Jump to content

vTT

Membru
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vTT

  1. Salut Iulian, Eu momentan lucrez in Polonia si aici am reusit sa pun mana pe SINGURELE DOUA de pe allegro.pl... cel electric a fost 380RON si cel manual 60RON )))) Daca tii ochiul pe site si iti gasesti o pereche as putea sa ti le intermediez. Noroc, vTT.
  2. Salut, Dupa 7 ani de cautari (nu e o gluma) am reusit sa pun mana pe o pereche de faruri cu lupa pentru Nubira I ( http://carinstance.com/pics/Daewoo/daewoo-nubira-sx-01.jpg ). Acum marea problema - am cumparat din 2 locuri separate si SH.. iar cel de pe dreapta nu este cu reglare electrica - aveti idee daca pot sa fac un fel de retro-fit sa mut motorul electric de pe farul vechi pe cel 'nou' ? Asfalt uscat, vTT. PS: pozele in atasamente
  3. @ZDN - acum am vazut ca pusesei si adresa :| si eu o asteptam degeaba... Ti-l pun diseara la posta... scuze de mix-up

  4. Pai fara adresa era un pic cam greu...

  5. In principiu se regleaza de pe partea de pe capota - dar ai grija inainte sa verifici ca nu s-au deformat balamalele.
  6. Salut, Am un kit complet de ambreaj Valeo pentru ESPERO 1.8 (kit ambreiaj original daewoo espero - 3 piese : placa de presiune , disc de ambreiaj si rulment . piesele sunt noi noute. in cutie toate). IL DONEZ - MOKA - NADA MONEY - NIET RUBLE - GRATIS!!!! Motivul - primit colet gresit (eu am Nubira). Pentru cine il doreste va rog contactati-ma. Weekend frumos!
  7. vTT

    Campanie De Ajutorare

    Avem si un site de inceput - http://situpotiajuta.forumgratis.ro/news-a...pta-buna-t3.htm Si tu poti ajuta! Este mai simplu decat crezi! Trebuie doar sa transmiti mesajul nostru mai departe si asta pentru noi inseamna un ajutor incredibil de mare! Iti multumim ca ne-ai vizitat si ai acordat din timpul tau cauzei noastrea! O zi magnifica, Andrei.
  8. vTT

    Campanie De Ajutorare

    VESTI NOI SI BUNE PENTRU CAMPANIE!!! Locatia a fost aleasa - Clubul Downstairs pe data de 02.Nov.2008 (duminica) - revin cat mai curand cu ora de incepere si pretul biletelor!
  9. vTT

