Jump to content
Sign in to follow this  
B33GLM

Decizia CG al PMB cu privire la camioanele grele

Recommended Posts

ce parere aveti de decizia Consiliului General al Primariei Capitalei de a interzice accesul autoturismelor ce depasesc 7 tone (parca) pe timpul zilei in Bucuresti?

Share this post


Link to post

Super!

In orice capitala civilizata din lume gasesti regula asta.

Nu sunt d-ala care sa ma pling de poluare... dar din punct de vedere al traficului e excelent.

Share this post


Link to post

eu nu vad cum se va reduce poluarea si se va fluidiza traficul pentru ca daca basescu nu renunta si justitia ii da dreptate, transportatorii vor trebui sa gaseasca alternative care sunt , fara indoilala, masinile de distributie mai mici, ori ca sa transporte acelasi volum de marfa ca siu un tir, vor trebui sa fie in numar destul de mare, de unde poluare plus ambuteiaje;

singura parte buna pe care o vad este cea estetica

Share this post


Link to post

Pai nu mi se pare totuna sa merg in spatele unei masini de distributie... un papuc sau un van, de exemplu... care merg cu aceeasi viteza ca si mine... sau in spatele unui ditamai camionul care abia se taraie si abia pleaca de la stop, ca sa nu mai zic ca ma umple si de fum... (na, ca ma pling si de poluare)

Share this post


Link to post

Si eu sunt perfect de acord cu decizia lui Basescu, si in primul rand pt ca mai scade poluarea, si apoi si pt faptul ca e mai liber traficul.

Share this post


Link to post

Mai, copii, hai sa stam stramb si sa judecam drept!!! cate camioane va incurcau pe voi inBucuresti??? Sa vedeti insa cum e seara cand vin camioane sa descarce beton si materiale de constructii intre blocuri, cand lumea se pregateste sa doarma!!! Partea asta o stiati??? Eu am stat 10 minute asteptand 2 motostivuitoare sa descarce ceva dintr-un TIR ca nu aveam pe unde sa trec... Si tonajul sigur nu e de 7, e mult mai mic, o sa afecteze inclusiv masinile de Cola, eventual si cele de paine daca mai sunt!!! Este o chestie OK dar aplicata si facuta cu DOS-ul, ca la noi!!!

Share this post


Link to post

Si eu cred ca este o decizie FOARTE binevenita!

De cate ori n-ati stat la semafor, in masina sau pieton fiind si nu v-a innecat sau afumat (la propriu) un camion urias, uneori abia mai reusind sa porneasca!?

Partea mai "haioasa" a fost astazi cand am auzit la stiri ca decizia aceasta va duce la o scumpire a majoritatii produselor aflate la vanzare in Bucuresti! E incredibil cat de nesemtiti pot fi astia!!

Share this post


Link to post

Hai să vă zic eu ce-i în neregulă cu decizia asta, şi unde nu prea face lumea diferenţa: e prea generală !

 

"Camioane grele" nu înseamnă neapărat hârburile ce bântuie încă şoselele patriei, deşi şi-au depăşit data de casare cu mult. Pe mine mă enervează orice vehicul (şi de obicei camioanele sunt preponderente) care scoate fum precum un furnal de fabrică ! N-am nici o problemă cu un camion nou, mai greu 7 tone - sunt atâtea mărci care produc camioane cu EURO3 şi 4, suficient de fâşneţe încât să nu încurce traficul. Un IVECO, Volvo nu poate fi pus în aceeaşi găleată cu un Roman antebelic.

 

Dacă intră în oraş o antichitate umblătoare fabricată înainte de Republica Socialistă România, cu trenă de fum de 1 km şi-abia se mişcă, ba eventual nu intră din prima, nici din a doua, nici a 3-a, 4-a, a 5-a, abia a 6-a oară în viteză ... aia mă deranjează.

 

Deci, eu zic că hotârârea se putea aplica cu o limită de greutate mai mare, şi controale severe în ce priveşte noxele şi poluarea fonică. Şi-aşa ar fi fost toată lumea mulţumită !

Share this post


Link to post

nici pe departe

si apoi orice prevedere care lasa loc de interpretari, la noi lasa loc de spaga si de incalcari

am trecut pe la 11 pe iuliu maniu si era plin de tiruri si camioane care respectau decizia

la faza cu poluarea tot nu m ati lamurit: adica daca un camion polueaza atmosfera la 12 ziua, nu o polueaza la fel si la 12 noaptea (si inteleg ca la 12 ziua se adauga altor mii de masini); iar 12 pick upuri sau papuci , nu vor polua mai rau ca un tir, ba mai mult , nu vor crea mai mare aglomeratie...

nu zic ca decizia e rea, dar in loc sa copiem de la altii , mai bine am adapta

Share this post


Link to post

Camioane grele inseamna uzura mare a asfaltului adica reparari dese de strazi si cum noi stim cat de bine se pricep ei la reparatii...

