Jump to content
Sign in to follow this  
TanoG

Cielo

Recommended Posts

Salutare - va cer si eu parea la urm: am gasit la un nene un cielo full din '99 decembrie dar a fost inmatriculat in 2004, masina arata super bine are numai 60.000 km (nu a schimbat distributia mi-a zis ca tb sa se duca) si cere 5000 euro/nediscutabil. Intrebarea mea este: sa dau banii pe ea sau nu? El cica a fost sofer profesionist de meserie si ca masina este ca noua d'aia nu mai lasa la pret - asa zice el.

Share this post


Link to post

mai stai pe ganduri? Daca ai banii, ia-o

Share this post


Link to post

Daca nu il cunosti(presupun ca ruda nu iti este) cel mai bine ar fi sa iei pe cineva, care se pricepe, cu tine pentru a-ti confirma ca masina este ok, nu a fost rasturnata/revopsita, etc.

 

In alta ordine de idei, are carte service?

 

Poate fi o ocazie de care sa profiti dar exista sanse sa iti iei si teapa.

 

Eu zic sa nu te grabesti.

 

Uite ia si citeste:

 

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...&hl=sfaturi

Edited by bella

Share this post


Link to post

El este foarte sigur pe el, cand i-am zis ca vreau sa mergem la tester in vitan mi-a rasp ca merge oriunde cu mine la orice tester vreau eu. Are de toate si carte service..

Share this post


Link to post

Atunci, exista sanse destul de mari ca omul sa spuna adevarul. Totusi, ia pe cineva care se pricepe cu tine sa o inspecteze si totodata fa o verificare intr-un service autorizat...presupun ca nu te dau banii afara din casa.

 

...parerea mea.

Share this post


Link to post

Cu banii care-i dai pe diverse verificari si teste iti schimbi distributia, (banuiesc ca el nu o va mai face). Daca-ti place masina, si totul e ok, cred ca poti sa o iei pentru ca pretul e bun. Daca omul a fost sofer profesionist (apropo... e in varsta?) masina a fost ingrijita. Poti vedea cat de folosita a fost masina uitandu-te in interor: pedale, banchete, praguri, covorase(daca nu sunt proaspat schimbate) butoane, etc.

Share this post


Link to post

La 5000 euro, masina aia din 1999 as zice ca merita, daca are intr-adevar 60.000 km. Oricum, sa verifice cu cineva, daca totul e ok. la masina... nu se stie niciodata...

Share this post


Link to post
un cielo full din '99 decembrie dar a fost inmatriculat in 2004

 

Prima data? Adica 4-5 ani a stat pe bara? Unde?

Share this post


Link to post

Suna tare dubios, dar cine stie in ce showroom a stat atitia ani .

Share this post


Link to post

Nu-mi miros a bine astea statute.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Daca este primul proprietar atunci trebuie sa aiba si factura originala.Eu as cere sa o vad.Daca nu o are atunci m-as gindi de doua ori inainte de a cumpara masina si sigur as face un verificare.

Share this post


Link to post

Daca nu vrei :wallbanger: ar trebui sa te gandesti mai bine la ce optiuni ai in buzunar. Nu te duce cuspecialistul, fa-o de unul singur asa nu ai pe cine :spumelagura: . Doar gandeste la cat dai in urma pe piese si reparatii, in rest masina daca nu este sifonata nu ai de ce sa te temi.

Share this post


Link to post

Am luato baieti cu 4700 euro si sunt super incantat de ea. A tinut mult de pret dar pana la urma a cedat cand i-am zis ca astia sunt toti banii mei. E super intretinuta masina, mi-a dat pana si carnetelul in care si-a notat tot ce a schimbat pe la ea, cu data, pret, km cand a schimbat uleiul, cat a mers cu uleiul ala etc etc.

Tb doar sa-i schimb eu curelele si ce mai tb schimbat la 60.000 km ca el nu a mai apucat sa se duca, apropo cat ma costa operatiunea asta???

Edited by TanoG

Share this post


Link to post

Felicitari pentru achizitie pretul este Ok.

Share this post


Link to post

In primul rand sa o stapanesti sanatos. Preturi la piese Cielo gasesti aici.

 

Daca nu ai inca manual, reperele ce trebuie schimbate la fiecare revizie sunt aici.

Edited by bella

Share this post


Link to post

Buna!

As dori sa va cer cateva pareri...Intentionez sa cumpar un Cielo, dupa ce voi vinde actuala masina, Opel Vectra .Am facut un credit pentru a o cumpara (opelul), si acum imi dau seama ca nu imi permit sa platesc si rata, iar pe deasupra sa intretin Opelul, are 10 ani, incepe sa ceara tot mai multe piese .

M-am gandit sa iau un Cielo , la SH, bineinteles. Cred ca piesele sunt mai ieftine. Problema e ca nu stiu mai nimic despre Cielo. Cineva m-a speriat cu consumul, din ce vad pe forum nu e chiar asa. Ce deosebire e intre SOHC si DOHC?

Care varianta e cea mai fiabila? Care consuma cel mai putin?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...