Jump to content

bogogica

Membru
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About bogogica

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 5 usi "STAR - H5MA55A"
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    B-27-BMR
  1. Aceeasi problema si la mine. Masina are 2,5 ani si deaproape un an am simtit acel mic trosnet in pedala. Am fost de asemenea la service, unde mi-au spus ca nu au gasit nimic deosebit, ba mai mult, ca ei nu simt si nu aud nimic ciudat. Cica toate pedalele de aveo 1.2 ar face la fel. Sper sa nu fie o galusca inghitita de mine mult prea usor. Oricum, cert e ca de atunci si pana acum, nu am sesizat nici o schimbare, in rau sau bine a acestui "fenomen".
  2. DiBas-ul mi-a conferit asemenea specimen de pret, de ma luat ameteala instantaneu, sincer sa fiu, eu credeam ca sunt incluse toate in pret...
  3. ... din pacate am apelat la un ajutor profesionist, am fost la niste baieti mai descurcareti care au demontat boxele, iar acum, am si eu montate boxele normal, adica cu floarea inspre mocheta. imi pare rau ca nu am avut cu ce sa fac poze atunci. Mersi mult oricum Luciane, macar am stiut cum sa le cer sa le monteze pe astea.
  4. mersi, dar hotzsuruburile au floarea orientata in sus...sub mocheta sunt iesite varfurile.
  5. scuze de fftopic: , "figaro", cu ce program faci tu tuningul? ca este foarte reusit...
  6. Poate cineva sa ma ajute cu indicatii pentru scoaterea boxelor spate? Le-am tot dat roata dar nu vad cum sa ajung sa scot cele 4 hotzsurub-uri cu care sunt prinse cumva din partea de sus, dar de sub masca de plastic. Si inca o rugaminte: Dimensiunile de "6x9" care am inteles ca sunt specifice acelor boxe ovale de spate sunt date in cm, " , sau in ce?... Multumesc.
  7. se aude clar..dar problema la care ma gandesc eu si probabil si altii este ca tunul de bass va acoperii cu totul boxele standard existente...si ca sa dai bass-ul cat mai spre minim te duce la intrebarea: de ce il mai pui?
  8. cred ca e o chestie de interpretare aici, eu vreau sa cred ca prin acea specificatie nu imi cere decat sa fac revizia la 10.000, nu imi si impune la cine, dar oricum din experientele voastre expuse pe aici parca la ei m-as duce.
  9. Eu am luat masina de la di-bas si mi-au specificat clar ca trebuie sa fac revizia la 1 an sau 10.000 km, au pus chiar aceasta specificatie si in cartea de service, stampilata, parafata si din prostie semnata si de mine. In caz contrar, vezi-doamne, pierd garantia.
  10. Dar incape cumva in lacasul de sub portbagaj o roata de dimensiuni normale?... sau trebuie sa umplu portbagajul si asa destul de mic cu roata de rezerva?
  11. mai bine ii umplii toata grila cu plasa. arata mult mai bine, si cred ca o sa te duca mai ieftin.
  12. adica cum sa se strice? am avut un oltcit timp de 6 ani, cumparat cu geamurile spate si luneta "arse" (ionizate) de catre fostul proprietear cu inca 2-3 ani inainte... si saraca masina a ajuns la REMAT dar geamurile nu s-au "stricat". am inteles ca ionizarea le cam "slabeste" din rezistenta...la asta te referi si tu?
  13. la mine marsalierul (sau cum se scrie) beneficiaza de aceste simtome..dar vad ca din ce merg mai mult cu ea (acum am trecut de 4500 km) de-aia face mai rar figuri.
 

×
×
  • Create New...