 

Poluarea este mai mica in timpul noptii pt ca este mai liber si se fac manevre mai putine.

 

Oricum stiam ca si pana acum masinile grele nu aveau voie in centru decat cu permise speciale.

Share this post


Link to post

Chiar si aplicata cu spatele e o decizie ok care trebuie aplicat la sange.

Share this post


Link to post

Hai sa-si dea cu parerea si un finantzist...hotarirea asta nu este decat inca o facilitate de afaceri pusa in bratele acolitilor puterii: in urma acestei hotariri vor aparea firme (stiti voi ale cui) care vor aparea, cu papuci sau vanuri) si vor face intermediere intre marginea bucurestiuluisi magazinele sau depozitele carora le sunt destinate marfurile...si asta din buzunarul cui?...al nostru, bineinteles...voi chiar credeti ca CGMB s-a gindit la poluare si la noi cand a dat decizia asta?... GET REAL, PEOPLE!!!!!... orice miscare de genul asta are in spate un calcul foarte exact privind cine, cum, cat, cui...

 

Ia ginditi-va un pic...nu am dreptate?....am lucrat prea mult cu mafiotzi din-ashtia ca sa nu miros o afacere de genul asta...  <img src= ">

Share this post


Link to post

Acesta decize daca se aplica va duce la disparitia marilor depozite din oras un lucru bun zic eu .

Share this post


Link to post

Just tete si mai adaug eu si a vamilor din oras.

Share this post


Link to post

Extind acest lucru , chiriile sunt mari nu pentru ca nu sunt locuinte ci pentru ca este acceptata ideea ca apartamentele sau casele de locuit pot fi sedii de firma sau puncte de lucru ( o firma plateste mai mult decat un particular ) .

Marile depozite din interiorul orasului pot deveni sedii de firma ( cum am vazut in zona Pipera ) si apartamentele pot fi redate locuitorilor cu chirie fireste .

Share this post


Link to post

Mai, oameni buni, da voi chiar nu vedeti ce e de fapt treaba asta... Va zic din nou: cum pana calului faceti voi constructii in oras fara camioane si betoniere si alte utilaje grele??? SI constructii sunt zeci!!! Stiu cazuri concrete (si unul e chiar langa blocul meu!!!), stau camioanele si asteapta venirea serii si apoi incep descarcarea materialelor!!! Si, ce se intampla? Vine politia chemata de locatarii deranjati de zgomot, si incepe balul!!! Hai sa fim extrem de seriosi, cate camioane v-au incurcat prin oras???? Si, inca o data, extrem de foarte seriosi: cate dube/papuci/dubite/van-uri v-au incurcat CU ADEVARAT in oras???

 

In fiecare dimineata vin dinspre Pantelimon spe Obor si trec pe la Connex (Avrig) ca sa ies la Pasaj la obor (pe dedesubt)... DOAR camioanele m-au lasat sa intru!! Restul, la forja!

 

Open your eyes!!!

Share this post


Link to post

daca ce o manevra, nu e a psd ului, pentru ca nu ei au majoritatea in consiliu, si cu toate astea...tot a reusit sa castige licitatia pentru taxiuri de la aeroportul otopeni (mai nou henri coanda) o firma ce apartine danei nastase si lui miron mitra si care practica tarife peste piata

Share this post


Link to post

Nu stiti ce greu ma abtin sa nu bag si sa scot aici tot ce am invatat pe strada in materie de injuraturi!!! De ieri seara dupa ora fatidica NU MAI PUTEM DORMI, ca se asfalteaza trotuarele si stradutele dintre blocuri!!! Sa va mai zic cum e sa huruie masinarii grele printre blocuri unde orice soapta devine (datorita ecoului) strigat??? Tatre, tractorase mici dar extrem de zgomotoase, fiare cazute aiurea, scule de nivelat asfaltul (extrem de zgomotoase, bineinteles!!!). Nu mai zic de muncitorul roman care nu stie decat sa injure, sa pocneasca, sa trozneasca!!! De alarmele trezite de bubuituri si motoare Diesel "pline de farmec"!!! Si asta pana la venirea zorilor!!! A trebuit sa stau cu usa la balcon inchisa, sa atenueze zgomotul!!! Si eu stau la 6, dar amaratii de la parter si etajele inferioare... Blocurile de aici sunt pline de pensionari si familii tinere cu copii mici...

 

Imi bag picioarele in tara asta de rahat!!! Azi ne-a mai plecat un prieten, sa moara calu' daca nu-mi depun actele in luna urmatoare si ma car intr-un an!!!!

 

M-AM SATURAT!!! VREAU SA-MI FIE DOR DE TARA ASTA!!!!!

Share this post


Link to post

... sa nu incepi sa ma injuri acum... dar hai sa ne punem si sa privim din toate punctele de vedere...

 

Nu injurai mai tare cind intrai cu masina pe stradute si dadeai de niste cratere?

