Jump to content

teodorovici1958

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About teodorovici1958

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    B143336 11/11
  1. am cca 35 ani de cand am carnet, ceva km si cateva masini schimbate. ai cumva un alt exemplu de masina la care se mai intampla acest lucru?
  2. sunt poseor de aveo sedan 1.4 , 16000km si regret amarnic.am un coleg de serviciu care la 11000 km trebuie sa-i schimbe supapele( mai mult, dupa ce au deschis motorul au gasit rizuri pe un cilindru, acum asteapta sa-i aduca bloc motor; sunt alte masini programate ptr aceasi problema - supape). eu zic sa o lasati mai usor cu acesta masina
  3. Si bineinteles, raspunsul a fost ca masina nu are probleme. Simtomele sunt urmatoarele:rotesti cheia, turatia creste pana la 1000-1200 rotatii dupa care scade brusc si se opreste motorul. Dupa 7-9 incercari , masina porneste.Nu stiu ce sa fac. Cred ca am sa-mi aman programarea la montarea instalatiei GPL .
  4. Masina mea, Aveo 1.4 , 12000km, 1 an vechime, este din nou la service. Ieri seara, a trebuit sa-i dau 9 chei ca sa porneasca ( dupa sationare de o ora). Deoarece acest fenomen ( aleatoriu) ma enerveaza enorm ( aveam intentia datorita consumului urban de 11-12% vineri sa-i pun GPL) am dus-o din nou la service. Sper sa-mi dea un raspuns, nu ca cel de data trecuta :" masina nu are nimic". Primele simtome au aparut acum 5-6 luni.
  5. chiar daca o sa fie considerat ca off topic , am si eu intrebare ( asta din cauza consumului mare 11-12% in ciclu urban): cum se comporta AVEO1.4 cu GPL?( eventual ce marca de instalatie ati montat, unde si cat a costat)
  6. Am Aveo 1.4 si 10000km.Pot sa spun ca acesta masina m-a dezamagit.Cand am luat-o,m-a incantat cum arata si pretul. Dupa 11 luni am inceput sa ma interesez sa o vand (daca s-o mai putea). Motivele sunt: - zgomotul interior ridicat - suspensie extem de zgomotoasa - consumul ridicat - plansa de bord si plastice la interior ce se zgarie f. usor. - instabilitate ridicata la mers pe vant lateral - zgomot la AC - vopsea exterioara nerezistenta - revizii anuale scumpe ptr clasa ei. ( peste 5 mil prima revizie) Am fost zilele acestea pe la service unde am intalnit persoane ce se plangeau de scurgeri de ulei, frane pe fata blocate, sensor motor aprins etc, etc. Cred acum ca este cea mai slaba masina din clasa ei si ca am facut o mare greseala cumparand-o. Putin dai, putin ai.
  7. am un AVEO de 1.4 si 10000km. de cca 2 luni am observat urmatoarea problema. nu porneste din primele doua trei incercari. apoi o pornesc ajutand-o din acceleratie. dupa ce incep sa rulez , atunci cand e necesar sa reduc viteza, daca nu o ajut din acceleratie, se opreste.dupa citeva cicluri de oprire pornire problema dispare si masina functioneaza normal.tot ce am incercat sa va descriu se intampla aleatoriu.cred ca de cca 10 ori in ultimele 2 luni si nu cred ca este legat de temperatura exterioara. am fost cu masina la service, au testat-o si bineinteles totul este in regula. mi-au propus sa o las in service ptr 2/3 zile ptr a face investigatii complete, s-au daca in trafic mi se mai intampla, sa-i sun si sa vina sa o testeze pe loc.
  8. si pe mine ma enerveaza consumul ridicat de benzina si in special in oras. dupa prima revizie , vreau si eu sa pun gpl , chiar daca pierd garantia la motor.deci: unde ai pus gazul, ce instalatie ai pus, cat a costat, cum se comporta?
  9. Eu as face astfel: 1) as mai strange bani sau , 2) daca nu as putea as risca la acesti banii un "second hand"
  10. nu 6% dar ma asteptam la un max 9.5% prin oras.oricum eu sunt dezamagit de Aveo . O am de 6 luni. O sa suneti ca de cat am dat de atat am luat dar totusi speram la mai mult. Zgomotul suspensiei,zgomotul motorului, fragilitatea plasticelor interioare imi dau imresia unei masini " de unica folosinta" . De asemenea performantele motorului nu m-au impresionat. Sincer eu cand sunt intrebat, nu recomand cumpararea acestei masini.
  11. multumesc. l-am vizionat . nu cuprinde informatii concludente. Deci,intrebarea ramane valabila.Pun acesta intrebare din cauza ca sunt dezamagit de al meu Aveo care consuma c-am mult in oras ( in jurul lui 10 + sau -).
  12. a pus cineva GPL pe Aveo? daca da, cum se comporta? cum e cu garantia masinii?
 

×
×
  • Create New...