Jump to content
Sign in to follow this  
baszu'

Tiz Din 99

Recommended Posts

Sal'tare tuturor membrilor (inclusiv mie ;) ). Imi permit sa va prezint masinuta mea dar nu luati in seama jegul de care este privilegiata deoarece pozele sunt facute dupa un drum de tara.

 

By the way, dragi colegi, masina o am din februarie 2005 si tot ce am investit (estetic si practic), au fost capacele, husele si un baston antifurt. Am vazut ca exista pareri pro si contra spoilerelor in culoarea caroseriei, si a oglinzilor. Eu asa am cumparat-o si am postat poze pentru ca am gasit forumul util si nu pentru a ma lauda cu aspectul ei. Si pe mine ma deranjeaza ''cojeala'' de pe aparatorile de noroi dar sper sa o remediez cat mai curand posibil.

 

 

 

 

Unde gasesc un topic despre schimbarea filtrului de benzina, deoarece doresc sa il schimb. Multumesc anticipat

post-3917-1152398559_thumb.jpg

post-3917-1152398570_thumb.jpg

post-3917-1152398581_thumb.jpg

post-3917-1152398593_thumb.jpg

Edited by baszu'

Share this post


Link to post

Sint simpatice semnalizatoarele, dar nu-i incurca pe ceilalti participanti in trafic ?

Share this post


Link to post

Nu, chiar se vede lumina de semnal. Exista un spray special cu vopsea de diferite culori cu proprietatea de a-si mentine transparenta la actiunea luminii.

Share this post


Link to post

Si cum ai rezolvat tu problema de la semnalizatoare, unde culoarea trebuie sa fie galbena ? De ce mai exista Cod Rutier, daca fiecare face ce-l taie capul ?

Iar poveste cu transparenta s-o spui dupa ce ai masurat fluxul luminos la o lampa OEM si la a ta.

Share this post


Link to post

Chiar vrei sa postez un filmulet cu semnalul de avarie pornit? lumina tot galbena a ramas doar culoarea plasticului a devenit neagra. la alte masini din constructie plasticul de la semnal este alb si uneori nici becul galbui nu-si mai face treaba, asa ca hai sa nu ne mai luam de aceste detalii :osanale:

Share this post


Link to post
lumina tot galbena a ramas doar culoarea plasticului a devenit neagra.

Nici nu incape indoiala.

 

Cred ca un film cu un semnalizator original si unul modificat de tine te-ar lamuri pe deplin. Si filmul sa-l faci ziua, cu Soarele pe semnalizatoare. Noaptea, toate pisicile-s negre.

 

In rest, banuiesc ca producatorul semnalizatoarelor originale ar fi facut la fel, daca nu s-ar fi lovit de problema omologarii lor.

 

Altfel, intr-adevar, abaterile de la Codul Rutier sunt doar detalii.

Share this post


Link to post

Bine, o las cum a picat. Vad ca daca ceva nu este pe placul cuiva, atunci nu are rost sa mai batem apa pe aceasta problema. Consider topicul incheiat pentru cei care deschid vb de acest subiect pentru ca ASA AM CUMPARAT MASINA. :mrgreen:

Share this post


Link to post

:) O solutie ar fi sa le inlocuiesti. Un motiv suficient de puternic - in afara disconfortului creat altor participanti la trafic - ar fi reviziile periodice, pe care nu le vei trece in veci cu stopurile si semnalele alea.

Si asta ti-o spune cineva care a scos o instalatie de xenon de pe masina pantru ca era blitzat noaptea de pe contrasens. Ce-i drept am vandut-o ulterior  <img src= )">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...