csergogaby Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 M-am gandit ca ar fi bine sa discutam si despre geamurile electrice. La matizul meu acestea se misca destul de greu, parca ceva le-ar impiedica. Iar atunci cand sunt coborate la maxim si incep sa le ridic, se aude un zgomot mai violent la inceput (ca o piedica) si apoi e ok. La alte marci de masini am vazut ca miscarea e foarte fina si fara zgomot. Voi ce credeti? Link to comment
cchrism Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Eu nu am dat de multe ori geamul pana jos (me using A/C), dar nu am remarcat nici o problema de acest fel. Deci pare a fi o problema la tine, vreun cablu care atarna, ceva in genul asta? Link to comment
csergogaby Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 La revizia de 50.000 km am rugat pe mecanic sa se uite la geamul stang. A descoperit ca acesta se impiedica in chestia aia de la alarma (pentru inchiderea centralizata sau asa ceva), care nu fusese montata bine. Am scos-o, oricum alarma e stricata. Acum geamul imi merge bine Link to comment
Recommended Posts