Jump to content

teoreb

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About teoreb

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  1. matizul meu are 7000km si de la inceput (adica din iarna,pe zapezile alea mari) consuma in oras 7.5-7.7l/100km. saptamana trecuta am venit de la mare si cu 4 persoane la bord(una supraponderala),cu tot cu fatait in bucuresti si pe litoral a luat 5.8. dupa parerea mea e super consumul. bravo micuta!!!!!!!!!!
  2. Scartaitul ala in bord il am si eu si din amabilitatea unor prieteni am aflat ce este cu el: incearca sa apesi geamul ala din bord si o sa constati ca nu se mai aude scartaitul. nu a fost fixat ok geamul si trepideaza... sper sa fie acelasi zgomot pe care il are si matizul meu...
  3. buna! sunt din bucuresti. unde imi recomandati sa ma duc pentru revizia de 5K? multumesc.
  4. buna! in vre-o luna ar trebui sa fac schimbul de ulei la Matizul meu care are deja 3500km,insa recunosc ca desi am citit de mai multe ori forumul asta tot nu m-am lamurit la ce ulei sa ma opresc. cum ma sfatuiti sa fac?sa imi iau eu uleiul si filtrul(filtrele) si sa ma duc cu ele la service? scuzai-mi stangacia,dar nu ma pricep ce trebuie facut. multumesc pentru intelegere.
  5. va dati seama ca eu nu m-as pricepe sa fac astfel de afirmatii...aia de la service asta au spus.ca e amortizorul de vina...
  6. eu sunt noua pe aici. am un matiz e cu 1150km la bord si din cauza unui terbilist care nu a respectat un cedeaza trecerea acum sunt nevoita sa conduc masina altuia. insa politistul constatator nu a dorit in nici un chip sa treaca in procesul verbal ca a fost lovita si roata,drept pentru care ma chinui acum sa il conving pe nenea constatatorul de la asigurare ca din cauza socului s-a modificat unghiul de fuga si trebuie schimbat amortizorul pe fata. el sustine una si buna: "de unde sa stiu eu ce ati facut cu masina de cand ati luat-o? de unde stiu eu ca nu ati lovit-o dvs si mi-o puneti in carca acestui accident?" ...de parca iti cumperi o masina noua si te apuci sa dai cu ea de ziduri doar-doar s-a strica ceva la ea... ce ma sfatuiti sa fac? multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...