Jump to content

amantul

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About amantul

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    cielo executive 2005
  1. Salut, Inainte sa postez acest topic am pierdut 1 zi sa citesc toate celelalte topicuri , am intalnit probleme similare dar nu identice si persoane care au incercat sa repare masinile ( au fost si de zeci de ori in service ) si tot nu le-au reparat DECI in cazul masinii mele nu stiu cum si ce sa ii fac bazat pe experientele celorlalti. Mentionez ca am fost de aproximativ 10 ori in service si de fiecare data ori mi s-a spus ca masina nu are nimic , ori ca asa fac toate Euro 3, ori mi s-a resetat calculatorul , ori ca nu e nici o problema Am si eu o problema cu Cielo Executive EURO 3 din Februarie 2005, numai cu benzina si am 6000 km. Pe langa problemele cu supapa "tacanitoare" cu care m-am obisnuit in timp si consumul "deosebit" de mare am o problema care ma deranjeaza: 1) Daca merg cu masina FARA AER CONDITIONAT masina merge in 90% din cazuri bine. In 10% din cazuri cand e foarte cald are probleme. 2) Daca merg cu masina CU AERUL CONDITIONAT masina merge foarte rau in majoritatea timpului , mers sacadat, intrerupt, (de ex: merge de la 1000 de ture la 2000 acolo are o intrerupere si apoi isi da drumul din nou si se intrerupe la 2500 din nou.(Inteleg sa ia din putere am avut mai multe masini inainte care pierdeau din putere , dar cielo merge in hopuri si sacadat) Sunt nedumerit pentru ca PROBLEMA APARE VIZIBIL NUMAI CAND E AERUL DAT DRUMU SI SE ACEENTUEAZA PROBLEMA CAND E CALD. Mentionez ca am incercat sa merg cu masina si cu turatii foarte joase 1500-2000 si cu 3000-3500 - dar problema persista. EU as vinde masina asta da nu stiu cui ...cand o da drumu la aer conditionat si o vede cum merge... Deja mi s-a facut lehamite de o masina noua si de mecanici care nu stiu pe ce lume sunt. Va rog daca aveti vreo idee sau ati intalnit o situatie similara mi-ar fi de mare folos.
  2. Salut, Multumesc mult NINI. Sper sa mai schimb supapa inca odata /de doua ori si sa functioneze corect. Multumesc si pentru celelalte sfaturi.
  3. Salut, Am si eu un cielo executive din 2005. Am 400 de km dupa 1 saptamana cu ea si tacane ca un circular de taiat lemne . Astazi am schimbat supapa PVC si pana a scos masina din service tacanea la fel. A ramas sa o mai schimb si saptamana viitoare si urmatoarele saptamani si la revizie..etc. O rugaminte pentru nini , hitman care am vazut ca sunt cu experiente in legatura cu acest topic .EXISTA valve care sa nu tacane? Hitman tu cum ai rezolvat problema pana la urma? Are rost sa o mai schimb sau merg cu tacanele pana ma obisnuiesc?
 

×
×
  • Create New...