Jump to content
Sign in to follow this  
zdefctt

Am Botit Matizu

Recommended Posts

DRAGILOR SI DRAGELE MELE: fara sa vreau astazi am reusit sa botesc un pic matizu intr-o bordura (adica la o manevra de dat inapoi roata din spate dreapta a trecut de aceasta , dar bordura fiind mai inalta a stalcit un picut tabla din fata rotii chiar in coltul ala (cum dracu se cheama)-portiune cam cat o portocala-)

 

 

Ia spuneti voi cei care ati reusit sa faceti "tuning-uri "mai mari si mai costisitoare cam care sunt preturile si daca se merita sa stric CASCO (e SE Power)

 

Orice sfat e binevenit.

Share this post


Link to post

Daca reducerea de care vei beneficia anul viitor daca il termini pe acesta fara incidente e mai mica decat paguba atunci Casco. ;)

Share this post


Link to post

Am patit-o si eu acum 2 zile! Initial, am incercat sa demontez tot botul, insa dupa 8-9 suruburi m-am lasat pagubas (am scos semnalizatoarele, apoi partile laterale mici de plastic din fata capotei, apoi partile negre aflate deasupra rotilor, apoi...).

M-am bagat sub masina iar urechea din partea stanga (cum stai cu fata la masina) am indreptat-o cu un ciocan de lemn (exista si ciocane dintr-un plastic dur), apoi am folosit drept parghie un lemn mai tare (stejar) pana ce am adus-o la forma originala. Mai am de cumparat fluturele+surubul din plastic negru in care se prinde botul Matizului in urechea respectiva, deoarece s-a retezat in urma lovirii bordurii.

Spor la treaba  <img src= "> !

Share this post


Link to post

Florin, dupa descrierea lui zdfectt, pare ca a lovit pragul din dreapta in fata rotii, nu botul.

Pragul, de regula, nu e usor de indreptat. Mergi pe CASCO.

Share this post


Link to post

Eu am lovit Matizu' dar un pic mai tare si am fost obligat sa recurg la CASCO! Recomand CASCO, ce-i in mana nu-i minciuna, cum ti-o face la un service bun n-o faci tu acasa, parerea mea! Pana la anu... cu reducerea lui peste,... Eu nu cred ca astia de la asigurari vor reduce asa de mult asigurarile daca nu ai avut accident! Nu vedeti ca-si schimba regulile de la o saptamana la alta? Eu am schimbat si o geanta de tabla la CASCO, ca am facut-o varza in una din gropile la care n-au ajuns banii mei de Rovigneta. Ideea mea: AM CASCO, FAC PE CASCO! PAREREA MEA!

 

alx: Spatiul se pune dupa semnele de punctuatie, nu inainte de ele. Multumesc!

Share this post


Link to post

Mai dragilor am fost la service Daewoo si mi-au spus aia ca ma costa reparatia cam 150 ron ia ziceti merita sau nu sa stric Casco. intreb asta pentru ca cei dela asigurari au zis ca pierd o reducere de 15%

Share this post


Link to post

Gandeste-te asa: repari pe banii tai , si nu pierzi Casco, si luna viitoare, o ciupesti iar, sau o ciupeste sotia, dar mai rau, si apoi pierzi CASCO si pierzi si banii pe care i-ai dat pe prima reparatie. E doar o idee( si primul meu post pe DaewooClub) :)

Share this post


Link to post

Sunt perfect de acord cu Padual! Iata inca un motiv sa folositi CASCO, fratilor! Normal ca cei de la asigurari va indeamna sa faceti reparatiile din buzunar, ca nu-s prosti sa va spuna"-DAA!Faceti pe CASCO!". Nici Mama Omida nu stie ce-o fi la anul! Parerea mea!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...