ticolino Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 benoclandu-ma eu prin motor, am observat o gaurica filetata din care pare ca lipseste un shurub va rog, cineva cu tico, se poate uita sa zica cum e la el? daca e vreun shurubel pe-acolo ?! merci Link to comment
emi2009 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Da ce gauricaaaaa Serios...cauta shi tu un shurub, introdul(infileteazal) in gaurica shi vezi ce se intampla Link to comment
ticolino Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 cauta shi tu un shurub, introdul(infileteazal) in gaurica shi vezi ce se intampla da, eventual pun marmota care invelea ciocolata sa infileteze surubul, in timp ce eu turez motoru Link to comment
Lucman Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 aia e o gaurica pentru modele mai avansate de |Tico Link to comment
DragosB Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Pai pe acolo rasufla usurat Tico dupa ce a urcat un deal ; sau trage aer in "piept" inainte sa urce un deal ... Glumeam , nu da in mine ! N-am nimic cu Tico ... Eu am asa ceva la Nissan , la pompa de benzina ( a mea este pompa electrica , exterioara ) . Mecanicul mi-a spus ca de acolo se amorseaza pompa cand este cazul ( daca raman in pana de benzina etc ) . La carburator , nu stiu ce-ar putea fi . N-ai manual pt Tico ? Uita-te in ea , trebe sa gasesti o schitza ceva ca sa vezi daca trebe sau nu sa fie un surubel sau macar ce-i cu gaurica aia acolo ! Bafta ! Link to comment
try Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 La fel e si la mine, chiar mi s-a parut suspect pt ca filetul interior e lucios... Am dat motorul jos la un service din motive de disc ambreiaj si ma gandeam ca poate a omis sa umple gaura cu ceva bucata surub da acu' m-am linistit. Concluzie: ori asa tre' sa fie ori ne-a sarit ceva d'acolo... Asa ca ...care afla primul da celuilalt o bere, ce zici, ca-ntre vecini (..exact, tot Militari...). Link to comment
ticolino Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 aseara la intalnire am vazut ca si la shenck e la fel (tot tico sl, '98 parca). deci, concluzia oficiala e ca "asa are toate" :-D Link to comment
DragosB Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 aseara la intalnire am vazut ca si la shenck e la fel (tot tico sl, '98 parca). deci, concluzia oficiala e ca "asa are toate" :-D Toate bune si frumoase : da' noi nu invatzam nimic constructiv din asta ; adica , are gaurica , da' de ce ? Chiar nimeni nu stie ? Eu personal sunt tare curios de ce un carburator are gaurica ... Link to comment
brusli Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 sa fie de la cele cu AC? Link to comment
Leutzu Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Sa ma uit si eu...si va spun daca am si eu gaura in carburator (eu am AC). Link to comment
Recommended Posts