NFS Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Plecat la 6:30 din Kosovo, am aterizat pe la 20:30 direct la intalnire, incercand sa fac o surpriza. Se pare ca am reusit. Bucuria revederii m-a facut sa uit de oboseala acumulata, asa incat ne-am intins pina pe la orele 22:30. Probabil din cauze de concedii pe ultima suta de metri, n-a fost prea mare aglomeratie. Cu scuzele de rigoare fata de cei pe care ii voi omite (dintr-un motiv extrem de simplu... nu-i cunosc inca ), am sa incerc sa fac prezentza: Shenck+, Instinkt+, StrumfuAdi, LucMan, Emi2009, Soran, OvidiuC, Maharul, Dan_M+, subsemnatul NFS si altii. Daca mai e vreunul pe care il cunosc si l-am omis... aia e de la memorie, deh, virsta! Atmosfera destinsa, s-au admirat proiectoarele si spoilerul lui Soran, ba chiar si bordul lui cel albastru, masina mea a fost spalata cu un produs Coca-Cola apoi stearsa cu servetzelu' , iar Dan_M ne-a povestit live experientza lui cu cucoana cu masina inchiriata (nu va ganditi la prostii ). In plus, diverse discutii pe diferite teme, glume si alte povestiri. Bonus, l-am admirat pe unul cu o Dacie care a facut o intoarcere de 180grade cu frina de mina lasand niste dire de milioane (de lei) la fatza locului! Link to comment
Recommended Posts