Jump to content
Sign in to follow this  
ediblue

Defect vopsea

Recommended Posts

Salut,

Am constatat ca pe capota din spate e o umbra ciudata pe vopsea...M-am uitat cu atentie si se vede clar ca a fost zgariata si apoi folosit un spray sau ceva la culoare si apoi s-a lustruit...dar se vede destul de bine si ma deranjeaza ca am fost tzepuit cand am cumparat-o cu mai putin de o luna inainte.

Ce ma sfatuiti sa fac?

As putea sa ignor sau as putea sa refac?

Merci

Share this post


Link to post

Normal ca se poate reface.Numai ca exista riscul ca si la vosirea in service sa nu iasa identic,depinde de culoare.Daca nu te deranjeaza tare,las-o asa.

Share this post


Link to post

Salut,

Ideea e ca am cumparat-o asa de noua cu banu jos...ce sanse sunt ca Autonet cei care mi-au vandut-o sa o repare pe banii lor, sau in cel mai rau caz sa apelez la asigurare...!

Din buzunar nu as scoate bani pentru treaba asta, ca oricum "am platit" odata.

Cat despre culoare trebuie sa fie identica.

Share this post


Link to post

de cand ai masina? ei pot sa zica foarte bine ca tu ai facut-o asa, dar trebuie sa ii confrunti.

Share this post


Link to post

Deci te duci la ei cel mai bine dis de dimineatza deci te duci la ei direct si le spui asa va *** in gura porcii ***** mele ce tzeapa mi-ati tras va ia draq daca nu imi faceti masina noua cum ar fi trebuit sa mi-o dati !..Puii mei ca pana la urma ti-o pot trage prin **** sa-ti zica ce dom'le de unde stim noi ca n-ai facut-o d-ta !...Mama ei de viatza mai ca pana la urma cred ca topicul ala cu tara frunzei de artzar o sa se umple ...Ma-sa ..Imi vine sa strig !..Hai ca am impresi aca cei de la autonet au cam luat-o razna ..Ce-ar fi sa le facem o scrisoare!?!?!Ta na na la cata reclama le-am facut pe aici poate o sa-i doara !!!

Share this post


Link to post

De o luna doar, chiar mai putin de o luna. Nu am vazut cand am luat-o, asta e greseala mea...dar ei cred ca stiau...ca au ochiul format.

Crezi ca sunt sanse sa ma duc al ei si sa recunoasca si sa mi-o faca pe barba lor?

Share this post


Link to post

Ma cam indoiesc sincer !Astia mi-au rupt un plastic si n-au vrut sa recunosca (cu mine acolo au zic ca asa a fost) ..Deci cred ca asigurarea te apste in mama lor insa inceraca pana la urma TREBUIE SA INCERCI DA' DU_TE CU GURA MAAAARE!!!

Share this post


Link to post

Daca apelez la asigurare...ce sa le zic celor de la Casco...sa le zic ca asa am cumparat-o? Crede-ti ca vor accepta sa imi dea bani pe o astfel de reparatie?

Share this post


Link to post

Nu stiu daca merge sa le zici ca asa ai cumparat-o in mod normal cei de la asigurari ar fi trebuit sa-ti vada masina la inkeierea contractului nu vor accepta nici ei ca asa ai cumparat-o, clar!

Share this post


Link to post

Pai atunci ce pot sa le zic???? Cum sa ma justific cu asta? E un defect intradevar minor, dar il stiu si vreau sa il repar.

Share this post


Link to post

Du-te mai la service si vb cu ei in faza 1 asta e ce poti sa faci!..Dupa aia o sa vezi !..E risc dea rugini!?!?!?

Share this post


Link to post

Nici nu imi dau seama, daca e risc de rugina...cred ca a fost o zgarietura foarte fina, dar foarte lunga...si nenorocitii ca sa o vanda totusi au dat un polish...care intradevar a iesit foarte bine...doar ca pe acolo unde e polish-ul respectiv nu mai este stralucirea vopselei...si daca te uiti si mai atent, poti vedea chiar zgarietura originala (foarte fina totusi)

Share this post


Link to post

Am un matiz bej metalizat (azi ei il numsc direct "maro", in fine... :grumpy: ) si azi, dupa ce am venit de la spalatoria MOL cu el, cand sa deschid portbagajul sa iau niste cumparaturi de acolo, observ cum primul strat de vopsea (daca exista mai multe...ca aici asa parea) se decojeste efectiv incepand de sub luneta si mergand in jos...deocamdata nu e tare desprins...de la distanta probabil ai zice ca e murdarie...dar cand te apropii...te sperii...mentionez ca am luat masina second in august 2006 si ca e din iulie 2003. Sunt extrem de tulburat :dizzy: , pentru ca veci nu am auzit ca un Matiz sa aiba probleme cu vopseaua!! Ba chiar auzisem ca la capitolul asta stau foarte bine! Mentionez, ca la spalatorie nu m-am uitat cu atentie, da si acolo am luat o carpa din portbagaj imediat dupa spalare si nu am observat dezlipirea...am laut oare o teapa al cumparare? sau vopseaua e de vina?

 

Anywayz, ce ma sfatuiti sa fac? Am si CASCO...daca ajuta la ceva... #-o

 

adaug ca, la o inspectie si mai amnuntita, am gasit acelasi fenomen la usa spate dreapta... :wallbanger:  <img src= ("> Ce se intampla?? Sa fie astia de la spalatorie de vina?? Va rog...oricine are macar o idee sau ceva...innebunesc aici, nu alta... :shock:

Share this post


Link to post

La orice service sau vopsitor auto profesionist si care dispune de un cuptor si de chef de munca.

Share this post


Link to post

Ok baieti...m-am linistit...uitandu-ma asa aiurea peste vopseaua care se decojeste ca pielea uscata, am boservat pe usa din spate, ca luneta are o urma de vopsea pe ea...uitandu-ma si al usa din dreapta spate, care si ea dadea semne de decojire, am observat pete de vopsea pe garnitura interioara...DECI M-AM LINISTIT!! Inseamna ca aceste doua usi au fost revopsite, si nu ca Daewoo n-a vopsit maty-ul ca lumea din fabrica!!! (ptr cei care se intreaba de ce: DAEWOO nu vopseste decat cu masina goala, fara geamuri pe ea sau garnituri, etc...doar e logic)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...