Jump to content
Sign in to follow this  
silviustel

Unde Gasesc Pantofi Eleganti, Marime 46?

Recommended Posts

Dupa indelungi cautari prin magazinele din Bucuresti, am ajuns oarecum in disperare de cauza. Nu am reusit sa gasesc pantofi mai mari de marimea 45, ma refer la modele decente nici in ruptul capului. Daca printre voi, ceilalti membri mai sunt si altii cu picioare mari :) , va rog spuneti-mi si mie unde as mai putea sa merg. Va multumesc !

 

 

L.E.: pe raza Bucurestiului sau cel mult Ilfov... :)

Edited by silviustel

Share this post


Link to post

Chiar azi am fost la cateva magazine de pantofi, cautam un anume model de la Denis, piele fata + interior, etc. Nu stiu daca erau pe gustul tau, dar se pare ca au avut mult succes deoarece nu am gasit numere decat de la 45 in sus (eu port 41 :D ). Cred ca daca erai in locul meu ai fi fost tare fericit...

In Galati exista un magazin pentru cei cu masuri exceptionale. Nu stiu daca pantofii de acolo ar fi pe gustul tau, dar exista o sansa :) >-

 

Ca asezare geografica nu te-am ajutat, dar poate exista si la voi magazine de tipul celui de mai sus.

Share this post


Link to post

La Leornardo, cel din Unirii (nu stiu daca si restul) aveau un raft cu pantofi marimi mari.

Share this post


Link to post

Eu am chinul asta de multi ani - port 47 :D

Greu gasesti, chiar foarte greu. Eu pt. nunta am cautat in 5 orase (mers din magazin in magazin) si am gasit pana la urma intr-un loc vai de mama lui din Pascani.

In orice magazin Leonardo gasesti raft cu "Marimi extreme" si preturi bomba (ceva elegant peste 3 mil, dar calitatea nu e buna - eu am renuntat sa mai cumpar de la ei pantofi ce tin 4-5 luni si costa enorm).

Poti gasi marfa buna la Marelbo, TedShoes (spre mirarea mea aici am gasit pantofi crem de mire 47).

In Bucuresti, sper sa te ajute, am ajuns aseara in Cora, si au un raft cu marimi extreme; poti gasi ceva elegant, destul de multe modele (trebuie sa faci abstractie de Otter) la preturi normale.

 

P.S.: m-am stricat de ras (sau de oftica) cand am gasit in Brasov la magazinul Star, pantofi super-eleganti marimea 48, 49, 50, dar nu aveau nici macar 46.

Share this post


Link to post

Mi-am adus aminte ca acum vreo 3 ani, mi-am luat o pereche de pantofi 46 de fripturi de la un magazin ... Superb90 sau cam asa ceva, era chiar in fata salii palatului.

Erau foarte eleganti, dar si pretul pe masura...acu vreo 3 ani am dat parca 4 mil.

Aveam o nunta si nu gaseam nimic cu ce sa ma incalt, cand i-am gasit nu m-am mai uitat la bani.

Pantofi eleganti am vazut de curand (2-3 saptamani) in Metro Berceni, dar tot la preturi pe masura.

 

Este o fabrica, pe langa IMGB, cum te duci spre centura pe partea stanga, putin mai in camp, eu nu am fost niciodata dar am inteles ca au incaltaminte mai ieftina si nr. mari. Cica au magazin.

 

Mai este o fabricuta, intre benzinaria OMV de pe Berceni si cimitir. Acolo fac incaltaminte numai pt. afara, dar nu au magazin, doar daca cunosti pe cineva care sa lucreze acolo. Fac niste bocanci de munte meseriasi, si surpriza au si nr. mari.

 

Daca gasesti ceva, la preturi rezonabile sa ne anunti si pe noi.

Share this post


Link to post

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am fost azi la Leonardo, Vitan Mall, Metro Voluntari, Cora, Unirii si... nimic. Mi-am luat niste pantofi de piele intoarsa frumosi foc dar nu pentru ce imi trebuie... :) ) ci pentru ca erau turnati pe masura mea. Acum plec la Plazza, pt ca am inteles ca si acolo exista un Leonardo si o galerie comerciala cu mai multe magazine de incaltaminte. Mie imi trebuie pantofi negri, de preferat cu varf cu o bordura de 2-3 cm maxim, clasici, dar de buna calitate si aspect elegant. Am mai gasit in Metro pantofi frumosi, 46, intre 1,6-4,5 milioane, dar maro...  <img src= ("> si costumele mele sunt toate negre...  <img src= ("> ( si decat costum mai bine pantofi. AM fugit si va tin la curent :P Merci din nou.

Share this post


Link to post

Pui curea maro si ai rezolvat problema...eventual, iti iei si o poseta maro sa se asorteze :P

Share this post


Link to post
Am mai gasit in Metro pantofi frumosi, 46, intre 1,6-4,5 milioane, dar maro...  <img src= ("> si costumele mele sunt toate negre...  <img src= ("> ( si decat costum mai bine pantofi. AM fugit si va tin la curent :P Merci din nou.

 

 

Din aia maro scumpi, aveau si negri, am probat eu, poti sa incerci la alt metro.

Share this post


Link to post

Pe Bulevardul I.Gh. Duca, in zona Garii de Nord din Bucuresti este un magazin nu numai cu pantofi 46-47, dar si cu haine pentru marimi mai deosebite. Eu de acolo am luat o pereche de cizme 46,5, toamna trecuta ( aproape era iarna. ). Calitate super, pretul 2 milioane... atunci. :D

Share this post


Link to post

Dupa lupte seculare ce au durat aproape o luna :) ), a dat norocul peste mine. M-am dus in Selgros Pantelimon sa cumpar cu totul altceva decat pantofi si am gasit vreo 20 de modele, si eleganti si sport si intre, inclusiv marimea 46! Iar ca pret, intre 1 si 2 milioane. Asa ca am rezolvat in sfarsit problema si mi-am luat 2 perechi sa fiu sigur :) . Asa ca daca mai e cineva in situatia mea si are un Selgros in apropiere nu ar strica o vizita pt. ca de obicei aduc in toate magazinele aceeasi marfa. Numai bine!

Share this post


Link to post

Eu mi-am luat de la Batta, din Feeria, marimea 45 (deh, asa-i cind traiesti pe picior mare :D ). Am dat un pogon de bani (330 RON) pentru ca in tot Bucurestiul nu gasisem decit pantofi de ospatar, d-aia cu cioc ascutit (mie-mi plac mai cioc de rata, un pic mai lati in bot). Ulterior, m-am dus sa-mi cumpar un costum din APACA si am gasit acolo (un magazin pe rampa, Alex Style sau ceva de genu') pantofi eleganti intre 110 RON si 200 RON. :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...