (cel putin pt mine), dar efectele stereo si claritatea si in plus faptul ca cd-ul NU sare la denivelarile drumului ma fac sa cred ca NU e nevoie de altceva pe un Aveo (eu ma gandeam- daca as fi luat Aveo 4 usi- la un tun in portbagaj- da n-am chef de lupte cu sotia). Posesori de Aveo 4dr 2006, nu vi se pare ca sistemul audio e OK pt masina? Mie unul mi se pare o alegere excelenta, as vrea sa fie acelasi sistem si pe 5dr, dar asta e...

Eu sunt multumit atat de radio cat si de CD. Ca si sonorizare interioara este ok. Este buna ideea cu antena in luneta (fara antena exterioara). Pentru o auditie buna volumul trebuie dat la max 70% dupa care incepe sa se vada ca scula este mai puternica decat difuzoarele, dar este de ajuns daca rulezi cu 130.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...