 

Asta e... suferi putin ca altfel nu se poate... trebuie sa existe un compromis intr-un fel (ori suferi noaptea... ori se incurca circulatia ziua).

 

Dupa ce or sa termine o sa vezi ce faina straduta o sa ai. Priveste partea plina a paharului.

 

 

Peste tot pe unde vedeai lucrari pe strada si se incurca circulatia auzeai numai injuraturi ca de ce nu se fac lucrarile alea noaptea cind nu este trafic... acum cind se fac noaptea... iar nu e bine...

 

Intr-adevar era SUPER daca era de la inceputuri cum trebuie... totul sa fie facut cu cap... adica investitiile sa inceapa de jos in sus.. adica de la canalizari...pina sus la terasament... dar cum exista interes ca sa se ia bani pentru asfaltat pe fiecare sezon... lucruri stiute de toata lumea... se vor face la infinit asfaltari... fie ele ziua... fie noaptea...

 

Toate astea se numesc AFACERI LEGALE. (exista acte ok pentru toate astea)

 

 

M-am contrazis in tot ce am spus mai sus? Nu? :oops:

 

Asta e... pina nu se duce draq toata coruptia...)... si iar totul porneste de jos... de la noi care dam spagi..).. nu se va intimpla nimic.

Share this post


Link to post

Deja Coca-Cola văd că şi-a adaptat "flotila", au nişte camionaşe Renault de zici c-au uitat să le deseneze fundul, se termină brusc rău :D

Share this post


Link to post

nenea razvani, da ce circulatie ar fi incurcat ziua pe stradute unde abia intra 1 masina???? Hai sa fim seriosi!!! In plus se lucreaza cu coor-ul!!! Dureaza enorm, se face de maintuaila, etc, etc... Nu ai sa ma convingi... Fac ceva pe straduta aia, sincer!!! Iar trotuarele alea oricum nu le folosea nimeni, ca masinile oricum NU au unde sa parcheze!!!

Share this post


Link to post

welcome 2 ro! enter on ur own risk...

Share this post


Link to post

alx, partea proasta e ce nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sa ne nastem in rromania sau in alta parte...  <img src= ">

Share this post


Link to post

Baaaaaaaaaaaaaaiiii, mi-au asfaltat stradutza!!! Pe naiba... In loc sa asfalteze strada au pus borduri la trotuare si in partea dinspre gard...

Share this post


Link to post

Dureaza enorm pentru ca ei incep mai multe lucrari prin mai multe zone cu putini oameni.

Au inceput lucrarea si este de ajuns ca sa primeasca prima transa de bani pentru continuarea lucrarilor in alta locatie.

 

Se face de mintuiala pentru ca sint muncitori necalificati pentru ceea ce fac si sint prost platiti si nici carte de munca nu au.

 

Vezi daca "ai facut ceva pe stradutza aia"..... sau suparat si ti-au pus numai borduri... asa in dusmanie... :lol:

 

 

PS: Pe mine sincer ma deranjeaza cind aud si vad in stinga si in dreapta romani care reneaga tara in care s-au nascut si o injura de mama focului. Nu sint nationalist dar aici m-am nascut si incerc sa fac cit pot ca sa fie altfel.

Ieri sincer mi s-au prelins citeva lacrimi pe obraz si chiar am stat tensionat cind fetele noastre au concurat si au reusit sa ia medalia de aur. Am reusit sa ii luam pe Americani si imnul nostru s-a auzit. Nu stiu daca ati vazut fetele americancelor, cit erau de acre cind au vazut ca le-am luat medalia.

Unii dintre aia care injura in stinga si in dreapta sint convins ca nu mai pot de bucurie atunci cind echipa Romaniei invinge la fotbal (ca poate acolo va incalzeste mai altfel).

Nu trebuie sa injurati si sa acuzati Romania... ca nu toti sint la fel... avem un anumit fel de a fi ... asta e... sintem latini...

Faceti ceva voi sa schimbati ce este rau aici... .daca nu...plecati in America si va zic eu ca acolo veti blestema fiecare clipa... Nu va mai uitati dupa niste persoane care au reusit acolo.. Sint foarte putini in comparatie cu citi o duc de pe o zi pe alta acolo. Au reusit pentru ca ori au fost doctori docenti in meseria lor, ori au avut o bafta chioara, ori au avut pe cineva care ia tinut in spate pina s-au pus pe picioare. (Am 3 persoane apropiate emigrate cu care tin legatura foarte frecvent)

E FOARTE greu si acolo. E alfel ca aici o sa spuneti. Dar eu prefer altfelul de aici si incerc sa fac ceva.

 

Ce am facut? Nu am dat spaga la politzaiul de duminica care mi-a dat amenda pentru radar de 65 km. Sa il fi vazut ce mai tragea de timp ... poate poate bag mina in buzunar. Ce satisfactie am avut cind l-am vazut cum sta...si sta... si eu nimic. :lol:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...