    Campanie De Ajutorare

    "Faci parte din organizatori? Tu ai contactat acel id?" Salut, ID-ul este al meu, si fac parte din organizatorii acestui eveniment. "Cum se poate ajuta?" Pentru ajutoare puteti recurge la una din urmatoarele metode: Donatii • pampersi • medicamente • hainute • talc • termometre • stetoscoape • chiar si mobila Donare de fonduri • Pentru aceasta metoda va rog sa accesati site-ul fundatiei unde sunt mai multe detalii (www.INOCENTI.org) Prin cadrul campaniei* • Cumpararea de tricouri (aceste tricouri sunt imprimate cu mesajul campaniei in partea de jos si cu un mesaj "funny" pe fata/spate)** • Participarea la spectacolul organizat in Bucuresti*** *Profitul obtinut in urma vanzarii de bilete si tricouri la spectacol va fi donat in totalitate fundatiei INOCENTI **O data cu cumpararea unui tricou/bilet pentru spectacol sunteti automat selectati pentru o tombola in care vor putea fi castigate premii atat simbolice cat si materiale (desene ale copiilor, editii limitate de tricouri, etc...) ***Data la care tricourile vor fi puse in vanzare impreuna cu organizarea spectacolului nu este stabilita definitiv (intre 1 si 3 Nov.2008) si va fi anuntata la mijlocul lunii Octombrie Daca te mai pot ajuta cu detalii, te rog nu ezita!
  10. "O fapta buna!" http://uk.youtube.com/watch?v=qiWPL7FAIG4 O campanie lansata de oameni carora le pasa... pentru bebelusi ce au nevoie! Si tu poti ajuta! Este mai simplu decat crezi! Acceseaza www.INOCENTI.org sau contacteaza direct pe Yahoo! la ID-ul vo_tdk21@yahoo.com pentru detalii. [OP - daca afisarea de adrese de mail este interzisa imi cer scuze si va rog sa editati mesajul] Campania "O fapta buna!" a fost infiintata de catre un grup de persoane din cadrul UBISOFT in vederea ajutarii fundatiei INOCENTI (www.INOCENTI.org). De alungul campaniei vor fi puse in vanzare tricouri cu tema actiunii (tot profitul este donat fundatiei oferindu-se vizibilitate totala fondurilor), iar la inceputul lunii noiembrie un spectacol cu caracter caritabil va avea loc intr-o locatie din Bucuresti. Daca vrei sa ajuti, nu ezita! Este mai simplu decat crezi. Orice ajutor ne/material este bine-venit! Fundatia INOCENTI are in grija mai multe grupuri de copii abandonati si/sau abuzati din cadrul spitalului Alfred Rusescu. Pentru orice detalii puteti vizita adresa de internat a fundatiei sau ma puteti contacta direct.
  11. CITITI NUMELE LINK-ULUI INAINTE http://www.hasthelargehadroncolliderdestro...heworldyet.com/
  12. Nu as vrea sa ii contrazi pe 'colegii forumisti' de mai sus, dar nici sa le dau dreptate .. marea diferenta intre manerele vopsite din fabrica si cele 'negre' este faptul ca la majoritatea masinilor ce cad sub incidenta categoriei intaii sunt fie din fibra de sticla, tabla (nu d'aia de tigla de casa ), ABS+ tratat cu acrilic, etc. pe cand cele 'negre' de cele mai multe ori sunt din ABS poros (lower grade). Sfat personal: daca ai de gand sa vopsesti manerele si sa ramana vopsite si dupa ceva mai mult de atat >...< ar trebui sa cauti o solutie ce functioneaza ca agent de imbinare intre vopsea si plastic (ATENTIE! sa nu contina acetona sau alti agenti asemanatori deoarece ataca plasticul si o sa ramai cu 'arsuri'). Poti incerca sa vorbesti cu o firma specializata in vopseluri gen Dyo sa iti recomande o astfel de solutie.
  13. Salut, Vin cu o intrebare in speranta unui raspuns edificator ... Pe scurt: A avut cineva precedentul de a da in judecata un service auto pentru 'proasta-reparatie' de o parte, lipsa reparatiei de alta parte si ne-chemarea agentului asigurator pentru reconstatare? (sau ceva asemanator?) Ca sa clarific: Acum 3 luni am dus masina la reparatii si vopsire integrala la KING AUTO SERVICE (evidend nu recomand nimanui service-ul respectiv). Dupa ce in mai multe instante in care am fost sa vad masina (si dupa cum ar fi vrut dansii sa ridic masina), dupa aproximativ 2 luni, perioada reparatiilor (nu intrebati nu as putea sa va dau un raspuns in aceasta privinta ), in urma faptului ca: - vopseaua nu era data corespunzator (urme de scurgere, zone neacoperite, diferente de culoare, vopsit peste elemente); - intr-o zona in care au chituit au ramas gauri deoarece chit-ul s-a tras (vezi exemplu de munca facuta bine) - alinierea aripilor fata cu capota, farurile si bara de protectie prezinta lufturi de PESTE 4 mm am cerut ca agentul asigurator sa fie chemat pentru reconstatare astfel incat masina sa fie reparata corespunzator. De la data la care am formulat acea cerere, fie s-a uitat sa fie sunati agentii asiguratori, persoana care se ocupa de masina nu este la birou, sau *mai nou* este in concediu medical, nu am reusit sa aflu nici o informatie legata de masina (pur si simplu, citez: "nu am un raspuns sa va dau, cand o sa se intoarca cel care se ocupa de masina dumneavostra poate o sa contacteze sa vada ce s-a intamplat"). In momentul de fata masina nici nu mai porneste (bateria) si aproape ca sta pe jante (cauciucuri desumflate), mai mult nimeni nu se atinge de ea si nu este reparata. Ca nota aditionala dansi au incercat sa ma convinga ca acele reparatii nu vor fi facute fiindca nu apar pe dovada de la politie (realizati prostia din capul lor?) si ca masina ar fi stramba din lonjeroane din nush' ce accident in care s-a dat peste cap . Daca sunteti cat de cat ingrijorati in urma afirmatiei de mai sus, ganditi-va la mine!!! Sunt primul propietar si nu stiu cand m-am dat peste cap!!! (aaa.. si bineinteles service-ul respectiv nu detine un Car-o-liner ca sa verifice deviatia lonjeroanelor - dar pot sa garantez si eu ca sunt strambe - am mers cu peste 200km/h pe autostrada si nu tragea in nici o directie / ). Ideea: Sunt foarte hotarat sa dau firma respectiva in judecata, si mi-ar fi de folos orice informatie pe care mi-o puteti da in aceasta privinta, si evident daca exista un precedent... P.S.: Sorry de lungimea postului
  14. Poti sa o intrebi pe domnisoara de la ei daca ofera producatorul... Renee o cheama (nu mai stiu celalalt nume). Nici ale mele nu erau afisate cand am cautat dar s-a rezolvat via mail (si iti raspunde destul de prompt). Hope it helps Buna ideea... DAR ... problema e ca unele ceasuri nu au conturul rotund... sunt drepte in partea de jos...
  15. Salut, Eu mi-am luat pentru Nubira I inele cromate de pe un site care ofera pentru toate modele Daewoo. ARATA INCREDIBIL .. 2 mici probleme... • Site-ul este in Danemarca si deoarece la ei 'woo sunt considerate 'foarte mai vechi' ajung greu de la producator (2 luni ) • Din cauza comisioanelor bancare (SPAR Nord Danemarca + ING Romania) si transportului... sar la un 'wooping price' de 370 RON Anyways... daca va ajuta... www.astina.dk P.S. primiti complementar la pachet si o pungulitza de bomboane tuti-fruti foarte delicioase cand faceti comanda
  16. vTT

