NFS Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Mda... apai, om fo' la Polivalenta de unde ne-au luat frigul si vintul pe sus, n-am luat de-o cucoana cu un Matiz verde broscoi, ca am confundat-o cu Zeus... pai cine a pus-o sa se opreasca la 100 de metri de noi, cu avariile in functiune?!?!?! Dupe ce trecu sfertu academic ne-am mutat spre locuri mai calde... intr-un baruletz mistocutz (habar n-am pe unde exact, daca ma lasai acolo ajungeam copilu strazii ), unde am sporovait incercand sa atingem si ordinea de zi... bleah..., pina pe la 10 si un pic, apoi ne-am urnit rotitele inapoi la Pal.Pionierilor sub niste becuri destul de chioare, unde lumea s-a dedat la niste drive-test-uri (apropos, eu tot n-am inteles care din voi e ala care merge cu a 40 intr-a V-a ), dupa care l-am scos pe Shenk "primul beneficiar al intalnirilor deuuu-club", insensul ca acu vede si el mai bine noaptea pe strada. Adevaru, ca nu vedea nici la 10 metri cu faza lunga! Aaa...shi ne-am tras shi-n poze! Cam atit, ca era un frig crincen asera... Asteptam zile mai calde! Link to comment
Recommended Posts