NFS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Care stii un site de pe care pot descarca (sau trimite sms-uri) cu ringtonuri pt mobil? E bine si daca le descarc, ca am cablu! Am un Nokia si are numai melodii de toata jena! Am uitat sa specific! FREE! ca n-am carte de credit. Link to comment
VAXXi Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ringtoneurile monofonice (alea clasice) merg prin SMS, pentru cele polifonice trebuie download prin WAP sau cu cablu de date. Nici nu ai precizat pentru ce model de telefon îţi trebuie. Link to comment
NFS Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 Mono vreau. Am Nokia 6310i. Nu specificasem pt ca de obicei pe respoectivele situri se gasesc pt marea majoritate a telefoanelor. Deci pt al meu eram soto ca gasesc. Si nu vreau cine stie ce melodii, mai degraba as vrea ceva simplu si nu prea lung. Ma irita melodiile alea interminabile. Ma rog daca se poate sa fie o "manea de calitate" ©Laurentiu83 , nu ma supar! Link to comment
VAXXi Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Păi monofonicele sunt deja moca mai peste tot, doar să cauţi şi găseşti liste destule (dezavantajul e că va trebui să le butonezi de mână în telefon). :stfw: Link to comment
NFS Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 va trebui să le butonezi de mână în telefon) N-ar fi fost o problema... numa ca n-am composer! :? Link to comment
VAXXi Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 A.. păi atunci îţi trebuie suita aia de la Nokia, în care ai şi programul de compus / transferat melodii. Nu-l ai ? Link to comment
NFS Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 M-ai spart! Il am... da' mi-era lene! "> Baska, n-am talent de compozitor! Link to comment
VAXXi Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Păi nu bre... nu zic să le compui tu cu programul ăla, ci doar să le încarci cu el ! dacă nu mă înşel, există şi un progrămel care converteşte melodiile din formatul în care le găseşti pe net în formatul pentru programul Nokia, şi e doar muncă de copy & paste. Link to comment
NFS Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 ...un site de pe care pot Mah... ce-am scris eu aici? Pai asa si aveam de gind... sa le descarc apoi sa le bag in telefon cu cablul! SMS-ul era numa eventual, daca se poate, descarcatu ma intereseaza! Momentan imi trebuiau siturile de pe care sa iau melodiile. Ca ce-am gasit acuma asa mai la repezeala sunt numa d-alea care cer banu! Oricum nu mi-as numarul de la cartea de credit pe net! Link to comment
VAXXi Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 http://www.ringtones.ro/ Stânga - Nokia, şi sunt o groază de melodii monofonice. Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Nu ma supar NFS. Dimpotriva mie chiar imi plac manelele penale pentru simplul motiv ca ma distreaza. Cum sa nu te apuce rasul cand il auzi pe ala cum zice:'Dau cu sabia, dau cu paru' /il bat pan' se schimba banu'/ Il bat pan' la ora patru/.../ Ca devin gladiator, nu ma provoca/.../Dau cu sabia, dau cu paru''. Eu unul am rezolvat altfel problema. Mi-am resoftat pur si simplu telefonul (Nokia 3310). Acum am 66 de melodii in total, niciuna din cele originale. Am softul mult mai k-lumea acum, nu mai e asa banal. In loc de indicatoarele de baterie si semnal am acum o lumanare si un chibrit care fumega (se scurteaza fumul stiti voi cand). Am facut treaba asta acum un an si jumatate in Iasi la un service si pot sa spun ca sunt foarte multumit, am melodii din toate genurile, am melodia de la Marlboro, Funky Town (tonul meu preferat), Eye of the tiger, american pie si multe altele. Am acum si logo composer la el, blocare automata a tastaturii, iconitele din dreptul fiecarui meniu schimbate (lilieci, vrajitoare, cranii), iar toate literele au aspect sangeriu. Dezavantaje ar fi ca e numai in engleza, chineza si ebraica , si nu are functia inexistenta la nokia de a afisa durata in timpul convorbirii (chiar sunt idioti asta, baga inutilitati ca mms-uri, polifonice dar asta nu pot sa o bage la telefon). Un site pentru tonuri, dar care necesita compozer ar fi http://www.emiltones.go.ro/. Nu inteleg cum de nu are compozer telefonul tau atata timp cat poate suporta melodii noi. Link to comment
NFS Posted September 5, 2004 Author Share Posted September 5, 2004 Pai baietii de la Nokia, s-or fi gandit ca la ce mama naibii sa te chinui sa-ti compui singur o melodie cind telefonul are IR, bluetooth si GPRS! Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Poate imi cumpar telefon furat din italia, nu il cumpar la preturile incarcate de taxe vamale, accize de aici. Nu mai vorbesc de calitatea mult mai buna a produselor din afara. Normal ca toate cablurile tre sa mi le cumpar. Si era vreo 500k lei un rht de cablu mai demult. Asa cum se fac incarcatoare, hands-free-uri no name de ce nu s-or face si astea? Link to comment
NFS Posted September 5, 2004 Author Share Posted September 5, 2004 ...Si era vreo 500k lei un rht de cablu mai demult. Asa cum se fac incarcatoare, hands-free-uri no name de ce nu s-or face si astea? Ba se fac. Eu mi-am luat dintr-un service (de mobile) un cablu pt Nokia mea, diferit de cel original si pe care am dat "numai" 400k, fatza de 1.5 milioane cit e ala orig. Nici nu merge cu Nokia Suite... merge cu Logo Manager si alte dracii. Link to comment
Recommended Posts