Jump to content

Silviu

Cont inchis
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Silviu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. Intr-adevar Cenmax-ul e ft. buna. Ce ai tu se numeste 222. Exista si cu pornire motor, pager ... se numeste 555 sau 888. Vezi ca baietii de la Radacini - Gara de nord sunt ft. buni in chestii de astea.
  2. Sfatul meu este sa cumperi de la Radacini din soseaua Giurgiului. Este un showroom nou, si baietii de acolo sunt promti, amabili si te ajuta ei cu dosarul ... de nota 10. Bafta.
  3. Nu vad utilitatea ideii tale. E chiar asa de greu sa claxonezi si sa dai flash-uri in acelasi timp? Sunt situatii in care vrei sa claxonezi fara sa dai flash-uri. Atunci ce te faci? Iar daca dai drumul la stergatoare atunci cand vrei sa dai flash-uri cred ca e bine sa mai treci o data pe la scoala de soferi.
  4. Urmeaza. Sper ca la sfarsitul lunii iunie sa o termin.
  5. E si functional. Ies gaze pe el dar mai putine ca pe cel original.
  6. Urmeaza si asta. Asa am cumparat-o si inca nu l-am dat jos. O sa caut un feon ca sa nu ramana urme.
  7. Gata si esapamentul. Urmeaza spoilere vopsite si stopuri albe
  8. Nu le vand eu, un prieten de-al meu le aduce din italia. Are decat volanul, fara butuc, 2.200.000. Butucul se gaseste in targ la vitan.
  9. @ topser: iti caut eu un volan + butuc la noi ft. convenabil. Am 2 variante: momo sau imitatie ieftina - amandoua cu claxon pe ele.
  10. @ topser: frumuusica masina, vine chiar bine prelungirea bara fata. la interior cred ca mai bine se potrivea un volan sport de cat sa il imbraci pe al tau. Oricum felicitari si nu lua in seama pe toti rautaciosii. @ vialy : nu sunt la concurenta cu nimeni; fiecare incearca sa-si personalizeze masina asa cum poate. Oricum luna asta o sa mai apara cateva modificari si la a mea.
  11. Am pe cineva care abia asteapta sa mi le faca Mersi oricum In curand ...
  12. Pata aia e noroi nu vopsea. Masina e in lucru oricum. Mai vorbim dupa ce o termin
  13. Iata cum arata un tico modificat putin dar cu gust. Mai am putin si-l termin.
  14. Se baga la orice, in principiu. Pt oltcit cam 1.500.000 - 1.800.000
  15. Eu am experimentat pe tico al meu. Diferenta de cosum este mica, oricum cu plumb consuma mai putin nu invers. Daca este euro II (2000-2001) merge numai cu fara plumb
 

×
×
  • Create New...