Jump to content
Sign in to follow this  
Lucman

Apel Umanitar

Recommended Posts

Cu o donatie de 20 RON o putem ajuta pe Maria !

 

Ce poate fi mai rau pentru un parinte decat sa isi vada copilul bolnav? Exista ceva si mai rau de atat: sa iti vezi copilul bolnav, sa stii ca il poti pierde daca nu gasesti o suma de bani care ii poate cumpara viata. Trebuie sa fie groaznic...

 

Printr-o astfel de nenorocire trece acum colega noastra Silvia Darie . Maria este fetita ei nascuta pe 20 aprilie 2006. Bucuria nasterii Mariei a fost umbrita de boala micutei Maria : Sindrom Dawn si o grava malformatie a inimi - canal atrioventricular comun forma completa (inima ei are o singura camera in loc de 4), ceea ce ii pune viata in pericol in fiecare zi.

 

O putem ajuta !!!

 

In Romania aceasta operatie este imposibila la o varsta atat de mica si la o greutate de aproape 2.700 kg, cat cantareste Maria acum.

 

Exista insa un loc in aceasta lume cu rezultate remarcabile in probleme de acest gen, care o poate salva pe Maria. In Italia - Bolognia, la Clinica Policlinico Sant Orsola - Malpighi Centro Riferimento Trapianti operatia costa insa aproximativ 17.000 Euro.

 

Operatia de inima trebuia facuta cat mai repede, pentru ca, cu cat timpul trece, cu atat apar mai multe complicatii si totul poate fi fatal.

 

Donatiile se pot face in contul cont LEI: RO85 RNCB 0071 0352 0734 0001 - BCR Suc. Buc. Plevna - titular Darie Cristian (tatal copilului)

post-2-1147787131_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Imi poate spune cineva daca de pe un card ING prin self banking se poate face aceasta donatie?...sunt destul de ocupat ca sa caut alta banca.

 

Merci.

Share this post


Link to post

Prin Self bank poti trimite o suma in orice cont la orice banca.. Costa doar 2 lei noi per tranzactie.

Share this post


Link to post

Merci.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...