Jump to content

Tico: gaurica suspecta carburator

Recommended Posts

Pai pe acolo rasufla usurat Tico dupa ce a urcat un deal ; sau trage aer in "piept" inainte sa urce un deal ... :rotfl: Glumeam , nu da in mine ! N-am nimic cu Tico ...

Eu am asa ceva la Nissan , la pompa de benzina ( a mea este pompa electrica , exterioara ) . Mecanicul mi-a spus ca de acolo se amorseaza pompa cand este cazul ( daca raman in pana de benzina etc ) . La carburator , nu stiu ce-ar putea fi . N-ai manual pt Tico ? Uita-te in ea , trebe sa gasesti o schitza ceva ca sa vezi daca trebe sau nu sa fie un surubel sau macar ce-i cu gaurica aia acolo ! Bafta !

La fel e si la mine, chiar mi s-a parut suspect pt ca filetul interior e lucios...

Am dat motorul jos la un service din motive de disc ambreiaj si ma gandeam ca poate a omis sa umple gaura cu ceva bucata surub da acu' m-am linistit.

Concluzie: ori asa tre' sa fie ori ne-a sarit ceva d'acolo...

Asa ca ...care afla primul da celuilalt o bere, ce zici, ca-ntre vecini (..exact, tot Militari...).

aseara la intalnire am vazut ca si la shenck e la fel (tot tico sl, '98 parca).  

deci, concluzia oficiala e ca "asa are toate"  :-D

Toate bune si frumoase : da' noi nu invatzam nimic constructiv din asta ; adica , are gaurica , da' de ce ? Chiar nimeni nu stie ? Eu personal sunt tare curios de ce un carburator are gaurica ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...