    2011

    Reusite: Avansari peste avansari in plan profesional, concediu de vis la Danes, plecat in germania sa imi iau Epica Dat in bara: Cheltuit bani la Danes sa intru in datorii si pe 2008, am dat in bara altuia, nu mi-am luat Epica Vise 2008: Sa vina mai multi bani, sa imi iau Epica
  17. M-am interesat mai bine Aparent ding-ul sonor nu poate fi setat de catre "utilizator" si este din fabrica facut sa sune la 130km/h (viteza maxima pe autostrazi) Mai mult decat atat acesta functioneaza dupa urmatorul principiu (cel putin la Nubira) atingerea vitezei de 130km/h - 3 * "ding"-ul specific centurii de siguranta / lumini aprinse decelerarea sub 130km/h - 1 * "ding" Cel putin asa sustine un posesori al minunatiei Mie mi se pare un 'feature' interesant intrucat e destinat limuzinelor... avertizare la deparisea vitezei ... e cel putin interesant. Sunt convins ca sunt printre voi si oameni carora nu le place ideea dar nu vroiam un poll ci doar un schimb de impresii. Oricum, multumesc mult pentru atentia acordata subiectului!
  18. Da, mai exista Sunt si eu mandrul posesor al celebrului cartonas incepand cu luna iulie a acestui an.
  19. Asta dezleaga multe mistere )... Desi ar fi fost placut "ding"-ul Merci!
  20. Salut, Vin cu o intrebare interesanta pentru posesorii de Nubira I in urma studierii manualului tehnic. Conform acestuia, la depasirea vitezei de 110km/h (daca nu ma insel) ar trebui sa exista o avertizare sonora (gen "ding"-ul pentru centura/lumini). Exista printre voi cineva care are asa ceva? Eu am o Nubira I din '99 si ma perind de ceasu mortii ca nu suna clopotelul ) Astept raspunsuri cu interes , Multumesc.
  21. Salut! Pozele de mai sus cu Chevrolet Epica Austria sunt un "tuning fals" toate acele elemente de caroserie: partea cromata spate proiectoare de ceata Spoilere suspensii rigide sunt defapt parti componente ale HOLDEN Epica Australia (CDXi) Cel mai simplu sa faceti rost de acele piese este prin comanda directa de la service-uri australiene Eu mi-am comandat siglele holden + grila fata + volan cu airbag si comenzi audio la 860E (Tva si transport inclus) Inca astept sa soseasca Oamenii de la Holden raspund foarte prompt si se poarta incredibil!. Cat despre naviagatia de pe Daewoo Tosca... se poate comanda de la Daewoo dar numai in Taiwaneza si sincer nu cred ca sunt amatori de asa ceva In schimb puteti gasi Navigatie 2DIN la preturi mai mult decat rezonabile pe www.beloud.ro.
  22. EPICA 2.0 MT LT Full Options Salut, Am o Nubira I si m-am hotarat ca este vremea sa renunt din nefericire la ea. Evident, pentru ceva mai mare ... stiti cumva act costa revizia pentru Epica? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...