Jump to content

Jinx

Membru
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jinx


  1. Am facut aseara un matiz. Yeeeee :banana: Eram la semafor si se uita la mine si ambala. A plecat cu scartz inaintea mea, dar l-am ajuns din urma in mod evident inca din viteza a 2-a. E prima liniuta total disproportionata pe care o fac cu lancerul. Dar daca omu a vrut...


  2. @Jinx, erai ieri pe la ora 19 pe undeva pe la Baba Novac prin Bucuresti ?

     

    Da  <img src= ">

     

    Salutari Jinx,

     

    Foarte frumoasa, sa-ti traiasca.

    Cred ca ti-am vazut-o parcata prin spate pe la bobocica, tu erai?

    Mersi. Nu cred ca eram eu parcat. Totusi daca avea numere de Brasov rosii eu eram. Am fost ieri pe acolo prin trecere.


  3. Mersi de urari. Frumoasa si masinuta ta si sa te poarte sanatos. Am avut-o si eu in optiuni inainte sa aleg dar designul este prea bombat pentru gusturile mele. Cat despre model as fi ales si eu FR-ul.


  4. EMOlution, nu ti-a urat nimeni de rau, nu te mai taia in public.

    Cat despre parerile negative, asta-i viata, au incercat sa faca o masina, nu le-a iesit, ce vrei? Sa laudam ca la 22 mii Eur ai masina in care atarna caltii in portbagaj pentru ca au uitat sa puna sistemele de prindere?

     

    Nu pretind ca am luat o masina perfecta. Iar parerile negative le consider constructive. Una peste alta e masina pe care mi-am dorit-o si ca nu este 1.8 benzen si este 2.0 diesel acum conteaza prea putin. E luata. Pot sa invat sa o conduc si sa o explotez cum trebuie si sa mai "repar" detaliile nefinisate.


  5. Putem sa pun pariu ca e nr lui Brainiac. Mai stiu eu pe cineva care voia la masina nr AVO, dar a primit cifre... (taica-meu). Nr nu mi se pare nasol, dar mergea o rama ne-colorata.

    Jinx- pui motorina de la LUK? Am inteles ca n-ar fi chiar asa de buna. Nu zic eu, dar asa se vehiculeaza.

    Nu am apucat sa fac decat un singur plin imediat cum am plecat de la dealer. Iar Mol fiind cea mai apropiata benzinarie, de acolo am pus.

 

×
×
  • Create New...